Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Szia, Miskolcon merre lenne?
Minél hamarabb, annál jobb. Innen folytassuk privát üzenetekkel.
Sziasztok!
Rossz kidobásra ítélt fénycső elektronikák elvihetőek! Budapest Bécsi út 231. Govill kft! Tel:06706171086 Aki kapja marja! Natúr túrórudit szeretem!
Csak elektronikák, vagy van némi szerelvény, esetleg armatúra is?
csak elektronika
Szia!
Ráér. Várom a hivást. Oké. Norberto: Kérjetek moderációt rá. Beszélgessünk róla. Akár a "pihenősben". Zozz
Sziasztok,
Ha valaki pont ilyenre vágyik, van itt 11 békebeli darab a hozzávaló szerelvénnyel együtt. Csak porosodik már vagy 15 éve. SM 65-ös maghoz való. Posta 100 Km-en kivül található tehát tárgytalan. Dunaharaszti
Szia! Engem érdekel.
Ha érte jössz akkor a Tied.
OK! A többit privát üzenetben megbeszéljük.
Pénteken, 18-n megyek Győrbe. Érdekelne az alu lemez.
53 hónapja nem volt itt. Mit vársz akkor most?
[53 hónapja nem volt itt. Mit vársz akkor most?]
Most, hogy szóltál, vettem észre, hogy a 2. oldalon volt a felajánlás. Nem tudom, hogy keveredtem oda, de Murphy tudja a dolgát.
Sziasztok!
Nokia dbox 1 es muholdvevo Nokia dbox2 kabel Hyundai muholdveveo A 2 dboxnak megvan a taviranyitoja is. Elvileg mukodokepesek,alkatresznek,doboznzak,vagy amit gondoltok belolle. Atvetel Koroskisjeno, Romania,Gyulatol 25 kilometer!! Posta nem jatszik!
Régi PC (az a két oldalt gombbal felfelé nyílós dobozzal, ha még emlékeztek, plusz monitor, billentyűzet és golyós egér).
Balu12 kérte, de nem tudja megoldani a Miskolcra szállítását, meg nem is válaszol a privátokra, meg nincs is már a fórumon sem legalább egy hete. Ismeretlen állapotban, lehetőleg egyben vihető. Holnap a börzén ott lesz nálam... Ha valakit érdekel, akkor szóljon, vagy a portásfülkével szemben végzi...
Feleslegessé vált alaplapok ingyen vihetők ,utolsó használatkor még müködtek azota csak rakosgatom ide oda !Van amiben még a ramok és a proci is benne van .
Szia!
Engem érdekelne de messze vagy személyes átvételhez.
Esetleg ha posta megoldható lenne,akkor érdekelne.
Portásfülke elől 5 percen belül elvitték.
Még segítettünk elpakolni. Szerintem jó helyre került
Szia! Bocsi mivel 3 napig senkit nem érdekelt a megsemmisítőben végezte a csomag!
Sziasztok!
Nokia dbox 1 es muholdvevo Nokia dbox2 kabel Hyundai muholdveveo A 2 dboxnak megvan a taviranyitoja is. Elvileg mukodokepesek,alkatresznek,doboznzak,vagy amit gondoltok belolle. Mustek 600II scsi scanner mukodokepes,peldaul nyak levilagitonak. A kep informativ jellegu!! (azaz nem a kepen szereplo). 2 darab HP Laserjet 3100 fekete feher multifunktios nyomtato,lestrapalt kulsovel,2 evvel ezelottig hasznaltam az egyiket,toner van meg benne. A kep informativ jellegu!!(azaz nem az elviheto cuccrol keszult). Radiotehnika folyoirat gyujtemeny 80 as evek eleg sok peldany. Atvetel Koroskisjeno, Romania,Gyulatol 25 kilometer!! Posta nem megoldhato! Ha valaki ugy erzi nagyon szuksege van a cuccokra, esetleg uzemanyag arban Gyulara le tudom vinni. Termeszetzsen az egesz csomag egyben. A hozzászólás módosítva: Nov 21, 2016
Szia,
Egyik ismerősöm, szokott Székelykeresztúrra menni, ha addig el tudod tenni akkor engem érdekelne és ő el is tudná nekem hozni. Üdv Bubu54
Engem a 2 db nyomtató és a dbox-ok érdekelnek, gyulai átvétellel. Ennek díja?
Esetleg, ha valakit érdekelne még valami, szívesen átveszem Gyulán, utána egyeztetett módom (futár, posta, webox, ...) eljuttatom a pakkot az illetőnek.
Sziasztok!
Ingyen vihetők a képen látható ic-k bontotak nem tudom hogy jók-e
Szevasztok!
Ingyen elvihető müködő THOMSON28DF172 tv. Szállításban nem tudok segédkezni. Érte kell jönni. Kb.3 hónapja áll a sarokban. Akkor teljesen jó volt. Budapest,18.ker. A hozzászólás módosítva: Nov 22, 2016
|
Bejelentkezés
Hirdetés |