Fórum témák
» Több friss téma |
ha a motor meg akkor az biztosan jó.Azt nézd meg hogy nincsen e széthullva a lapát illetve nem forog el a tengelyen.
Sikerült a kamerás felvétel létrehozni. Az derült ki, hogy a felső csatlakozó egy kicsit levált, így sok víz szökött el. Szétszedés, újra összerakás után a szivárgás (ömlés) megszűnt, kezdtem örülni.
Este mosogatás indítás, reggel eredmény megtekintése. Az eredmény: sok koszos edény. Időhiány miatt csak vissza b...tam az ajtót, így nem tudom, hogy a csatlakozó jött-e megint szét, vagy csak dafke nem működik a gép. Próbáltam képet feltenni, de az se jött össze (legalább is az előnézetben nincs).
Na elküldés után van kép. Akkor felteszem a javítás utáni képet is.
Na akkor jó helyen keresgélünk. Már csak meg kell oldani a problémát.
Sziasztok,
Egy elég fura megoldása lett a vizet eresztő mosogatógépemnek. Mellékelem a képet. (a kép közepén az a pici, tűhegynyi luk a ludas) HOgy a fészkes fenébe folrdulhat ez elő egy rozsdalmentes cuccban? A sótartó nyílása mellett kilukadt az üst. És a másik kérdés, milyen megoldással lehet próbálkozni? fúrjam fel és valamiféle dugót tegyek bele? Forrasztani szerintem nem tudom... vagy igen? Üdv, Sam A hozzászólás módosítva: Szept 24, 2016
Ez gyártási hiba, túlnyúlt anyag, vagy zárvány. Csak tisztítsd meg, és ragaszd be valami műgyantával, az a hőt bármelyik elviseli. Bár be is forraszthatod, ha jól megpucolod.
köszönöm a tanácsokat.
Forrasztani sima ónnal lehet? Rozsdamentes acélt még sose próbáltam... viszont nincs nagyon lehetőségem próbálgatni (nincs ilyen anyagom), tönkretenni meg nem akarom. Valszeg marad a ragasztás inkább. Ez a vékony lemez iszonyat jól vezetheti a hőt, képtelenség lenne jó minőségben megforrasztani, ha az ón meg is fogná.
Sziasztok! Whirlpool APD232 s wh tipusú mosogatógépem nem fut végig, és egyes hibakóddal villog. NTC/Thermistor hibát írják de nem tudom mit jelent. Köszi előre is a segítséget. Üdv. Mindenkinek Béla
Szia! Ez figyeli a hőmérsékletet.
IGY néz ki
Elég drága. Valaki Próbálta már az ellenállást cserélni benne? Hány ohmos lehet? Ilyenre gondoltam.
Vagy innen még gyorsabb. Bővebben: Link
Nem sima ellenállás! Ez változtatja az ellenállását a hőmérséklet változására. Ami benne van az Kb 44kohm szoba hőmérsékleten. Ja és nem biztos,hogy jó bele más 44kohmos mert van egy bizonyos karakterisztikája és az lehet eltér más hőfokon. Ott veszed meg ahol a leg szimpatikusabb az ára. Mérd ki ha van műszered, ha 44kohmot mérsz kb 20cfokon akkor jó.
Én most kb 19Cfokon 51komot mértem. Találtam valami gyári adatot: 20° = 58,1KOhms 25° = 47,1KOhms 30° = 38,2KOhms 50° = 17,2KOhms A hozzászólás módosítva: Szept 26, 2016
Újabb kamerázással kiderült, hogy az alsó lapát nem forgott. Kiszedtem, átfújtam levegővel, és kiderült, hogy a szálső luknál valami elzárja a víz útját. Hosszas küzdelemmek sikerült kipiszkálni két darab cellux szerű anyagot. Ezek után ismét átnéztem mindent tüzetesen, az összeillesztett csatlakozó ép maradt. Már vagy öt mosogatás ment le azóta, és (kop-kop-kop) minden edény tökéletesen tiszta!!
Köszönöm a segítségeket, támogatást!
A rozsdamentes acél jól forrasztható ónnal, de persze a ragasztó is megoldás.
Köszönöm, megjegyzem. Végül minden esetre kétkomponensű ragasztó lett belőle. Egyelőre jól működik.
Üdv!
Egy Samsung mosogatógép (DMS 300TRW) rajzára lenne szükségem. Illetve egy robbantott ábra is megfelelne. Hiányzik belőle egy alkatrész, kettő vezeték megy rá a fűtés környékén van, valószínű, hogy valamilyen nyomáskapcsoló volt. Alul a kismotor feletti csőre csatlakozott, a tulaj szerint egy mikro kapcsoló esett szét. Természetesen nem tudja hová lett ![]()
Sziasztok!Segítségeteket szeretném kérni.Elromlott a Bosch mosogatógépem és sajnos zárlat miatt elfüstölt a panel.Nincs valakinek alkatrésze az SGS4302/07 tipushoz?Válaszokat előre is köszönöm.
Rajzot nem fogsz találni mert nincs(ritka ha van). Fotózd le hogy honnan mi hiányzik megpróbálok segíteni.
Mi füstölt el a panelon? Lehet hogy javítható.
Sajnos nem értek hozzá.2 helyen is érte zárlat és a szerelő azt mondta,nem lehet tudni,meddig tette tönkre a panelt.Szerinted javítható?
Igen de ehhez látni kéne hogy mi sérült.Utána pedig érdemes azon is gondolkodni hogy zárlat magától nem lesz.Valami a gépben is rossz.
Megpróbálom szétszerelni és lefényképezni.A szerelő azt mondta,hogy elképzelhető,hogy a zárlatot az aquastop okozta,de nem nézte meg.A motor hibátlannak tűnik.
Sziasztok!
Bosch SKT5102EU mosogatogepem egyet kattant, majd leverte a biztositekot, azota nem mukodik. Semmi eletjelet nem mutat. A futoszal rendben van. Van benne valahol olvadobiztositek ? Koszonettel Miro
Nincs benne biztosíték.Ha szerencséd van akkor lehet hogy csak a zavarszűrő pukkant el ha mégse akkor bentebb van a hiba.
A zavarszuro az ami kozvetlenul a 220 bemeneten van ugye ? azon nem latszik semmi kivulrol, a 230 at megy rajta, a kapcsolon is mertem még ott is megvan
|
Bejelentkezés
Hirdetés |