Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Számítógép hiba, de mi a probléma?
Lapozás: OK   672 / 1157
(#) Buvarruha válasza Koncsar hozzászólására (») Nov 10, 2016 /

BIOS-ban működik az USB billentyűzet? Felteszem azért nem megy, mert csak USB3 van a gépen és nincs drivere. Az ismeretlen eszközöknek nézd meg a hardverazonosítóját és a gugliba beírva kiderül mi az.
A hozzászólás módosítva: Nov 10, 2016
(#) Koncsar válasza Buvarruha hozzászólására (») Nov 10, 2016 /

Szia! Bios ban sem megy, pont úgy van ahogy írod, USB3 driver kéne hozzá. Lehet, hogy a tapi felület is elindulna.
(#) vladcepes hozzászólása Nov 10, 2016 /

Sziasztok! Nem egészen probléma de máshol nem találok megoldást.,hátha tud valaki segiteni! Pendrivokra szeretnénk felmásolni reklámfilmeket. A kérdés az lenne hogy lehet e olyan módon felmásolni rá hogy ne lehessen le törölni. Ha igen milyen módon,esetleg valami program?
Válaszokat előre is köszönöm!
(#) eyess válasza Koncsar hozzászólására (») Nov 10, 2016 /

De a Bios ban lehet állítani az USB verziót ? Ha igen vedd le 2.0 ra akkor fog menni a külső egér is . és a bele helyezett pendrájv is .
(#) eyess válasza vladcepes hozzászólására (») Nov 10, 2016 /

Csinálsz egy mondjuk Reklám Filmek mappát oda bemásolod az anyagot , aztán módosítod a mappa attribútumát akár archív , vagy csak olvasható , vagy rejtett stb. Azért csinálj valamin egy próbát nehogy elvesszen az anyag .
(#) Koncsar válasza eyess hozzászólására (») Nov 10, 2016 /

Sajnos nem lehet, ha lehetne, akkor már valami elindult volna.

Értem akkor nyisd már meg a Hardver eszközkezelőt a win ben , és nézzük már meg , hogy ott az USB vezérlőknél mit hoz fel . Jó lenne kép is .
(#) ktamas66 válasza Koncsar hozzászólására (») Nov 10, 2016 /

Nincs valami gombbal letiltva, vagy pl. Fn-F5 vagy valami hasonló.
(#) eyess válasza ktamas66 hozzászólására (») Nov 10, 2016 /

Ezt már javasoltam én is korábban , hogy próbálják ki , de nem volt reakció , tehát nem tudjuk, hogy mi a helyzet .Nem érkezett válasz .
(#) Koncsar válasza ktamas66 hozzászólására (») Nov 10, 2016 /

Kipróbáltam, és semmi. Fotót tehetek fel, de nem leszünk előrébb.

Nem biztos .Mindig ezt mondod , aztán a végén még is csak összejött nem ?

Én már lemaradtam, pontosan melyik típus ez? Nincs rajta több USB? A feketét válaszd külső egérrel.

Szia Tamás! Asus x556UQ laptop. Bal és jobb oldalon egy-egy USB. Semmit nem ismer fel a Win7 telepítése után. A gyári lemezen lévő driverek nem jók hozzá. Gondolom a Win10 hez adták. A Win 10 et ha felteszem működik minden rajta. A lényeg a 7 re szeretném használni.

Azért jött össze mert megéreztem, hogy kontaktos volt a HP. Rájöttem, hogy asztalhoz vágom akkor hol működik hol nem.

Á vagy úgy , lehet akkor ezt is az asztalhoz kellene akkor vágni .

Most ez nem vicc. Ez Win10 re lett kihegyezve hardware -esen.

Amikor kicserélték a gépet, ott is ezt produkálta az a gép. Feltelepítette nagy pofával a win10 et, utána mentem egy kört az üzletben és már be sem bootolta. De tök mindegy.
(#) Buvarruha válasza Koncsar hozzászólására (») Nov 10, 2016 /

Jó lenne megérteni a lényeget neked is! Azt nem fogok a 7-el használni! Vettél volna felsőbbkategóriás, de pár éves notit ugyanennyi pénzért, azon menne a windows 7.
(#) vladcepes válasza eyess hozzászólására (») Nov 10, 2016 /

Hello! Köszi. Mappa attribútuma módosítása az hol található?
(#) Koncsar válasza Buvarruha hozzászólására (») Nov 10, 2016 /

Értem, és igazad van, de ez nem az én gépem, hanem egy ismerősömé. Tök egyszerű. Vetetek vele egy Win10 et és le van a gondom. Tudom. Arra gondoltam, hogy esetleg van valami trükk a win7 alatti driverek felismertetésére. Mindegy, köszönöm a sok segítséget.
(#) eyess válasza vladcepes hozzászólására (») Nov 10, 2016 /

Total Commander - Fájl , és azon belül.Vagy saját gép megnyit pendrájv meghajtó kiválaszt , és mondjuk a reklám filmek mappát kijelölöd , és ott is a fájl lenyíló menüben a tulajdonságok résznél .Ott lehet variálni bármit .

Feladtam a kisérletezést. 5 ször telepítettem rá az op. rendszert. Kezd a fejem fájni tőle.

Te tudod , de attól még földhöz lehet vágni nem ?
Na mindegy ha nem hát nem .

Azért nem igaz ez amit annak hiszünk , hogy az , mert ha a Win 10 jó rajta , akkor viszont lefelé kompatibilisnek kell lennie ez ököl szabály . És nincs olyan , hogy csak Win 10 re lett gyártva egy PC.
(#) vladcepes válasza eyess hozzászólására (») Nov 10, 2016 /

Rendben köszönöm! ,közbe megtaláltam én is.

Egyet értek vele, én is így gondoltam. A chip készlet a driverek a proci összeillesztéséből adódóan próbálkoznak ránk kényszeríteni a Win 10 et. Nem szoktam bepánikolni egy számítógép összeszerelése, felépítése, és életre keltése miatt.

Nem is kell.Ha van elég energia a kitartáshoz , akkor előbb , vagy utóbb sikerülni szokott bármi is legyen az .

Szóval ezek szerint az ismerősé a gép , és neki Win7 kellene rá , ha jól olvastam a sorok közt .De miért is ?

Miért is? Mert ezt ismeri és szereti. Te melyik op. rendszert használod? Miért is?
Lehet, hogy felteszek a gépre egy teamviewert és megkérlek, hogy csinálj nekem egeret és USB portot. Mit szólsz hozzá?

Az alaplapi chipkészlethez nem lehet máshol drivert találni? Elvileg egy USB2 van rajta. Máshol is megoldották már.

Nem kell külön csinálni benne van az a gépben , csak munkára kell bírni.
Pont arra lettem volna kiváncsi egyébként , hogy az usb 2.0 át azt tudja e , de mivel lefelé kompatibilitás van , így , ha 3.0 is az usb a 2.0 helyből kezelnie kellene .

Ktamas66 közben már le is írta.

Tamás Drága! Gondolod, hogy bénák vagyunk? Egyenlőre nem találtunk. Segítséget kérnék továbbra is, nem jut eszembe most több ötlet. Eyess kolléga amit linkelt abból a LANon keresztül lett net. De onnantól most nálam megállt a tudomány.
Következő: »»   672 / 1157
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem