Fórum témák
» Több friss téma |
Üdv Mindenkinek!
SMD technológiával foglalkozó váci cég elektromos végzettségű embert keres. pasztora@kabelszignal.hu
Sziasztok!
segítségre lenne szűkségem nem találok adatlapot egy 8 lábú smd fet-ről. 4634 $DW .W05L ??????
Nekem kellene egy tranzisztor típusa, egy alaplapon találtam.
Felső sor:9452 Alsó sor:7502 Előre is köszönöm
sziasztok segítséget kérnék egy smd dióda azonosításához k7 57 ez szerepel rajta előre is köszönöm
hello mindenki nem igazán értek smd technológiához de van 1 kapcsolásom amit smd alkatrészekből célszerű lenne összerakni de a kapcsolásban szereplő bc 182 smd láb kiosztását sehol sem találom ha erről tudna nekem mondani valaki 1 okosat azt megköszönném
Néhány tranzisztor helyettesítő: Ezt találtam, lehet megvan már itt valamelyik témában, de azért felteszem .
A hozzászólás módosítva: Ápr 7, 2013
Üdv Srácok!
Kis segítségre lenne szükségem. Egy smd pnp 2SA1737-es tranzisztort keresek vagy annak a helyettesítőjét!!! És hogy hol lehet kapni!!! Segítségeteket előre is köszönöm!!! Üdv! Norbi
Sziasztok!
Egy sot-89 tokozású valaminek a beazonosításához kérném a segítségeteket... Ennyi van rajtaF alatta RN... Még a DF beazonosítható,de az RN nem megy.... Amúgy egy lcd monitor inverter trafójának a primer lábain csücsül belőle kettő... Köszönöm...
Ilyenkor célravezetőbb az , ha megkeresed , vagy leírod ide a monitor típusát , és rajz alapján már is be lesz azonosítva .
Sajnos ez egy nyomdagép kijelzője,típus nincs rajta..Ráadásul épp hogy lejárt a garanciája,pont egy éve vettük az e-bayon,természetesen Kínából....
Jó eséllyel BF621 lesz. Ha az egyik jó, akkor nézd meg, hogy PNP, vagy NPN. A környezetből is következtethetsz.
Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Ápr 18, 2015
Sziasztok! kis segítség kellene.
Egy SMD alkatrészről. Nem találok róla semmi infót. SOT23 tok, három lábú. Ez van ráírva. VI FP. Középen pedig egy picike j betű . Köszönöm.
Sziasztok!
A BC182-es tranzisztort milyen SMD tranyóval tudom helyettesíteni?
A 3B kód jellel rendelkező tranzisztorral , ami a BC856 egyébként.
A hozzászólás módosítva: Nov 1, 2015
Helló
Segítség kellene Egy smd tranzisztor típusa kellene. Ez van A7TA13 Autós fejegységbe van. Mi lehet. Köszi
Sziasztok! Egy alkatrész azonosításában kérnék segítséget. Sajnos nincs jó állapotban a rajta lévő felirat. (Lásd a mellékelt képen.) Ahogy én látom -élőben- 6Cp oldalról pedig 36 felirat. De lehet 60 p 36 is. Létezhet ilyen? Tudnátok segíteni a beazonosításában? Köszönöm szépen!
Köszönöm!!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |