Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Mi is gondolkodtunk rajta, télen lakásban a szárítási pára folyik mindenen. Azt nem tudom, a szárításkor kinyert vízzel mi lesz. Mert ha azt kifújja a lakásba, akkor csak részmegoldás nekünk. Vagy lukon ki a szabadba, vagy talán lecsapatja egy hűtött felületre, nem tudom.
Lyukon ki a szabadba.
Jó, ott meleg is megy...
A miénk hideg vizet csurgatott keresztül a ventillátoron. Abba csapódott le a pára. A szennyvízszivattyú kidobta a lefolyóba.
Van olyan ami kéményen keresztül fújja a meleg párás levegőt a szabadba.
Az Apple ismét bevásárolt.
Ezúttal a Viagrát vette meg. A termék új neve iFel lesz.
A kondenzáció szárítógépeknél van vízkivezető nyílás, vagy tartály, tehát a párából ismét víz lesz. Muszáj így megoldani, hiszen kell az A+++++ jelölés a gépre.
Hoppá, egy jó ötlet. Régen nézegettük, de mostanra elfelejtettem, hogy van ilyen. Utánanézek, köszi.
Igazából a sima fűtőbetétes tök halk(gépfüggő de többségbe hallkak) a hőszivattyúsnál a főmotor mellet egy hűtőgép kompresszor hangját is el kell viselned de van ahol ezt is egész jól megoldották.A gond ott van ha kifekszik benne a kompi vagy elmegy belőle a gáz.Én üzembiztossági szempontból inkább a sima fűtőtesteset szoktam ajánlani.Nekem is van szerintem nagyon jó dolog és hogy szembemenjek azokkal akik szerint felesleges ez egyáltalán nem egy újkeletű "divat" dolog.
Házilagos utazótáska javítás. Csináld magad módszer. Majd még a húzót kell javítani.
Az biztos de a felső rész már leszakadt. Már nincs idő javítani.
Van a szomszédunkba egy 17 éve lakatlan most már életveszélyes ház és kellene róla a cserép az újonnan épített félkész házra. Milyen procedúra után szerezhetem meg? A tulajt nem érdekli.
Most azt mondja nem érdekli. Ha leszedted feljelent lopásért. Írj egy papírt, hogy neked adja, írasd alá vele. + 2 tanu.
Mond azt neki, hogy átfújta a tájfun.
Sziasztok! 10.-én volt itt szó a telefonok üzemidejéről. Akkor ígértem, hogy csinálok róla egy tesztet, ami meg is történt. Most volt időm összeírni az ezzel kapcsolatos tapasztalataimat és gondolataimat, melyeket a Google+ oldalamon közzé is tettem. Akit érdekel, az alábbi linken megtalálja Bővebben: Link.
Ha valakinek véleménye támadna, inkább ott részletezzük, mert itt eléggé off...
Nekem csak az a kérdésem - miért van áthúzva a fél szöveg?
Ez nekem is feltűnt, már több hozzászólásomnál előfordult ilyen. Sejtésem szerint a google csinálja, ha túl terjedelmesnek ítél egy bejegyzést.
Mi van a guglival fiuk?
Lan kábelt cserélnek a szerveren? *nameg jutyub A hozzászólás módosítva: Nov 22, 2016
Érdekes, nálam nem...
Nade havernál se 10kmre.. *most olvasom az infót, szlovákiába .és csebe nem megy a google, és szolgáltatásai.. A hozzászólás módosítva: Nov 22, 2016
Nálam megy rendben...
Érdekes, elég nagy kiesés, ha országokat érint..
Még mindig megy nektek is?
Bővebben: Link
Nekem megy itt a Csallóközben.
Most már itt is, néha..
Tegnap kibontottam egy közfalat itthon. A két szoba ami között a fal volt, a földön beton van. Mikor az utolsó tégla sornál jártam, láttam hogy a tégla fele még a beton szint felett van, de fele már a betonszint alatt.
Na mondom kiveszem azt az utolsót is, úgyis egy szintbe kellesz hozni a két szobát. A tégla alatt valami fekete papír volt. Szurkos papír lenne az? Nem tudom mi volt a rétegrend régen, vagy akár most. És erre a szurkospapírra (ha egyáltalán az) van öntve vagy 5 centi beton.
Az akart lenni a szigetés.
Aztán "szintbe" hozták... |
Bejelentkezés
Hirdetés |