Fórum témák
» Több friss téma |
Én a helyedben vennék egy olyan adaptert amit linkeltél és egy szerelhető szivargyújtó csatlakozót és szimplán összeforrasztanám a kettőt.
Esztétikus és könnyen kivitelezhető.
Egy ilyen dugasztáp ~5eFt. Le lehet csípőfogóval vágni a trafóját és kukába dobni, helyette szivargyújtó csatlakozót tenni rá, de gondoltam van ilyen készen is fele ennyiért..
Nem szoktak ilyet használni mert ami 12v ot igenyel ahoz tobbnyire mellékelnek szivargyújtós csatlakozót, de miért kéne kidobni? Nem tőből kell levágni és akkor az használható másra is. Amúgy körbenézel neten szerintem árulnak elromlott dugasztápokat fillérekért amik rosszak, de neked csak a kábel kell úgyis.
Ha nagyon biztos akarsz lenni a dologban, akkor egy 12V LDO megoldhatja a problémát. A 12V készülékek, főleg a routerek elmennek akár 11V feszültségről is, bár ha alacsonyabb lesz így a tápfeszültség, akkor már baj van.
eBay, AliExpress lehet a forrás olyan DC/DC konverternek, ami fel-le tudja konvertálni a feszültséget. A tápcsatlakozó sokfélesége nem biztos, hogy előny. Már akkor meg vagy lőve, ha két egyforma csatlakozójú kütyüt akarsz egyszerre haználni. Jobb, ha az autóban szóbajöhető készülékekhez gyártasz kábelt 5.5mm csatlakozókkal a másik felén.
Köszi. akkor marad a szivargyújtó csatlakozó +több kábel többféle dugóval. DC/DC konverter nem kell, hiszen minden ilyen router egy 7805 vagy hasonlóval kezdődik. Amíg nem megy 16V fölé a kocsi felszültsége addig nincs gond, de 16V fölött úgyis tönkremegy minden a kocsiban (fedélzeti computer, beépített rádió stb)
Sziasztok!
Megszeretném építeni Attila86 álta publikált forrasztóállomás II-t.A kapcsolásban van 2db 3k3 trimmer.Hiába keresek ilyen értékben nem tudok rendelni.4k7 vagy esetleg 2k5 jó lenne helyette?És mennyibe befolyásolná a működését ha ennyivel nagyobb értékű? Szép napot A hozzászólás módosítva: Okt 16, 2016
Van néhány hely ahol van ilyen értékű trimmer:
3,3 k trimmer potméter
Valóban kevés helyen lehet venni ilyen értékűt.Sajnos zöme smd.Még jövőhéten megpróbálok keresgetni.
Ez egy nagyon egyszerű feszültségosztó..
Eszerint semmi gond ha kicsit nagyobbat teszel be.. Nyilvánvaló mi változik..
BLC800-05A típusú lcd kijelzőt 8" méretben hol lehet venni. Interneten kerestem nem de nem találtam csak nagyobbat.
Sziasztok!
Az alábbi "egyszerű" problémám van. A mellékelt képen is látható kis műanyag virágokat keresek saját ledes díszvilágításhoz. Kínai barátainkat is megnéztem már, de idáig csak kész fényfüzéreket találtam, a kis kupakokat külön nem. Esetleg ha valaki tudna lelőhelyet ilyen vackokhoz (nem csak virághoz, hanem lehet akár levél forma is), azt meg tudnám köszönni.
Üdv!
Budapest belvárosában keresek olyan kis elektronikai üzletet, ahol az öreg szaki eladó készséggel segíti tanácsaival a magam fajta amatőröket. Előző lakhelyemen volt egy ilyen bolt, élmény volt odajárni... Köszönöm a tippeket.
Köszi! Délután el is sétálok hozzájuk.
Sziasztok! Grundig PS1700-as lemezjátszóhoz hol kaphatnék hajtószíjat?
Sziasztok! Önthető, áttetszőre szilárduló epoxit Budapesten emberi árban és kiszerelésben(kb 20ml kiszerelésű megteszi) hol kapható? Mindegy hogy uv fény hatására köt meg, vagy pedig két komponensű.
Szia Márk!
Ilyen kis tételben sehol. 1 kg volt a legkisebb, amit pár éve vettem a Nagy Lajos kir. útján, az Egressytől errébb (nem jut eszembe a nevük, címük).
Üdv!
Hol tudnék venni 23 lábú D-Sub Female csatlakozót? Csak 25 lábút lelek mindenhol Köszönöm
Van olyan egyáltalán? - elég nagy ritkaság.
Szerintem azt már eltemették az Amigával együtt. Akkoriban igy védték magukat másoktol, hogy olyan csatikat hasznaltak ami másnak nincs.
Nagy szerencsével elfekvö készletekben ( a nagyvilágban) találsz, rendes produkciobol valoszinüleg nem.
Akkor marad a barbár módszer
25 pólusút levágom...
Köszönöm, rendelek is
szerk: sajnos mégsem...Csak Kanadába, és USA-ba szállítanak, a minimum rendelés meg 50dodó A hozzászólás módosítva: Nov 14, 2016
Budapesten hol kapható litium ion akkuhoz való töltő? Bármilyen megteszi, ami készen kapható, és tud 1A-t(esetleg 2A-t) és elég neki tápfesznek 5V! Börzén szoktak árulni ilyeneket, de ettől függetlenül érdekelne a dolog.
Ez nem jó?
És ahogy irják akkor sem szállitanak (az USA-ba) amikor. 100-t rendeltek. Ez valami csali bolt lehet, (már tegnap megtaláltam, meg a hozzáfüzött kommenteket is)
De, ez tökéletes, ezt kerestem, köszi!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |