Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Akkor az! Neked van igazad. Köszi!
A hozzászólás módosítva: Aug 7, 2016
Ha még krómozott is lenne... Keresek a neten.
Köszi.
Ezt találtam
Kell belőle pár darab, hogy kiadja az 5 - 10 cm-t. Miért nem veszel eleve olyan csaptelepet, aminek hosszú kifolyócsöve van?
Van belőle 10 és 100 mm közt választék.
Olyan csaptelep lenne az igazi, de nem találok. Meg akkor mosdócsaptelep is kéne ugyanilyen.
Csak kifolyócsövet nem árulnak?
Egykarosat nem szeretnék, mert átfolyórendszerű a vízmelegítőnk, az meg nem szereti a szabályozást.
Hopp, a választékot nem néztem. Tudtommal nem árulnak külön kifolyócsövet. Ez csak egy gyorsan letöltött kép, szerintem szerelvényboltban eléd raknak legrosszabb esetben egy katalógust, hogy válassz belőle, esetleg rákérdezel a csőre is. A csaptelepek, éppen az egységes kinézet miatt, több variációban is megvásárolhatóak (mosdó, fürdőkád, zuhanyzó stb.), csak választanod kell.
Régebben a mosogató csaptelep az egyik albérletben nagyon mélyen volt. Vettem rá egy "U" alakú csövet a régi "Z" alak helyett,meg lett fordítva fejjel az egész armatúra,és a cső mindjárt vagy 15 cm-el magasabban végződött.Simán aláfért majd az összes edény.
István
Ez nem alacsony, hanem a faltól kell kijjebb hozni a kifolyó nyílást.
Arra akartam utalni,hogy biztosan lehet kapni hosszabb kifolyócsövet. Én az csaprészt a falon hagynám,kevésbé sérülékeny.
A boltok inkább csak a gyakran keresett cuccokat tartják, de itt mindent megnézhetsz, és meg is rendelhetsz.
Van az a pénz ... Amiért bármit kaphatsz.
Simán fogsz kapni hosszabb kifolyócsövet, ha csak nem valami szabványon kívüli csapod van.
Neked ez lesz jó szerintem:
Bővebben: Link Ez pedig nagyobb gépekhez való: Bővebben: Link Mindenféleképpen tennék a helyedben, ez vezeti meg a damilt, és a damil nem veri szét a fejet.
Bármelyik szerelvényboltban van. Zuhanyválónak hívják. Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Aug 8, 2016
Megvettem. Tökéletes. Köszi mindenkinek!
Egy zuhany csaptelep, egy mosogató csaptelep kifolyója, és ez a zuhanyváltó lett összeházasítva. Kép majd lesz. A hozzászólás módosítva: Aug 8, 2016
A fokhagyma minden vírusos betegséget gyógyít? Hpv-ről van szó és egy ismerősöm szenved tőle.
Sajnos azért nem általános csodaszer. A Hpv-ről persze nem tudom, hogy gyógyítja-e, de manapság sok korszerű gyógyszer van rá.
Ettük sokan rendszeresen, a tudat, hogy valamit próbáltunk tenni egészségünkért, az megvolt más nem. Bélgiliszta bizonyos fajtáit elhajtja állítólag.
A reggeli pálinkáról nem is beszélve.
Az visz mindent! Kivétel a zöld hernyó mert azt még a flex sem viszi!
Sziasztok! Egyik haverom a lomis piacon vett egy masinát.Az eladó azt mondta neki,hogy egy elektromos kerékcsavar kulcs... Ő elhitte. Elhozta hozzám,mert azt mondta,hogy rossz lehet a kapcsolója,mert csak egy irányba forog. Én mondtam neki,hogy ez szerintem nem lehet kerékcsavar kulcs.Természetesen csak a jobb oldali irányba forog.Egy kefés motor van benne. Inkább valami keverőgép,vagy lukfúró lehet,ha tippelnem kellene. Szerintetek??
|
Bejelentkezés
Hirdetés |