Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot!

Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Lapozás: OK   100 / 696
(#) sastas01 válasza golem hozzászólására (») Nov 22, 2016 /

Szia!
Hétvégén érte tudnék menni(szombat, előreláthatóan). Ha addig el tudod/akarod rakni, akkor vinném.
(#) golem válasza sastas01 hozzászólására (») Nov 22, 2016 /

persze el rakom neked
(#) antikzsolt válasza nmiklos02 hozzászólására (») Nov 22, 2016 /

Ha mégsem menne el én jelentkeznék rá. De csak akkor ha posta lehetséges.Természetesen állom a postát.
(#) nmiklos02 válasza antikzsolt hozzászólására (») Nov 22, 2016 /

Még várom attika jelentkezését.Posta nem jó, nem bírom elvinni.
(#) antikzsolt válasza nmiklos02 hozzászólására (») Nov 22, 2016 /

Varteafutár házhoz megy.
(#) nmiklos02 válasza antikzsolt hozzászólására (») Nov 23, 2016 /

attika szombaton jön érte.
(#) pappj79 hozzászólása Nov 23, 2016 /

Sziasztok!

Megválnék Sanyo JT-234L típusú tuneremtől. Eredetileg 18V-ról ment, de valamikor kapott egy 230V-os trafót, így nálam évek óta simán üzemel hálózatról. A jelszint, a sztereó vétel és az állomáskereső piros LED-del világít. A skálahúr jó állapotú, nem készül elszakadni. A tetején számomra lemoshatatlan firkálás (LCD tisztítókendő, Video90 spray, 98%-os alkohol, WD40 nem hozta le, durvábbal pedig nem mertem nekimenni ), az előlapon néhány helyen festéklepattogás látható. A hálózati kábel hátlapi átvezetése nem túl esztétikus (mellette van egy méretes karcolás is), az állomáskereső gombja picit üt. A teteje kissé homorú, gondolom, nehezebb dolgokat raktak rá anno, és emiatt. Vannak karcok az előlapon, de semmi mélyenszántó. Két programgomb eleje hiányzik, a sávváltó gomb egyik sarka lepattant.
Az alján látható atomvillanás nyomának eredete ismeretlen...
Egyébként az állomásokat szépen veszi sztereóban is, több órás használat során sem hangolódik el, a vétel nem lesz halkabb vagy hangosabb.
Töltöttem fel egy csomó képet, remélem, nem teríti be az egész oldalt, ha mégis, akkor elnézést kérek,

Személyes átvétel esetén ingyen elvihető (Kunhegyes-Szolnok viszonylatban gyakran mozgok - a tuner Kunhegyesen van), postázás esetén viszont a szállítási költséget előre kérem (bankszámlára).

Köszönöm a figyelmet!
(#) lóri válasza pappj79 hozzászólására (») Nov 23, 2016 /

Szia! Engem érdekelne.
(#) pappj79 válasza pappj79 hozzászólására (») Nov 23, 2016 /

Köszönöm az érdeklődést, közben a tuner elkelt.
(#) antikzsolt válasza nmiklos02 hozzászólására (») Nov 23, 2016 /

Ok
(#) lóri válasza pappj79 hozzászólására (») Nov 23, 2016 /

Szívesen.
(#) lóri válasza lóri hozzászólására (») Nov 24, 2016 / 3

Persze, azért mindenkit megkérek a többiek érdekében is, hogy amit itt felajánl, azt máshol már ne osztogassa / ajánlja fel.
(#) velegiistvan hozzászólása Nov 24, 2016 /

Sziasztok!

Törött pántos Philips bluetooth fejhallgató ingyen elvihető. Aksija is jó, nem szakadt a kábele, csak a fejpántja törött el az egyik behajtható rész tövében. Próbáltam megjavítani, de nem tudtam átfúrni a fémpántját, annyira kemény. A típusa azt hiszem op980. Van rajta 3.5 mm-es jack bemenet is, így vezetékesként is lehet használni.
Kizárólag személyesen adom át a 20. kerületben, vagy a VIII. kerület Práter utca 50/a, azaz a Pázmány egyetem informatikai kara előtt.
(#) attika válasza velegiistvan hozzászólására (») Nov 24, 2016 /

Szia, engem érdekelne.
Köszönöm.
(#) velegiistvan válasza attika hozzászólására (») Nov 24, 2016 /

Oké, akkor tiéd. Írj mailt és a többit ott megbeszéljük.
(#) pompidu válasza velegiistvan hozzászólására (») Nov 25, 2016 /

Ha esetleg mégsem jönne össze, én jelentkeznék rá.
(#) lazsi válasza velegiistvan hozzászólására (») Nov 25, 2016 /

Szia!

Ha az előző kettő jelentkező visszamondaná, én szeretném elkérni!
(#) blaci hozzászólása Nov 26, 2016 / 1

Elvihetők Szegedről az alábbiak:
DELL XPS M1530 - darabokban van, az alaplap halott, hdd, cpu, ram nincs. A kijelző csak maszatos, de karcmentes és működőképes. 1440x900

Obi lithium akkus rezgőcsiszoló - a töltést nem veszi, de a motorja működik.

7" My audio tablet - kijelző törött, előtte működött

10" My audio tablet - ips kijelző ami működőképes, alaplap halott, akku nincs

Garmin Etrex Legend GPS - a kijelző szalag kicsúszik az alaplapból, és ezért nincs kép. Régebben szétszedtem, összeraktam, és utána működött. Talán a Bihari hegység térképe van rajta.

3,2" LCD tapipaddal. Ebay-ról származik, sose tudtam életre kelteni, de elvileg működőképes.

2 db BT modul, működőképes

BT stick működik

FM transmitter MP3 lejátszással működik

Saját gyártmányú FM transmitter - csak mono-ban üzemel

Rádiós kerékpár komputer- elvileg működik, de a led lámpa nagyon zavarja

MP3 lejátszó - működik

Néhány óra, van amelyik működőképes

Lidl elektromos fogkefe töltővel - működik, de beázik, tömíteni kellene. Van hozzá egy marék vadi új fej is.

Posta nincs, kizárólag személyesen és egyben vihető. Érdeklődés esetén írj privátot is.
A hozzászólás módosítva: Nov 26, 2016
(#) pompidu válasza blaci hozzászólására (») Nov 26, 2016 / 1

Lecsapnék a dolgokra ha közel vagy. (Nem tudom a helyet)
(#) Temela válasza blaci hozzászólására (») Nov 26, 2016 /

Szia!

Engem érdekel.

Épp deszken van egy ismerősöm felveszem vele a kapcsolatot.
(#) vargaf válasza pompidu hozzászólására (») Nov 26, 2016 /

Idézet:
„Elvihetők Szegedről”
(#) GmS válasza blaci hozzászólására (») Nov 26, 2016 1 /

Hello .

Engem a 3.2 Lcd érdekelne , Szegeden dolgozom minden hétköznap .
(#) pjg válasza GmS hozzászólására (») Nov 26, 2016 /

Szia! Engem a "Obi lithium akkus rezgőcsiszoló - a töltést nem veszi, de a motorja működik. " érdekelne. Elhoznád? Elpostáznád nekem? Előre utalom a postaköltséget.
(#) lóri hozzászólása Nov 26, 2016 /

Engem az érdekelne, hogy nem látjátok, hogy pompidu volt az első? Ezek után vele kell egyeztetni, ha valami nem kell neki, vagy a hely nem jó.
(#) doktor válasza lóri hozzászólására (») Nov 26, 2016 1 /

Ez így van, viszont nagy kérdés milyen távolságra van Szegedtől, ami a felajánló az átadás helyszínéül megjelölt.
(#) lóri válasza doktor hozzászólására (») Nov 26, 2016 / 1

Én is így gondolom, de hagy döntse el ő, hogy messze-e a messze. Azt bírom, hogy valaki jelentkezik, és mintha nem is szólt volna, mindenki bejelenti az igényét.
(#) pjg válasza lóri hozzászólására (») Nov 26, 2016 /

Tudod mit Maci? B+ Te a porszívódat. Látom van Medve nick. Bocsi.
A hozzászólás módosítva: Nov 26, 2016
(#) lóri válasza pjg hozzászólására (») Nov 26, 2016 /

Az illető még nem nyilatkozott, nem értem mi a gond. Lehet, hogy nem is tud értemenni, de régen legalább volt olyan, "ha xy-nak nem kell, akkor engem érdekel". Most meg nem is válaszolt, aztán mindenki vinné. Több ilyet láttam, csak gondoltam, egyszer vége lehetne már.Tiszteljük meg egymást ennyivel.
(#) Norberto válasza lóri hozzászólására (») Nov 26, 2016 / 1

Tudtommal nincs tiltva a topikban a jelentkezési sor.

Szerintem ilyen dolgok ne bántsanak, fölösleges ezen agyalni egy picit is. Bőven elég, ha a felajánló döntésére van bízva a helyzet megoldása, nem szoktak itt nagy viták gerjedni ebből, ha jól sejtem.
(#) pompidu válasza lóri hozzászólására (») Nov 26, 2016 /

Nekem nem jó lemondok róla
Következő: »»   100 / 696
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem