Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Sziréna
Hehe.Igaz,de ha nem találok másik előlapot,mehetek elektrisékhez.Az meg viszont már nem olcsó.
A front designer-t ismerem,de hogy abból hogy lesz konkrét előlap..azzal kapcsolatban vannak kétségeim Watt: Értem,köszönöm.
Sikerült beleintegrálnom a MANUAL funkciót Watt mester progijába. Csatolom. (A kommentezés nem az erősségem, de működik. ) A lényeg: Effekt 5 gombon (RB1) van a Manual állás. Az RB0-án van a nyomógomb. Átkapcsolba a funkciója, mint az már itt írva volt: Nyomógomb nyomása alatt folyamatosan növekszik 700 Hz-től 1700 Hz-ig. Bárhol elengedve az adott frekiről csökken vissza 700 Hz-ig. Majd elhallgat. Újra megnyomva dettó. 1700 Hz elérésekkor tartja, ameddig a gomb nyomva van. Na egyszóval a Manual funció integrálva. (Figyelem, ebbe nincs benne a horn megszakításos téma.)
Pl: kinyomtat és laminál, felragaszt.
Vagy kinyomtat, plexilap mögé betesz, plexi felcsavaroz.
Tényleg, ha valaki szeretne bringára való pici szirénát, most nevetséges áron kapható egy biciklisboltban. ITT...
Frankye már látta, milyen, igaz nekem Eriston ic van a belsejében, megtuningoltam
Nem rossz! Érdekesen oldod meg a kimenetek lekapcsolását! Nekem ilyen nem jutna eszembe.
Az is figyelemre méltó, hogy egy effekten belül oldottad ezt meg! Gratulálok!
A mikrofonos változatra azt írja: "kifutó cikk"... Ezért ilyen olcsó. Szerintem.
Ja, igen! Nagyon tuti a Miki Eristonos tuningolt szirénája a bringára!
Vettem egyet, nem bírtam ki... találtam a nyák lapon némi forrasztási hibát, szerintem ezért megy 500Ft-ért, mert némelyik szirénahang meg-meg akad.
2 perc alatt elhárítottam, ennyit megér
Annyit mindenképpen megér, még az üres tölcsér is, szinte...
Köszi! Egy kicsit el voltam havazva egy USB-s ICD2 építésével, meg egy digitális szinkronteszter fejlesztésével. A sziréna gyakorlatilag kész, szépen bent van a dobozban, működik, mint az őrült.
Jól nyomod a tempót!
Manual és Horn funkció is fullosan megy? Az *asm-jét elkérhetjük? :yes: Ráér, mert épp konyhát csempézek... Köszi szépen előre is!
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy az alábbi kapcsolásból meg lehet-e állapítani, hogy milyen hangokon szólal meg a sziréna? Előre is köszönöm!
4 hangot tud, ebből 2db hang frankó. Ez a kettő szinte tökéletesen megegyezik a rendőrautók tetején lévő Code3 fényhíd hangjával. Az elnyújtott hang (Wail) és a gyors sürgető (yelp) hangok ezek..
A másik két hang nem az igazi, az egyik a nééé-nóóó mig a másik egy géppisztolysorozatot utánoz. És egy kis off a szirénatopikos ismerősöknek: -Tegnap megszülettek az ikrek, két lány, mindenki egészséges!
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ!
Lenne még 1 kérdésem. Hogy módosítanátok a rajzot, hogy csak az előbb említett wail és yelp hangokat adja? Airhorn-ot nehéz lenne beletenni? És egy sima autóriasztó hangszórót lehetne erre használni? A melléklet - mivel duplikált volt az előző hozzászóláshoz képest - törölve lett!
Horn sajnos nem tud... autóriasztós hangtölcsérhez ez a kapcsolás kell neked:
Ismét köszönöm a segítséget! Én valahol azt hallottam, hogy ki lehet szerelni az autórisztó szirénájából az elketonikáját... Nem tudom , hogy ez igaz-e... Szerinted?
Ki lehet, nekem is van itthon. A tölcsér végében van belül egy kis 5x5cm-es kis panel. Kiveszed és a tölcsér kimenetére rákötöd ezt a kapcsolást és kész.
Idézet: „És egy kis off a szirénatopikos ismerősöknek: -Tegnap megszülettek az ikrek, két lány, mindenki egészséges!” GRATULÁLOK!! :kalap:
Tomi675!
Teljesen felesleges minden egyes hozzászólás végére ugyan azt a képet betenni! (A másodikból a melléklet törölve.) Kérlek, legközelebb figyelj oda jobban! Köszönöm. Idézet: „-Tegnap megszülettek az ikrek, két lány, mindenki egészséges!” Most látom csak! Jó egészséget és hosszú boldog életet kívánok nekik!
Fénykép nincs? Minimum a két piciről...
A többiekhez csatlakozva,én is Sok egészséget kivánok nekik!!!!
Üdv Tonsil
Elnézést, többször nem fordul elő.
Én is gratulálok az ikrekhez!
De van... küldtem mailt, hogy ne offoljak tovább,mert még a fejemre koppintanak
De az OFF pihenő pákások témába felrakhatnád a képeket, sokan kíváncsiak lennénk rájuk... Gratulálok
Nem tudjátok véletlenül, azt, hogy manapság hol és mennyiért lehet kapni UM3561 típusú IC-t?
Nagyon megtetszett ez az IC-s sziréna
A Lomex-->Elektrokontha-->HQVideo aranyháromszögben szinte biztosan kapni, én is ezek valamelyikében vettem.
Köszönöm szépen a segítséget!
Megvan az Elektrokonthánál 753Ft-ért. Máshol nem találtam, de ez is jó. Idézet: „Depner írta: Sikerült beleintegrálnom a MANUAL funkciót Watt mester progijába. A lényeg: Effekt 5 gombon (RB1) van a Manual állás. Az RB0-án van a nyomógomb.” Elkezdtem ma nézegetni a csatolt txt... ha jól értelmezem, akkor az RB1 arra szolgál, hogy a dzsekszlit odatekerve ki legyen választva a "manual" mód, amit ezután az RB0-ra tett nyomógombbal lehet fel-le töckölgetni? Tehát a manual módnak az az "ára", hogy feláldozunk két hang nyomógomb helyet... azért marad még mindig 10 db Vagy az RC-ket is fel lehet húzni még plusszban? |
Bejelentkezés
Hirdetés |