Fórum témák
» Több friss téma |
Akkor nem csoda, hogy a 3 és 3,3V-os zénerek-kel nem müködik?
Van egy ilyen átalakítóm. Ez jó lesz oda? Idézet: „Akkor nem csoda, hogy a 3 és 3,3V-os zénerek-kel nem müködik?” A zénerek jóval a névleges feszültségük alatt is jelentős áramot folyatnak át magukon, így nem biztos, hogy kialakul a minimális 2.8V. Idézet: „Van egy ilyen átalakítóm. Ez jó lesz oda?” Működhet, de ezeket jóval kisebb sebességre ajánlják.
Lefüstölt a dióda ? hány amperes a töltő ?
Igen, de egy vidéki ismerősöm és ezt a lehetetlen adatot küldte, és szeretném tudni mi ez. (szerintem nincs is ilyen) . Az is segítség ha megerősítést nyernék ebben. Diódám van minden fajta.
Ha valami alap 3-5 amperes trafós fokozatkapcsolós aksi töltő akkor egy 10-20 amperes graetz vagy 4 db 10 amperes diódával javítható. Ha kétutas az egyenirányító akkor 2 db is elég. Szerintem jól betalpalták a biztosítékját aztán sikerült fordítva felcsíptetni az aksira. Nem kizárt hogy már ami van benne az sem az eredeti mert ciril betűs kellene hogy legyen ha orosz. Kérjél tőle képet ha lehet.
A hozzászólás módosítva: Feb 10, 2017
Nem KY 201 tirisztor lesz az a dióda ?
Köszönöm a segítséget, mint sejtettem rosszul olvasták le, de ragaszkodtak hozzá. A lényeg D201.
Elnézést hogy feleslegesen zaklattalak benneteket és köszönöm.
Fogalmazd át érthetőre a kérdésedet.
Szóval a 710 es alkatrész kell nekik (OIL)
Sziasztok!
Ez az Ic kinézetű dolog mi lehet? Kettő van, az egyik 71YL4S24R, a másik 71YL4MHVA felirattal. A kugliban nem találtam semmit.
Sziasztok!
Ez micsoda hivatalosan? Lehet kapni illetve helyettesíteni valamerre valamivel? Diagnosztikához használják, és sikeresen letörték a csatlakozóját. Köszönöm!
Rá van írva: USB-ISO9141 Converter ( átalakító ).
Hello! A csatlakozóját ki is lehet cserélni...vagy nem?
USB-OBD konverter Teljesen standard konverter. Kínából is rendelhető.
Amit te linkeltél az nem egy USB-RS232 (USB-Soros) átalakító?
Tessék, itt a "forrásom": Bővebben: Link
Mivel én a kérdező képén az egyik csatlakozót DB9-esnek látom. (Ha előkerül, remélem beigazolódik a sejtésem)
Sziasztok!
Megkérlek segitsetek, kezembe került egy alkatrész és nem tudom be azonositani. Üveg tokozás, hasonlit a diodahoz(lehet hogy az), a szinkodok a kovetkezök: vastag fehér-barna-sárga. Mellékeltem egy képet is. Köszönöm!
Műszerrel rámértél? Az 1N4148-is ilyen ami a fiókomban hever. Ha diac lenne akkor nem lenne rajta a fehér csík, tehát diódára szavaznék. Pont az ilyenek miatt tartok alkatrésztesztert.
Igen, rámértem a dioda vizsgálóval és 0,584 mutat a müszer.
A müszer negativ végét a fehér csik felöl pozitiv végét pedig a másik oldalához. Létezik szin táblázat? Köszönöm.
A segédprogramok közt van színtáblázat. Talán a diódákra is igaz.
Igen, nekem is onnan jött be a 914 szám.
A szigetelt tok akkor lesz probléma, ha ki akarod használni a tranyót. Nem viszi úgy a hőt, mint a lemez. Alacsony disszipációhoz viszont a szigetelt tokos könnyebben szerelhető.
Sajnos csak most tévedtem ide....
Az adatlapok szerint mind a két tokozás termikus paraméterei megegyeznek: Fairchild (TO126) esetében egy kicsit számolni kell: Tjmax=150 °C, Tc = 25 °C, Pc = 12.5 W --> Rtjc = 10 °C/W és Tjmax=150 °C, Ta = 25 °C, Pc = 1.25 W --> Rtja = 100 °C/W ST (SOT-32) esetében a két adat szerepel az adatlapban. A hozzászólás módosítva: Feb 16, 2017
Sziasztok! Szükségem volna egy VA-0505 IC-re (5V to 5V DC/DC isolator), tudnátok mondani valami készüléket amiben találok? Sürgősen kellene, és ha rendelnék későn érne haza.
A hirdetésekben kellene próbálkoznod ez nem a keras-kínál topik.
Üdv Mindenki!
Ki tudja mi fene ez? Addig oké hogy Obi-s szatyor, de tovább nem jutottam. Ez az 1 db van belőle. Hallottam már olyat, hogy el. ablakhoz való, VW-hez. ll-es Golf-hoz. Nagyon utángyártott lehet, mert hogy Italy. Évjárat meg '90. De mivel ezen kérdésem máshol is feltettem és válaszoltak (eddig ketten), így azt is leírom, hogy tempomat-nak nézték. Érdekesnek találom. Ha az, hogy működik? Rejtély számomra. Köszi előre is!
Kizárt, hogy tempomat legyen. Motornak nézem spirállal a végén, kb. bármi lehet, talán valaki konkrétan ráismer.
Például kilométeróra-tekerő is lehet.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |