Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Szia! Érdekelne a gyűjtemény, vagy legalábbis egy része. Írtam PÜ-t.
Anti
Sziasztok!
Ingyen elvihető egy működő Genius 5.1-es hangkártya. Személyes átvétel előnyben.
Szia működik is mert nekem pont most lenne rá szükségem!
Szia!
Igen. Működött a gép amiből kiszedtem. Talán még a CD is megvan hozzá.
Az nem azért működik, mert neked most van rá szükséged.
Sziasztok!
Acer monitor (elindul), LG turbo plus porszívó (működik), Dimarson DVD lejátszó (néha nem indul), PC tápok (javítható 4db), Gigabyte GA--D525 alaplap procival, memóriakártyák, panelek (PC tápok, printer panel, stb), kábelek, apróságok lehetőleg egyben elvihető. Budapest, Zugló, sajnos postát nem tudok vállalni. Privátot írjatok! A hozzászólás módosítva: Dec 19, 2016
Szia . Írtam privátban.
![]()
Sziasztok!
Anno a Ravillban vásárolt 8 csomag impregnált skálahúr gazdát keres. Kb. 3 méter egy tekercs. Lehet posta is.
Szia!
2 csomag érdekelne, de postázva ha lehet. Köszi
Szia!
2 csomag engem is érdekelne, postázással. Köszönöm.
Szia!
Egy csomagra én is beneveznék Postai úton. Köszönöm! István
2 csomag engem is érdekel, postázással.
Köszönöm. Otvenes A hozzászólás módosítva: Dec 19, 2016
Rendben, akkor vegyük úgy, hogy "elkeltek". Részleteket privátban egyeztessünk.
Szia!
Ha jól számolom, eddig 7. Ha marad 1, akkor én kérném. Köszönöm. ![]()
Már bocsánat, de nem tudtok olvasni, / szikorapéter és t0bi/ ez nem fair dolog, nem privátban kell üzletelni. Jó dolog ajándékozni, de nem úgy , hogy másokat bosszantsanak vele.
Igazad van, 13_Balu50, rosszul fogalmaztam: a személyes adataimat nem akartam beírni a közösbe. Szabálysértést a jelentkezők sem követtek el, mindketten a közösben is jelezték, hogy kell nekik az anyag.
Csupán jót akartam másnak, a bosszúság pedig csak az lehet, ha valaki lemarad róla. ![]()
Sziasztok van pár felesleges dolgom ingyen elvihető vasaló cd lejátszó. panelek hajnyírók stb cserébe el fogadók ha van régi rádiócsöveket vagy egy tábla tej csókit egybe vihető
A hozzászólás módosítva: Dec 20, 2016
Engem érdekelne de csak ha tudod Postázni amit természetesen állok
Szia tudom postázni természetesen de gyülik még még egy dobozra való
Ha rám gondolsz, én nem voltam bosszús, hogy lemaradtam róla, mert számomra szóba se jöhetett, mert személyes átvétel volt csak megadva.
Sziasztok!
Képen látható dolgok elvihetők töllem ingyen. Van még egy autós rádió is
Szia!
A középső képen középen az egy sztereó hangszínszabályozó lenne?
Igen felete meg egy végfok modul
Akkor az egyben van?_Mit lehet róla tudni,_Miben volt?
Engem kimondottan (a) hangszínszabályozó érdekelne. Szerdán megyünk Debrecenbe pár napra....apósékhoz. A hozzászólás módosítva: Dec 21, 2016
Régi lemez lejátszóba volt.
Próbáltam egyszer életet lehelni bele de nem sikerült alkatrész hiány miatt. |
Bejelentkezés
Hirdetés |