Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Közös beszerzés, alacsonyabb ár
Amiket linkeltem adagolók azok olyanok hogy a tetejét lenyomod az ecsettel, akkor középen felpumpál magának folyadékot. Viszont az rögtön vissza is folyik a tartályba, mert kúpos a teteje és a közepén van a lyuk amin visszafolyik.
Aha, így akkor ebbe nem szárad be és teljesen jól lehet használni !? Az olcsóbb verziókkal van valakinek tapasztalata ( azok nem rozsdamentesek vagy csak a márkát fizettetik meg a prémium típusnál ?!) ?!
Az ecset használata után mit kell tenni ? Ki kell mosni vagy úgy maradhat, elillan róla a maradék ?! A hozzászólás módosítva: Nov 8, 2016
Köszi, még nincs benne tapasztalatom, eddig flux pen-t használtam csak !
Ma feladtam a postán mindenkinek a folyasztószerét, kivéve Bakman-ét és sastas01-ét. Előbbiért azért nem mert 5dl-t kért és sajnos a gyógyszertárban nem volt fél literes flakon. A legnagyobb a 200ml-es volt. Holnap kerítek otthon egy fél literes üdítősflakont és abban küldöm el.
sastas01 írt hogy csak 10.-én tudja átutalni a folyasztószere árát, én meg vagyok olyan jó fej hogy megvárom és addig nem adom oda másnak. Jó erősen rácsavartam a kupakot a flakonokra, kétlem hogy kifolynának. Ha esetleg mégis azt írjátok majd meg, kíváncsi vagyok! A személyes átvételesek majdnem mindegyike eljött ma a folyasztószeréért, kivéve every-t és zolika60-at. Remélem hogy az elkövetkezendő 1-2 napban találkozok velük, mert nem akarom őrizgetni nekik sokáig. Idézet: „Ma feladtam a postán mindenkinek a folyasztószerét” Köszönöm szépen!
Megkaptam én is, jóbarátom hozta el Tőled. Köszönöm, a kiszerelés üveggel, címkével tökéletes.
Idézet: „Jó erősen rácsavartam a kupakot a flakonokra, kétlem hogy kifolynának.” Vettem a patikában alkoholt (műszaki célra). 1300 Ft mellesleg. Otthon használat után jól ráhúztam a kupakot. legközelebb egy repedt kupak és üres üveg köszönt szembe a polcon Idézet: „Köszönöm, a kiszerelés üveggel, címkével tökéletes.” Attilától mi mást vártál?
Megérkezett! Minden rendben, nem folyt ki.
Még egyszer köszönöm szépen! A hozzászólás módosítva: Nov 9, 2016
Egy jó tanács:
Az ilyen típusú gyógyszeres üvegek műanyag kupakjai - ahogy Gafly is írta - hajlamosak megrepedni, szétnyílni, ha túl szorosan van rátekerve az üvegre. Vigyázzatok vele.
Szerintem jó rá a kólás flakon kupakja.
Nem maradt esetleg belőle? Szeretném kipróbálni.
Nem maradt, elkelt mind az 5 liter.
De egyébként olyan sokan írtak nekem e-mailt meg ide is a topikba hogy kellene nekik is folyasztószer, hogy szerintem simán elkelne még egy 5 literes adag.
Kipróbáltuk a munkahelyemen a samsungban, és annyira jó a cucc, hogy hivatalosan is áttértünk rá a gyártó által megadott több ezer forintos flux helyett. Köszönjük szépen.
Ha lesz még rendelés, akkor 2dl-re én is vevő lennék.
Hasonlóképpen, én is vevő leszek 2dl-re.
Na jó tudjátok mit, emeljük a decinkénti 750Ft-ot 800Ft-ra és akkor a fennmaradó 2500Ft-ért én lebonyolítom még egy 5 literes adag szétosztását. És maradjunk a két decis adagoknál, azaz 2dl 1700Ft-ba kerül (ebből 100Ft a flakon).
És csak akkor megyek bele ha minden postázós átutalja időben. Továbbá a személyes átvétel az úgy nem működik hogy az illető vidéki de elvileg majd két hét múlva jár Pesten ezért személyesen veszi át. Aztán kiderül hogy mégsem jár Pesten és inkább postázzam. Ilyen variálásokat nem szeretnék többet. Akkor a következő 5 liter: Laslie: 2dl Zoli_bácsi: 2dl Azaz van még 4,6 liter.
Szeretnék kérni 2dl-t én is.
Akkor jöhet nekem is egy újabb 2dl.
Köszönöm.
Javaslok egy (CTRL+C;CTRL+V) listát:
Folyasztószer kérelmek (5 liter): Laslie: 2dl Zoli_bácsi: 2dl mate_x: 2dl dolargaan: 2dl kocsgab002: 2dl vteo: 2dl Azaz van még 3,8 liter.
Mondtam én hogy csodaszer!
Még annyi hogy írjátok oda azt is hogy személyesen jöttök-e a folyasztószerért vagy postázni kell. Utóbbi esetben kellene egy e-mailt is írni nekem melyben megírjátok a nevet és postázási címet! Válaszként pedig majd megírom az átutaláshoz szükséges adatokat.
A hozzászólás módosítva: Nov 10, 2016
Javaslok egy (CTRL+C;CTRL+V) listát:
Folyasztószer kérelmek (5 liter): Laslie: 2dl Zoli_bácsi: 2dl (posta) mate_x: 2dl dolargaan: 2dl kocsgab002: 2dl vteo: 2dl Azaz van még 3,8 liter.
Ja és még egy dolog! Mostantól csak ajánlott és elsőbbségivel postázom a folyasztószereket! Az ajánlott gondolom érthető, az elsőbbségi oka pedig az, hogy így garantáltan megérkezik másnapra, azaz kevesebb ideig van a folyadék a postán, kevesebb lehetősége van rá hogy kifolyjon. 2dl postaköltsége így 635Ft.
--------------------------------- Laslie: 2dl Zoli_bácsi: 2dl (posta) mate_x: 2dl (posta) dolargaan: 2dl kocsgab002: 2dl vteo: 2dl neonone: 2dl Azaz van még 3,6 liter.
Köszönettel, én is csatlakoznék a rendeléshez.
Folyasztószer kérelmek (5 liter): Laslie: 2dl Zoli_bácsi: 2dl (posta) mate_x: 2dl dolargaan: 2dl kocsgab002: 2dl vteo: 2dl neoone:2dl tkovacs:2dl (posta) Azaz van még 3,4 liter.
Folyasztószer kérelmek (5 liter):
Laslie: 2dl Zoli_bácsi: 2dl (posta) mate_x: 2dl dolargaan: 2dl kocsgab002: 2dl vteo: 2dl (személyesen) neone: 2dl tkovacs:2dl (posta) Azaz van még 3,4 liter A hozzászólás módosítva: Nov 10, 2016
Laslie: 2dl (személyesen) Zoli_bácsi: 2dl (posta) mate_x: 2dl dolargaan: 2dl kocsgab002: 2dl vteo: 2dl (személyesen) neone: 2dl tkovacs:2dl (posta) Azaz van még 3,4 liter
Laslie: 2dl (személyesen) Zoli_bácsi: 2dl (posta) mate_x: 2dl (posta) dolargaan: 2dl kocsgab002: 2dl vteo: 2dl (személyesen) neone: 2dl tkovacs:2dl (posta) Azaz van még 3,4 liter A hozzászólás módosítva: Nov 10, 2016
|
Bejelentkezés
Hirdetés |