Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Nagyon szuper ötlet..
Gratulálok..
"Összedobtam" az idei High End Show-ra egy előerősítőt, egy 50 és egy 200W-os végfokot, valamint egy 230V-os tápegységet. A hangdobozok és készülékházak Balogh Géza munkái, a dizájn tervek a l'auditeur-ös Nagy Laci fejéből pattantak ki.
Sok száz óra munkánk méltó elismerése volt amikor a közönség Sztravinszkij Tűzmadarát állva megtapsolta...
Respekt! De ezek a masinák megérdemeltek volna valami szebb képeket is.
Sajnos minden oldalról ellenfény volt, de ha tudok szerezni jobb képeket kiteszem.
Tökéletes több száz munkaóra , nem értékelhető képek ?
/ Nincs másik forrásból kép , képek ? / A hozzászólás módosítva: Nov 15, 2016
A végfokokról lehet tudni bármit, AB, pwm, akármi, meglévő vagy saját elgondolás?
Idézet: Még. „Olyat szeretett volna, amilyet a kínai még nem gyárt.”
Ezeket tudtam hirtelen "szerezni"...
AB, fetes végfokok. Egy három főből álló "team" saját elgondolása.
Ezeknél már nem lesz jobb...
Szép darabok, de ebből mennyi a saját építés? Melyik része? Nem vagyok képben, pedig kijártam a Show-kra régebben.
Nekem csak a hátsó fertályról van most egy telós képem.
Nem igazán fényképezgettem az idei show-n. Egyébként gratulálok az erősítőhöz. A hozzászólás módosítva: Nov 16, 2016
Az erősítők és a hangdobozok lesznek a Sense Audio termékei.
Köszönjük!
A hozzászólás módosítva: Nov 16, 2016
Szépek ezek nagyon egészen biztos jók is több mint 20 év fejlesztés után csak is az lehet !
Üdv!Megkérdezhetem ,hogy milyen céllal,kinek-kiknek készültek ezek az erősítők,és dobozok?Milyen a felvevő piaca ennek a kategóriának,van-e ezekre kereslet Magyarországon,lehet-e ebből profitálni egyáltalán?(utóbbi kérdés lehet költői is a részemről.)
Üdv!Ezek egy szűk rétegnek készülnek, akik nem tudják megcsinálni maguknak az erősítőt és a hangdobozt, de szeretnének az átlagnál jobb minőségben zenét hallgatni elérhető áron. A piackutatás szerencsére nem feladatom, így erről nem tudok nyilatkozni. A kérdés utolsó része valóban költői. A gyors (vagy akár lassú) meggazdagodás reményében senki ne akarjon erre az útra tévedni... ehhez megszállottnak kell lenni és abban az életkorban elkezdeni amikor már megelégszik az ember azzal amije van...
Hoppá! Kottából játszanak a drótok hátul, hogy ne legyen hamis a zene..
Elismerésem. Hol lehet ilyen minőségben gyártani egyáltalán? Nagyon tetszetős termékek.
Szia, ez JÓ volt, manapság ki "játszik" kottából?
Egyébként tényleg szépek, és gondolom jók is.
Az erősítőket Békéscsabán, a hangdobozokat Gyulán.
A famunkához kell egy olyan ügyes kezű asztalos, mint Balogh Géza. A "betétek" (az a 45 fokos) Corian-ból készültek lézer gravírozva, az előlap plexi, szitázva. Sok ember munkája van benne tulajdonképpen és sok utánajárás, mire a szakterületükön megtaláltuk a legjobbakat.
Köszönjük szépen, most úgy érzem tényleg érdemes
Gyönyörűek, gratulálok!
Ezeket meglehet nézni, hallgatni Csabán? A hozzászólás módosítva: Nov 17, 2016
Szia, kár, hogy messze vagyunk egymástól.
Amúgy én is asztalos vagyok. Imádom a hangfalakat, meg az erősítőket! |
Bejelentkezés
Hirdetés |