Fórum témák
» Több friss téma |
Ezt töltötted le hozzá?
HP CP1025 Windows Xp 32 bit driver CD... Ha ezzel nem megy, ott gebasz van, lehet az oprendszered nem áll már a helyzet magaslatán. Ez a hivatalos meghajtó hozzá...
Köszönöm a válaszodat!
Amit én probáltam, az a CP1020-as szériának van. Holnap reggel megprobálom a te javaslatodat.
Letöltöttem a Firefox-al, amint a letöltések között rákattintok a programra, a Firefox befagy.
Probálom a Total Commander-el, de az is le fagy. Probáltam a Windows Explorer-el, az annyira lefagy, hogy még a gépet is újra kellett indítsam. Máskor 8-10 óra folytonos üzemelés után se zokott lefagyni a gép.
Ha ez nekem szólt...
Átküldöm e-mailben. Kb 3 perc alatt lejött, el is indul.
Sziasztok!
Nagy segítségre lenne szükségem, de lehet, hogy itt sem kapok érdemleges választ. Van egy vadi új HP 15-ba010nh laptop. Ha fejre állok akkor sem tudom a Win7 vagy Win10 oprendszert sem feltelepíteni rá, mert nem tud bebootólni semmiről és folyamatosan loopol azaz mindig újraolvassa a CD meghajtót, legalább is úgy tünik. Ha valakinek van egy jó ötlete, nagyon várom.
Akkor azt hiszem BIOS beállítási probléma lesz. Korábban jártam én is úgy, hogy ilyen újfajta laptoppal eltököltem vagy fél napot, mire hajlandó volt elindulni a telepítő...
A Bios már frissítve is lett. Semmilyen beállítás nem tetszik neki.
A hozzászólás módosítva: Okt 29, 2016
Ha biztos jól van elkészítve a telepítőmédia, és működik EFI módban is, akkor a BIOS -on kívül más ötletem nincs...
Előtte mi volt rajta , vagy miért kell telepíteni ?
Szia! Nem volt rajta semmi, vagy valami free Dos. Vadi új gép.
Ha van ismerősöd aki számtech boltban dolgozik, vidd el hozzá és kérd meg nézze át a BIOST, szerintem az EFI -vel lesz ott a gebasz. Mondd el neki a problémát, és kérd meg állítsa be úgy, hogy elinduljon a telepítő, a többit elintézed.
Sok sikert... A hozzászólás módosítva: Okt 29, 2016
A Bios on nincs mit nézni.
Szia
Milyen oprendszerrel kaptad a gépet? Legalább egy free DOS van rajta?
Rendben, én csak az én esetemet tudtam elmondani...
Igen egy Free Dos lehetett rajta, de nem találom csak a maradványait. Nem tudok rátenni sem USB ről sem cd ről se Linuxot semmit. Már 5. ik órája szívok.
Nos azért indulgat újra a gép , illetve a telepítő , mert elöször a hardver elemeket kellene telepítenie , hálózati rész stb .És ezt nem tudja telepíteni a cd lemezről először .Ezt egyébként úgy szokták megoldani , hogy csinálnak egy rejtett particitót , és egy img fájlban szokták ezt tárolni , ha ilyenre lenne szükség , vagy telepíteni , vagy visszaállítani , akkor az mindig agépen legyen.Mivel ezekhez a gépekhez már nem adnak általában semmilyen lemezt.Viszont ilyenkor meg hiba ez mert addig nem fog tovább menni a telepítést mert ezek a gépek telepítése pont ezekkel kezdödne.
A Biosban ki kell kapcsold a AHCI mode pontot.Ekkor tovább fog menni a telepítés. Külsö optikai DVD meghajtó kell , és arról célszerű telepíteni . A hozzászólás módosítva: Okt 29, 2016
Pontosan hol indul újra a telepítésnél? Bővebben: Link tudom ez nem az a gép, de hasonló. DVD-t hanyagolnám telepítésnél, Én ami engedi USB-ről telepítem. Ami pendrive-al próbáltad, másik gépen elindul a telepítő? (csak hogy akkor ez a hiba kizárva)
Félre értitek egy kicsit, a win7 lemez nyomjon meg egy gombot szöveg sem jelenik meg. Az elött indul újra a gép mielött ez a szöveg megjelenne. DVD felpörög mint ha olvasni akarná, de ezt abba hagyja. A lemez az biztos jó. 100%. AHCI mode ot nem lehet beállítani. De megnézem mégegyszer.
Ilyen géppel még nem találkoztam, ami már 5 órája gyilkol engem.
Igen pont azért van ez , mert teljesen üres , tehát nincs rajta semmi .A freeDos is csak azért , hogy lehessen látni , hogy müködik ,de az nem tartalmazza a gép belső dolgainak a drájvereit.
Boot options-ban elvileg van egy Legacy support, próbáltad engedélyezni?
Igen, közbe rájöttem, töröltem is a hozzászólást.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |