Fórum témák
» Több friss téma |
Na szétkaptam. Az alsó rotor motorjának a fogaskereke hosszában el van repedve....Gyanús is volt a hangja. Lehet vajon ilyen fogaskereket rendelni? Vagy ha motorral együtt még úgy is jó.
Fogd a kezedbe és menj el vele egy modellezős boltba. Szerintem kapsz hasonlót. Számtalan verzió létezik.
A hozzászólás módosítva: Jan 20, 2016
Egy fórumtárs volt olyan kedves és küldött fogaskerekeket, most már jól száll. Akkucsere után most az egyensúly beállítással bíbelődök
Kezdek belejönni... ilyenek ezek a könyvespolcok...
A hozzászólás módosítva: Jan 25, 2016
A zöld műanyagrészt kiszedve meglehet vajon forrasztani a vezetékeket?
Szet ne szedd! Kiugrik a kozpontossagbol. A "szenkefek" is szetugranak (valojaban ket hajlitott drot). A legtobb, amit tehetsz, hogy megprobalod finoman 'korbeasni' es ugy forrasztani. Vagy felulrol, nagyon hegyes pakaveggel.
Okés, köszi. Gondolom ezeket már gépek rakják össze ha ilyen aprók.
Sziasztok!
Van egy nagy helikopterem, és navigáciosfényeket szeretnék rá gyártani. Úgy szeretnén, hogy két fehér 3,5v led gyorsan kétszer villanjon fel egymàs után, m ajd kis szünet, és ismét kétszer villanjon! Közben két piros led lasan fokozatosan gyulladjon fel majd lassan halványuljon el.
pic10f200-as sorozattal csinalnam, sot23-6 tokozas, pehelykonnyu, nagyon olcso, direkt meg tudja hajtani mindegyik ledet. A program....hat igen, azt meg kell irni. De nem tul bonyolult. A piros LED szoftveres PWM-el erdemes mukodjon.
Mennyiért építenéd meg nekem? Ez a szoftveres té magas!ma nekem kicsit
Nem epitek, tanacsot adtam. Abbol indultam ki, amit irtal, hogy '..szeretnek ra gyartani'.
Rendben! Azért köszi!
Akkor nekiállok én! Esetleg egy kapcsolásirajzal tudnál segíteni? Én azt hittem elèg ehhez egy pár kondi, ellenállás meg tranzisztor. De megpróbálom ezt a pic es têmát is. Pic programozásához milyen programot kell letõlteni a számítógèpre?
Szia!
Átirányítanálak egy másik topicba, ahol már egyszer egy ilyet megcsináltunk mindenféle programozható ic nélkül egyszerűen. Bővebben: Link Ezt tudja A hozzászólás módosítva: Feb 29, 2016
Szia!
Juuuuujjjj ez az ami kell nekem! Már állok is neki beszerezni az alkatrészeket. Köszönöm szèpen!
Szia kokozo!
Nekem ugyan ez a navi fény kell, csak hat leddel. Mindeggyikbõl dupla! Két fehér villanó. Két lassan villanó piros,és két eggyet villanó piros. Leírnâd hogy ehhez milyen alkatrészeket szerezzek be?
Sziasztok profik!
Ennek a kapcslásirajzát, és a hozzávalókat letudná nekem valaki írni? Köszi előre is! https://youtu.be/7yfNQU07ZMA
Ebbe szeretném beépíteni navifénynek!
Itt is van egy, de ha keresel kicsit a többi modellezős topicban más verziót is találhatsz. Szép ez az Ancsa.
A hozzászólás módosítva: Szept 20, 2016
Köszönöm!
Sima 555-ös ic vel ezt meglehet csinálni? A szárnyvégekbe kellene!
Egy darab 555-össel nem, valaminek még kell váltogatni a két led közt, vagyis a hosszú szüneteket is kell időzíteni. Egy db. kicsi mikrokontrollerrel viszont igen.
Értem! És milyet szerezzek be? Bár a repülőben van hely, de még is minél kevesebb helyet szeretnék foglalni vele!
A DIP 8-as tokozástól (akkora mint a videón, és egy THT 555) SMD kivitelig kaphatóak, de ha így kérdezed, akkor valószínűleg nem tudod a programot sem, megírni, beégetni, kérj meg rá valakit, és akkor az általa preferált típus lesz a nyerő...
Van egy 6023 Helocox rc helikopter. A probléma az hogy felpörög és egy idő után leáll magátol. Lassan adom neki a gázt és 1 perc után leszabályoz.Van valakinek ötlete mi lehet a baj?
Elhasználódott akkunál voltak nálam hasonló tünetek.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |