Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Egy újabb adag elvihető cucc. A tonerek gyáriak, de használtak, üresek. Alul van még pár HP toner is.
Terjedelme miatt posta szerintem felejtős. Helyileg Gödöllőn. Annyi kikötésem lenne, ha viszed, egybe vidd.
Szia, engem érdekelne a többi privibe.
Köszi.
1%-os 0.4W-os ellenállások elvihetők. Minden méretből kb 20 db.
Méretek: 75 Ohm ; 330 Ohm; 1K ; 1.5K; 5,6K ; 7,5K ; 10K ; 12K ; 15K ; 18K ; 120K. Posta ingyen.
Szia. Engem érdekelne.
Te nyertél kb. 20mp-el. Privátban írd meg a címed.
Írtam.
Szia!
Én vinnék mindent. Üdv
Lehet, de csak és kizárólag személyesen, a postai átvételre már jelentkeztek. H eljösz a cuccokért, akkor dobj egy privát üzenetet, a részleteket megbeszéljük ott.
Igen, át tudtam volna venni, csak közben el kellett jönnöm... Legközelebb 3 hét múlva leszek Dusnokon, szóval akkor szerintem lemondok róla (Gondolom addig nem tartogatnád).
Üdv
A személyes átvételre jelentkezésnek volt határideje, nem az elvitelnek. Mivel a csomag összértéke összemérhető a postai díjszabással, így ha biztosan eljösz érte személyesen, akkor a tiéd. Eddig is elfért a műhelyben, pár hetet még kibírok. A többit privátban.
Ingyen elvihető a xx. vagy a VIII. kerületből:
-Kb. 400 w-os aktív pfc-s pc táp, időnként a standby köre leveri a házban lévő biztosítékot, egyébként működik. Át lett hekkelve a sokpines csatija, hogy folyamatosan működjön, így pc-be most nem tehető be. Kb. 6 évet ment egy asztali pc-ben, utána labortának használtam. -Samsung wep450 headset töltő satlakozó nélkül kopasz vezetékkel. -Wagner akkus fúró töltőtalpa, tápegység nélkül. A gép eredetileg 16.8 V-os volt. Nem postázok!
Sziasztok. Elvihetőek a képek szerinti régi HE és Rádiótechnika újságok Újpestről. Üdv: Zoli.
De szerettem ezeket olvasgatni. Még a balatoni nyaraláson a fagyi pénzemen is HE újságot vettem!
Szia!
Posta megoldható lenne esetleg?
Sajnos nincs időm postára vinni.
Értem, beszélek még egyik pesti ismerősömmel ő hátha el tudna menni érte ha neked megfelelnek.
Persze, így OK.
Ha vipera1997 nem tudná megoldani, akkor a hétvégén elmennék érte.
Szia,
Érdekelnek az eszközök. Személyesen áttudom venni.
Szia!
Én lemondok róluk, akkor vidd el te, sajnos nem tudtam beszélni az ismerősömmel.
Kollegák!
Mivel az előző érdeklődő - ígérete ellenére - nem jelentkezett érte, ismét meghirdetem az alábbi készüléket elvitelre: A hozzászólás módosítva: Jan 5, 2017
Ha maradna mégis,én még mindig sorban állok érte!
Affenébe is, elfelejtettem, hogy Te voltál akkor a 2. jelentkező
Én köszönöm!
OFK: egyeztessünk privátban! |
Bejelentkezés
Hirdetés |