Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Megyek értük.
![]()
Kedves Szikorapéter és Dióda!
Az Amstrad PC-t én is szívesen elvinném. Szeretem magam köré gyűjteni az ilyen érdekességeket. ![]() Előre is köszönöm. miertcsak (Gyöngyös)
Én is pont gyűjteménybe szánom a dolgokat.
![]() ![]()
Akkor jó kezekbe kerül.
![]() Köszönöm a válaszod.
Igazán nincs mit ,de viszont ha egyszer én is oda jutok hogy sok dolog lesz tőlem is megint ami kikerülne,megkereslek itt a fórumon.
![]()
Sziasztok!
Kettő régi Tesla rádiós lemezjátszót és egy magnó roncsot ajánlok fel, hátha valakit érdekel. A rádiós lemezjátszók elvileg jók, de én nem próbáltam ki, és nem is szeretnék velük foglalkozni. Egyben szeretnék megválni a készülékektől, postázást nem vállalok. A készülékek Dunaharasztiban vannak, vagy szívesen elviszem a Budapest-Székesfehérvár útvonalon valamely településre előre egyeztetett időpontban.
Szia!
Érdekelne, írok magánba. Köszönöm.
Sziasztok!
Felajánlok ingyen elvitelre 2db Sony TV-t. Van egy nagyobb, 72cm-s, és egy kisebb 63cm-s. Mindkettőt javítani kell, hogy használható legyen. A 72cm-esnek valószínű tápbaja van, mert be sem kapcsol. A másik meg szellemképes, piros beszűrődés van a képben. A TV-k egyébként jó állapotúak, a külsejük szép. Én nem foglalkozom a javításával, mert nincs időm rá, ezért gondoltam arra, hogy egy vállalkozó kedvű ifjú pákász megjavítja őket, esetleg alkatrészbányának használja. Postázni nem tudom, mert nagyon nehezek, el kell jönni értük!!! Nov. 7.-én lesz nálunk lomtalanítás, eddig van időtök elvinni, ha nem kell senkinek, akkor kiteszem őket az ebek harmincadjára. Ezért eltenni sem fogom, mert ha mégis úgy döntesz, hogy nem jössz el érte, akkor a nyakamon maradnak megint egy évig. Viszont sajnálom kidobni őket, ezért gondoltam Rátok, hogy hátha örülnétek neki. ![]()
Azt még oda írhattad volna, hová kell menni értük.
Igazad van Zolikám, Budapest, IX. kerületbe kellene eljönni a TV-kért.
![]() A hozzászólás módosítva: Nov 1, 2016
Hajónapló kiegészítés: J. A. ltp. Pöttyös u. Metró m.
![]()
Botmixer nemkell valamelyikőtöknek? 400W, fordulatszámszabályzós. A kése tönkrement, és sajnálom kidobni. Rozsdamentes.Személyesen. Cegléd
A hozzászólás módosítva: Nov 3, 2016
750Ft-ot kifizetnél érte? Valamelyik nap voltam a postán. Aztmondták, levélként olcsóbb. Belefér. 500Ft körül lehet egy ekkora dobozt feladni? Ez reális? Bocs, hogy itt kérdezem.
A csomagküldő postáról küldtek át. Ott, mivel én fizetek mindent, és nem az átvevő így a legolcsóbb tarifa 1200. Az már más kérdést, hogy netes nyomonkövetést nemtudták megoldani. Magyar posta. Eddíg csak csomagot kaptam. Utánvéttel küldtem. (Szuper volt). NIncs itt Magyarországon, a neten egy postai nyomtatvány, amit itthon kinyomtatok. Mint a DHL, Hermes. Letépem az egyik felét, és a csomagra ragasztom. Vonalkód is már rajta van. A másik felét a "postásnak adom. Olcsób is lesz. Mindenki örül. Szívás ez a pósta ezen a téren. A hozzászólás módosítva: Nov 4, 2016
webox? 599ft/csomag, mármint nem nekem kell, csak ajánlottam, minden nagyvárosban van.
A webox jó. Nálunk is van. Itt van tőlem párszáz m-re.
A hozzászólás módosítva: Nov 3, 2016
4-500g körül. Megnéztem. Tőlem 30-30km -re található webox.
Tényleg keresem a megoldást, mert tök szívesen feladnám. A hozzászólás módosítva: Nov 3, 2016
Figyu. Lemondok róla. Elviheti más. Köszi szépen.
A "Postáznád..." kérdéseddel próbáltam foglalkozni. Szerintem sokunk van így, hogy a macera miatt nem adja fel a cuccot, pedig neki nem_kell. Inkább többet kér érte, és árulja. Erről próbáltam itt beszélni.
Ha a következő fórumot nyitnám, én biztos úgyhívnám.: Ki merre jár holnap -HE TAXi Ezt a címet adnám neki. A hozzászólás módosítva: Nov 4, 2016
Szia!
Ha megvan még, akkor engem érdekelne. Ha küldesz egy elérhetőséget, akkor keresnélek, az öcsém szokott Ceglédre járni.
Fú, ez nagyon jó ötlet!
Én maximálisan támogatom. Még lehet, hogy mobil alkalmazás is lehetne belőle, ha valaki bevállalná. ![]() Tedd fel ezt az ötletedet az OFF topikba is légyszi! A hozzászólás módosítva: Nov 4, 2016
Sziasztok ingyen elvihető egy termetes kartondoboznyi bontott, bontásra váró video tv rádió magnó videokamera stb hagyatékból származó készlet. Postázni nem akarom a mérete és a súlya miatt (kb 18kg) Helyileg Miskolcon található. Kidobni semmiképpen nem szeretném
Üdv!
Az egyik megoldás lehet az MPL csomagautomata. Olyasmi mint a webox, Magadnak töltöd ki és nyomtatod a "fuvarlevelet", a különbség, hogy vagy házhoz jön a futár, vagy postán adod fel. Már csináltam, még 2 sms-t is kap a "vevő", egyet mikor elindul a csomag, egyet amikor megérkezik. http://www.vaterafutar.hu/#mpl A hozzászólás módosítva: Nov 4, 2016
Ingyen elvihető bontott alkatrészek Bp. 13. v. 15. kerből.
Üdv!
Engem érdekelne, mikor lehetne érte menni?
Napközben Árpád híd (8-15h), este 15. ker Rákos út. akár holnap is már.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |