Fórum témák
» Több friss téma |
Idézet: A "sztereó"-ról hallottál már? ...tehát csak 2db kell. (ha mind a 4 csatornát erősítenéd)„abból kell 4” Általában nem szoktam az "alját" ajánlani, de ebben a projectben, ez is bőven jó:SA 001 Kép: Hivatkozás A madaras teszkóban 1290.-/db tehát a 2, 2580.-. Idézet: Rajta! De milyent? „ az árából inkább veszek még vagy 2 hangszorot” Idézet: szerelésd, meg inkább hagy másra. :yes: „blupunkt”
Hááááát ez meleg! Láttad a belét?Este küldök képet egy más kategóriáról, bár ha ennek az árán akarsz hangszórót venni akkor felesleges.De hangszórót vened is. Vagy ugyan ezt tudod megveni ,mint márka ,vagy ezt a kategóriát ami ugyszint értelmetlen.Keress fel egy autó hifi beszerelőt és a sarokba lévő hegyből vállogathatsz. Én automatice és erőszakkal teszem az ügyfél csomagtartójába.Öreg Tom.
Én???? Én annak a "belét" látnám szívesen aki a SAL-t, (meg a szutyokit) behozta az országba
Idézet: Nem én írtam. „ennek az árán akarsz hangszórót venni”
Uraim!
Ne itt vitassák meg az anyagi helyzetüket. Maradjunk a témánál és ne ócsároljuk feleslegesen (más) márkákat (hiszen kinek a pap, kinek a papné...) Köszönöm!
Én értem. Ezért is ajánlottam, a feladathoz mérten, elfogadható ár/érték arányú terméket. Csak Tamásnak jeleztem, hogy rossz "Válasz" gombot nyomott.
(az a kis poén, meg csak belefér...
ennek a teljesitmény kimenet átalaktonak is van hátránya mert valamivel torzabb jel jön ki onnan mint az alacsonyabb szintüröl(erösitö bemenete)
Üdv. Melyik lettvolna a jó gomb?
Sziasztok!!!!
Van egy kisebb problemam fejegyseg-erosito bekotesevel. Remelm tudtok segiteni Szal van egy pioneer fejegysegem, de azon csak egy par RCA kimenet van, es a 4 csatornas erositohoz ez keves. Azert szeretnek 4 csatornast, mert akkor az a hangszorokat, es a ladat is meghajtana. Nem tudtok vmi "normalis" es NEM GÁNY módszert, h. a ket kimenetbol hogy lehet negyet varazsolni??? Segitsegeteket elore is koszi udv hpnx
Üdv.Tehát a fejeegység alap.Y-RCA elosztóval lehet duplázni a kimenetet,de igy azonos jelszint van ,nincs szabályozási lehetősséged.Ha kis-jel / nagy jel átalakitót használsz,jobb a megoldás.Ugyanitt egy régebbi válasz olvasd át.Ha ez kevés irj segítek.Öreg Tom.
Hali!!
Köszi a segítséget, az Y-RCA elosztós témát ismerem, ezt akarnam kiketulni ha lehet. (pont a szabályzás miatt). Ha ezt a kis/nagy jel atalakitos modszert pontosan leirnad megkoszonnem... Olvastam vmi FÉSŰSZŰRŐS megoldasrol, arrol tudsz vmit??? Koszi a segitseget!!! udv hpnx
Üdv.A 193974/194177 alatt már irtam.Mivel neked 1 pár RCA kimeneted van,és az ha 1 van mindig a hátsó hangszóró párral együtt szabályozható, igy neked egy trükköt kell alkalmaznod.Gondolom hátsó hangszórók is vannak?Ami eddig hátsó volt , most első kimenet legyen.Most a rádió kimeneteiről beszélek. Ok, igy az eredeti(gyári) RCAkimenetet, ami hátsó volt front ként tudod használni.F.KÖV.
Az átalakító amit emlitettem,az nem a képen látható amiben csak kondik és ellenéllás van,hanem csatornánként illesztőtrafók ami tökéletesen leválasztja az erősítőt a rádió végfokjától ,a kondik esetleges meghibásodása esetén (zárlat).Ha átalakitót használsz , gyakorlatilag avégfokot nem terheled.Mindez nem szükséges ha az erősítőnek van nagyjelű bemenete is.Általában csak a régebbieknek van vagy 1-2gyengébbtipusnak. Ha van kérdés ,jöhet.ÖregTOM.
Hello!!!
Megintcsak koszi a segitseget. Voltam ma bennt media marktban, es talaltam egy oan kabelt, aminek egyik veget a fejegyseg ISO csatijara kell csatlakoztatni, megpedig a hangszoro kimenetekhez, masik vege RCA. Ezzel csak az a baj szerintem, h. onnan mar erositett jel jon ki...??? nem??? Errol mi a velemenyed???? koszi hpnx
Hát valószinü amit vettél az /Blaupunkt/grundig/daewoo stb ISO-RCA átalakitó.Az már alapból RCA jelkimenet ,csak a csatlakozóját igy oldották meg. De nem is tudod, még erővel sem összedugni mer más a mérete.
koszi!
megjo, h. nem vettem meg
Akkor azt hiszem, marad az atalakitos modszer, amitrol beszeltel. Mennyit kostal egy olyan atalakito???
Az erosito amit neztem: http://www.streamaudio.hu/index.php?P=prod&GY=71&S=2&ID=848&FK=&AK=...2060.4 a masik: http://www.streamaudio.hu/index.php?P=prod&GY=71&S=2&ID=854&FK=&AK=...2075.4 Elmondanad a velemenyed rola?? Bocs, h. folyamatosan zaklatlak a hulyesegeimmel koszi hpnx
Akkor azt hiszem, marad az atalakitos modszer, amitrol beszeltel. Mennyit kostal egy olyan atalakito???
Az erosito amit neztem: http://www.streamaudio.hu/index.php?P=prod&GY=71&S=2&ID=848&FK=&AK=...2060.4 a masik: http://www.streamaudio.hu/index.php?P=prod&GY=71&S=2&ID=854&FK=&AK=...2075.4 Elmondanad a velemenyed rola?? Bocs, h. folyamatosan zaklatlak a hulyesegeimmel koszi hpnx
Amik jók azok 4990-5590 körül kaphatók, de biztos kapható olcsóbban is .Öreg Tom
leirnad pontos, h. mi a neve es tipusa??
koszi hpnx
Az olcsóbb HCA-60, a másik Zealum ZUS-L1 az ACR üzletek forgalmazzák. Sok cég forgalmaz, mivel mind nemigen ismerem igy,csak ha látnánk akkor lehet vélemény mondani rólla.
koszi szepen
hpnx
Szivesen máskor is .Öreg T.
Hello!!!!
Eloszor is Kellemes Husveti Uneepeket mindenkinek!!! Lenne meg egy kerdesem. Teljesitmenyuket, ill. parametereiket figyelembe veve passzol egymashoz az erosito, es a lada??? Itt a link: Erosito: http://www.streamaudio.hu/index.php?P=prod&GY=71&S=2&ID=1146&FK=&AK...%20504 Lada: http://www.streamaudio.hu/index.php?P=prod&GY=71&S=2&ID=927&FK=&AK=...1204BR Koszi szepen udv hpnx
Hali mindenki!
A segítségeteket szeretném kérni. Van egy Mazda 6-om gyári bose rendszerrel. Jól szól de a sub-ja gyengécske.A kalaptartóban van egy bose aktív sub hangszóró. Gondoltam a hátra menő jelet rákőtőm egy erősít+subládára. A gond hogy a jel nem szabványos RCA az erősítő jelzi hogy a jel negatívja nem test -. Ahogy mértem a jel a két vezeték között 1,5 2,5 v de a jel negatív és a kocsi testje között kb 0,8 v ot. Hogy lehet úgy megoldani hogy a jel negatívja test legyen hogy az erősítő ne reklamáljon? Működni működik rendesen,csak félek ha így hagyom elszáll valami előbb utóbb.
Üdv .Kicsit foglalt voltam. A JBL-t kevésbé ismerem .Szettet is akarsz? A 4 csatornás erősítő miatt kérdezem.Ha igen a szettre megfelel, de a subra kevésnek találom az erősitő teljesítményét.Szívesebben irok privát ,mert elég érdekes az emberek megnyilvánulása. Legyen az ár/tipus vagy sima válasz.Ha tipus akkor reklám,vagy elfogultság, ha ár -anyagiasság, ha rövid magyarázat akkor konyha nyelv és egyetemi szakdolgozatot kérnek.
Üdv. Mazda nehéz eset. Csak a hangszóró jelből RCA jel és ugy az erősítő.Ha pontosabb magyarázat szükséges segitek.
Információ hiányában, nehéz eset csak... :yes:
Ui.: ...hangszórójelből RCA? Egy 6-os Mazdában, Bose cuccnál? Ne má... Az a sal-hoz, és magnathoz való...
Nem igazi hangszóró jel!
Ugyanis a kalaptartóban van egy "Aktív" 23 cm -es hangszóró. (a hangszóró aljára van szerelve egy kis erősítő) Ide csatlakozik 4 vez 2 jel 2 táp. A jel nagyságrendileg RCA de a negatívja nincs az autó testjével azonos potenciálon! Az erősítő (Alpine v12 4csat)jelez hogy nem okés a negatívja az rca jelnek. Minden működik rendesen csak félek hogy ha így hagyom idővel valami elszáll! Arra kellene megoldás hogy a gyári sub jel negatívját valami módon azonos legyen a kocsi negatívjával vagy mi! |
Bejelentkezés
Hirdetés |