Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Tranzisztorok helyettesítése
Szia!
Gyorsan csapj le rá, mert csak 4 db van raktáron: Bővebben: Link.
Nagyon köszönöm a segítséget.
Udv!
SBT100 as tranzisztort mivep tudok helyettesiteni?
sziasztok!
2sk3377 es Mosfet et mivel tudnám helyettesíteni amit itthon meg lehet venni?
Szia!
Kerestem egy helyettesítőt: Bővebben: Link.
köszi.
az nem lények hogy G-S között van benne egy dupla védő dióda az eredetibe?
Nem életbevágó, de ha mindenképpen szeretnél gate-védelmet, akkor azt két 20V-os Z-diódával megoldhatod.
Viszont lényeges a nagybetűs mondatkezdés ezen a fórumon, ez nem chat oldal!
![]() A hozzászólás módosítva: Aug 30, 2016
Sziasztok! Nekem volna egy funai szines tv-m Kiment benne a tranzisztor BU808DFI. Az lenne a kérdésem, hogy Mivel lehetne helyettesíteni? Itthon van BU508A, meg J6810 tranyóm. Valamelyik nem volna jó helyette? Köszönöm előre is a válaszokat.
Üdv!
Bocs, hogy ide írok, de nem találtam jobb helyet. Z02W18VY zéner dióda helyett használhatok sima 18V-os zénert? És KDS184 helyett sima 1N4148-at? (kapcsolóüzemű tápba kell) Előre is köszi! ![]()
A zenert lecserélheted, csak nézd meg, hogy a sima bírja a 0.2W-ot (kb 12 mA), mert a z0... eddig használható. A kapcsolásodból is visszaszámolhatod, hogy mennyi kell max, és ahhoz válassz megfelelő teljesítményű zenert.
A KDS184-re azt írja az adatlapja, hogy ultra fast, a 4148 lehet, hogy lassú lesz oda. kds184
Köszönöm a választ!
![]()
Sziasztok!
Helyettesítőt keresek a 2SD313D, és párja 2SB507D-hez, adatlap. Lehetőleg itthon megvehetőt. Sanyo JA 20 erősítő végfok tranzisztorai. Előre is köszönöm!
Szia. A BU808DFI nagyfeszültségű darlington tranzisztor - védődiódát is tartalmazhat - nem kiváltható BU508A-val (nem darlington)
Köszi a választ. Mivel lehetne helyettesíteni?
Szia! Írd be a keresőbe: BU808 helyettesítése. Számtalan megoldást találhatsz.
Sziasztok!
Megépítettem egy ütemvezérlőt de a BC337-16 os tranzisztor nagyon forrósodik.Esetleg volna helyette valami másik tipus ami többet bírna?A tokozás TO-92. Szép napot
Szia!
Mutasd meg az áramköröd rajzát!
BD675-BD676 darlington párost ajánlom.
Köszi,ki fogom próbálni.De előbb megrendelem.
Szép napot
Sziasztok!
Tudnátok javasolni egy helyettesítő típust? Bővebben: Link
Szia!
Válassz egy diódás típust. Ha 6A-nél nagyobb áramot visel el, az nem baj, ugyanúgy jó lesz. Bővebben: Link
Sziasztok
Karácsonyi kültéri izzósor vezérlőjében elvileg tönkrementek a kimeneti tranzisztork. A tranzisztorokra ez van írva: XL 1225 Ebből van benne 4db. Mivel tudnám ezeket helyettesíteni ? A hozzászólás módosítva: Nov 7, 2016
BT 149 esetleg?
Sziasztok!
Szerintetek ez mivel helyettesíthető, ami kapható is? Ez nem lehet jó helyette? Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Nov 22, 2016
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Ezt a két tranyót mivel helyettesítsem?: 2S-A940 ,
2S-C2073 Előre is köszi a segítséget.
Szia!
A mutatott formában írd be a keresztreferencia-keresőbe. Kereső. |
Bejelentkezés
Hirdetés |