Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Az se rossz,jó pihenést.
Köszönöm,bár szerintem tartok egy egész estés maratont,és akkor talán sikerül eljutni Pestre.
![]()
Jó reggelt kívánok!
![]()
Borzasztó a gondolat is hogy halottam 3:00-kor csörögni a telefonom. De idő közben mint időtöltés elkészültem egy szolenoiddal működő motorral (a közösségi videómegosztó portálról vett ötlet alapján).
![]()
Én már a vonaton vagyok.
Már mi is legalább 1órája és 30 perce.
![]()
Mindjárt beérünk pestre.
Sikeresen hazaértünk szuper volt a börze.
Az már egyszer biztos. Mondjuk most csak pár glimmet vettem,meg egy két alaplapot,de a társaság volt az ami igazán megfizethetetlen.
![]()
Sziasztok, kövi börzére viszek ki kicsi hangszórókat, kapcsitápokat, régi cuccokhoz tartozékokat, pici trafókat. Akit érdekel, megtalálja majd az ablaknál, sok időm nincs, ezért félre nem tudom tenni és sajnos nem tudok senkit megvárni vele, csak számítsatok rá.
Holnap börze!
Arra most nem tudok menni,holnap meló.
![]() ![]()
Sajnos én se megyek holnap 06-19-ig meló nekem is
Majd talán a későbbiekben. Kálmán (granpa) biztos hogy megy.
![]()
Május 7-én lesz a nagy börze arra megyek.
A Lőrinci börzére gondolsz? Hirtelen ez ugrott be.
május 7. vasárnap + noszt. a Puskásban.
Még meglátom,ha lesz idő biztos hogy megyek.
![]()
Majd találkozunk.
Rendben.
május 7-én lehet én is megyek!
Lőrincire ki jön? Mi már készülődünk párommal.
![]()
Ott leszek ...mint minden évben
Nagyon jó volt a börze.
![]() A hozzászólás módosítva: Máj 1, 2017
Sziasztok.
Idén szeretnék elmenni a BURABU-ra. Valaki tudna pár szót írni róla, hogy hogyan szokott lenni, mire készüljek? Az látom a programban, hogy 1 órától lesznek szakmai előadások, azokra kíváncsi vagyok. Erről lehet előre tudni valamit milyen előadások lesznek és mikor? Utazásra van valakinek egy jó ötlete? Vonattal érkezünk a Kelenföldi állomásra (illetve a Déli a végállomás oda is mehetünk), de onnan hogyan tovább? Előre is köszönöm.
Szia!
Én eddig mindig csak szombaton voltam és általában reggel 7 felé értem ki. Ekkor már elég nagy tömeg van, az árusok fele ilyenkor érkezik. Hát van egy bejárat, ahol az 500Ft-os tombola jegyet megvéve jutsz be. Balra van egy parkoló, itt árulnak, jobbra egy kis füves rész, itt többnyire rádiósok árulnak egy fatető alatt. Vannak sátrasok, hátrébb van egy faház, ezalatt általában a rendes puskás börzések árulnak (Csernus, Krajner, Nándi bácsi stb.). Ettől balra meg egy placc, ahol a versenyek vannak és büfé. Szerintem ha csak a börzét nézzük, évről évre rosszabb, de hát ez egyéni elbírálás kérdése. Azért lehet egy két jó dolgot is beszerezni, de már egyre kevesebbet.
Menet közben bajos leszállni a vonatról, mivel 10-ből 9 (még a személyekből is csak néhány, nemhogy a gyors, vagy IC) nem áll meg Budatétényben. Kelenföldről kell valami megoldás.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |