Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Régi azt sejtettem,_de sajnos nincs időm bírkózni vele,_átpasszolom hátha másnak jó lesz.
Köszönöm a türelmed hozzám! Szia! A hozzászólás módosítva: Dec 21, 2016
Sziasztok ismétel vihető egy kis elektronikai alkat rész stb postázom is
A habverő és a dobozban található aksitöltő működik?
Ha igen postával vinném. A hozzászólás módosítva: Dec 22, 2016
A többiért pedig elmennék személyesen.
Van egy felesleges lejátszom , ingyen vihető , miden müködik csak nincs hang a végfok nagyon melegszik
Szerintem javitható , de nekem nincs rá időm !!
Szia vízforraló új még használva nem volt a habverő is működö képes ha van régi rádió csöved elfogadnám de nem feltétel
![]()
PY83 elektroncső.
Akinek kell viheti. Tungsram dobozban van.
Érdekel ha nincs rá jelentkező.privi ment .mármint ha nem megy el
A hozzászólás módosítva: Dec 22, 2016
2 pár régi Vidi autós hangdoboz ingyen elvihető.A mélyközepeket peremezni kell.
Átvétel: Kőszegen személyesen. Posta kizárt. A hozzászólás módosítva: Dec 23, 2016
Írtam privátban.
Szia!
Engem érdekelne, de postáznod kellene, nem értem , mi a gondod a postával. Ugyis jársz oda gondolom, amikor mész feladnád, nem sürgős. Természetesen a postaköltséget én állnám.
Szia!
Nincs gondom a postával. Az idő,és energiahiányommal van a gond. Számomra nem ér meg annyi energiát,és melót,hogy csomagolgatom, és odaautózom a postára és feladom. Remélem most érthető. Meg eleve meg kellene érteni, hogy ha a felajánló nem postázza, akkor nem kell erőltetni.. A hozzászólás módosítva: Dec 23, 2016
Meg van az a része, hogy nekem is könyörögtek már, hogy küldjem el az ingyenes cuccot, futárral, postán, bárhogy.
Becsomagoltam. Elcipeltem a postára. Feladtam (~1.500 HUF). Szerinted megjött a postaköltség? ![]() Aztán itt villogott vele, hogy milyen jó a cucc ![]() ****************************************************************************** Helló! Álljunk már meg! ![]() A hozzászólás módosítva: Dec 23, 2016
Sajnos ennek is két oldala van. Én alapból nem adom fel postán, míg nincs itt az ára. De sokaknak azt is meg kellene értenie, ha valaki nem akar a postával bajlódni, mert nincs ideje, messze van a posta, stb, akkor értse meg, hogy nem.
Idézet: „akkor értse meg, hogy nem” Igen. Így van. Ennyi.
Eleinte én is rákérdeztem, hogy posta mehetne e előre utalva, de ha azt mondták, hogy nem, nem erőltettem. Mostanság meg már, rá se kérdezek, ha oda van írva. Felesleges.
Idézet: „Aki nem tudja megszervezni az ingyen cucc elvitelét sem, az *************** (bocsánat a Karácsony előtti a sarkalatos fogalmazásért)... ” Azért ez kicsit durva, de akkor mondjon le róla, és kész. Nekem is volt itt pár cucc, ami jó lett volna, de posta nem játszott, nem is erőltettem. A hozzászólás módosítva: Dec 24, 2016
Én rá szoktam kérdezni de jelzem előre utalom a Postadijat .meg aztán nekem mozgásszervi gondom van,sokszor ha visznek ülve sem tudok utazni,általában elküldik de ha nem akkor egyértelmű hogy nem
Az autórádió megvan még? Ha igen, milyen típusú és mennyire működik? A képeket nem látom, ezért kérdezek ennyit.
Jársz valamikor Pesten? Postáztatni nem szeretnék, ezért kérdezem.
Sziasztok !
1200 Ws studió vakucső , Motorola fénycső elektronika ( 230 V / 45 W ), Lítium-polimer akkupakk ( 11,1 V 8 Ah ) Elvihető, minden működik. Átvétel Budapest XV.-kerületében, postázásra, futárra nincs időm. Johnnie Walkert ,vagy hasonló folyadékot elfogadok.
Nálam alap, hogy előre utalom a posta költséget , és azt se várom el, hogy ingyen csomagolja be és adja postára, azért egy kicsit hátrébb az agyarakkal. Aki nem utal előre azzal nem kell foglalkozni, a te bajod, hogy hiszékeny vagy.
Ja és írtam neki privátot is, így az általad felvázolt dolog itt ki volt zárva, azt sem értem miért nem a privát levelemre válaszolt. A hozzászólás módosítva: Dec 24, 2016
Szia
Az akkupakk érdekelne. Idézet: „Ja és írtam neki privátot is, így az általad felvázolt dolog itt ki volt zárva, azt sem értem miért nem a privát levelemre válaszolt.” Azért mert az itteni hozzászólásod olvastam először. Olvasd el a Topic bevezetőt is: Idézet: „Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!” Idézet: „Aki nem utal előre azzal nem kell foglalkozni” Felteszek az "ingyen vihetősbe" valami jó cuccot, előre utalással. Aztán nem érkezik meg oda cucc, csak ide a pénz, én pedig jót röhögök... Idézet: „a te bajod, hogy hiszékeny vagy.” Senki nem tökéletes. Még néha házhoz is szoktam szállítani az ingyen cuccokat, eseti mérlegelés alapján ![]()
A vakucső érdekelne, ha nem sürgős eltakarítani a háztól. Még nem tudom hogy mikor kell felmennem Pestre..
A vakucsövet visszaraktam a fiókba, majd írj privát üzenetet ha Budapesten jársz !
Okés, köszi! Előtte felveszem veled a kapcsolatot!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |