Fórum témák
» Több friss téma |
Helló,
leesett és széttört a képen lévővel megegyező kinézetű, de 18V-os akkus fúróm akkuháza. Pont a csatlakozó részénél, ripityára, nem javítható. Tizenéves, noname készülékről van szó - fogok ilyet találni valahol? (Már hogy komplett akkuegységet.) Köszi!
Látod, ez jó ötlet, őket ismerem is: tőlük vettem akkut a robogómba tavaly.
Rákérdezek majd. Köszi!
Sziasztok!
Maxwell MX-25810 típusú feszkeresőt keresek. Google első oldalait már átnéztem, és sehol sincs, illetve egy helyen van, de ott is csak 1db. Mindenhol azt mondják, hogy novemberre tud csak jönni (nekünk meg tegnapra kéne ). Egyébként 3-4db kéne.. Aki tud valami elfekvő készletet, annak megköszönném ha írna
Tudtommal a Maxwell-Digital a Globiz saját márkája. Próbáld megkeresni őket. Bővebben: Link
Globiz A hozzászólás módosítva: Szept 6, 2016
Látom van benne zseblámpa és vibrátorként is használható, de jó is?
Az én noname fali feszültségkeresőm érzékenység állítástól függetlenül ha 1-2m közelségben fázist érzékel a falban akkor egyből csipog, magyarán használhatatlan. Ez jobb? A hozzászólás módosítva: Szept 6, 2016
Szia
Erre gondoltál ? : http://www.distrelec.hu/hu/15-polusu-rugos-kapocslec-din-41612-15-h...396546
morfi, pjg: Köszönöm a morfi által linkeltre gondoltam, de mivel sehol sem találtam kézzel fogható raktárkészletet, megrendeltem a farnelltől.
...hát,,,a distrelec-nél 58 darab van raktáron...
Sziasztok!
Van egy samsung mikróm amiben a sokszor használt nyomógombok nem igazán működnek rendesen. Vettem egy nyomógomb panelt hozzá és a régit tüzetesen szemügyre vettem. A nyomórész használódott el alatta a panel tökéletes. A nyomórész egy matricás félgömb fém, az iránt érdeklődöm, hogy ilyet lehet-e valahol kapni mivel akkor lenne egy tartalék panelem plussz ha valamelyik meghibásodik, elfárad tudom cserélni. A képet mellékelem.
Szia!
Bepötyögöd a Fóliatasztatúra szót, és legalább 5 magyar gyártót kidob a keresés. Ha veszed a fáradságot, hogy megkeresd őket, szerintem bármelyik ad egy pár darabot grátisz. Megjegyzés: ha már sikerült hozzá komplett tasztatúrát találni, jobb lenne abból bespájzolni, hiszen az egész kopik, piszkolódik a használat során. Ésszerűbbnek tűnik az egész cseréje (még, ha nem is a legolcsóbb megoldás).
Kedves Mindenki!
Azért regisztráltam, hogy megbeszélhessem a következő gondomat, lehetőség szerint annak megoldására: Van egy új, orosz gyógylézer asztali készülékem, amit 220 V-ra terveztek. A készülékre hosszú távon számítok, ezért szeretném, ha a nálam kilépő kb. 235 V nem menne rá a készülékre. (Azt a polémiát ha lehet hagyjuk ki, hogy egy „jó orosz gép” ezt elbírja…) Eddig kaptam már tippet ellenállásra, termisztorra, varisztorra, de én sajnos elektronikus barkácsolás szempontjából ott tartok (60 évesen!), hogy két drótot össze tudok forrasztani. Kérdés 1: Ismer-e valaki olyan elérhető, 1-2 ezer Ft-s készüléket, ami ezt a célt megoldja (feszültség stabilizátor)? Kérdés 2: Hajlandó-e valaki nekem ilyet barkácsolni? Előre is köszönettel: Misi
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni? 1-2 db (!) "Vishay" SI4620DY-T1-GE3 ( N-Channel 30V (D-S) MOSFET with Schottky Diode ) alkatrészt keresek megvételre... találtam ugyan egy weboldlat Vishay Siliconix Si4620DY, de itt is csak minimum 20 darabos csomagban rendelhető... Kérdésem, kérésem lenne: ha esetleg valakinek lenne elfekvőben attól szívesen át, vagy megvennék 1-2 db-ot mivel semmikép nem szeretnék 20 db jelzett alkatrész megrendelni. Előre is köszönöm!
Mi a készülék pontos típusa? Ha orvosi dologról van szó, minden bizonnyal felkészítették ilyenre is, tehát bírnia kell. Hét százalékkal magasabb feszültség nem sok, nem valószínű, hogy csak és kizárólag pontos 220 V-tal üzemképes. Nyílván ezt kb. sehol nem lehet garantálni, biztonsági tartalékot mindenhol képeznek, pláne orvosi eszközöknél.
Ha ragaszkodsz a pontos 220 V-hoz, jóval mélyebben kell a zsebedbe nyúlni.
Szerintem sem lesz baja attól a plusz pár volt váltófeszültségtől, de ha jobban alszol akkor lehet pl ez:
apróhirdetés, vagy vehetsz egy szabályozható toroid transzformátort igaz, ez utóbbi fixen letranszformál tehát nem tartja a 220V-ot mert ha csökken a bemenő feszültség úgy csökken tovább a kimenő is ha csak nem állítasz utána. A hozzászólás módosítva: Szept 10, 2016
nedudgi: köszi, hétfőn rákérdezek.
Bár én csak kipróbáltam, de jónak tűnik. A rezgés azért nagyon jó, mert ha verőfényes Napsütésben vagy és nagy a zaj, akkor is tudod hogy ott van a cibere. Szóval igen, egész jónak tűnik. Csak novemberig nem kapni sehol.
Szeretném meg kérdezni, hogy ijet hol tudok szerezni ??
Amennyi kiderül a fényképekből, bárhonnan.
Nekem rengeteg hasonló rozsdás vacakom van...
Sajnos több nincs rajta mert kínai.
Azért köszi a választ. két vezetékes motorhoz kellene.
szerintem ez egy 2004-ben lejárt szavatosságú kínai kötözöttsonka márkapapírja.. eltaláltam?
A hozzászólás módosítva: Szept 11, 2016
Holnap írok nekik, köszi.
Sziasztok!
Hol lehet a legolcsóbban venni 900-1200V-os 8-15A-es IGBT-ket? Ilyen kisebb áramú kapcsolóelemeket nem nagyon találok főleg amelyikbe benne van a védődióda is.
Sziasztok
Egy ismerősöm szeretné eladni az erősítőjét , de az értékét nem igazán tudja. Mennyit érhet egy jó állapotú darab? |
Bejelentkezés
Hirdetés |