Fórum témák
» Több friss téma |
Sajnos jelen esetben ez az ökölszabály csak fenntartásokkal alkalmazható, mivel a pozíciójelölés E2.
Igazad lészen. Az U3 meg az alkatrész típusa, ami SMD alkatrész jelölés szokott lenni, viszont ez a valami nem tűnik SMD alkatrésznek,sokkal inkább valami hibrid áramkörnek. Valószínűleg sok hozzávezetése van, ha ilyen pontosan kellet pozícionálni, még optikai segítséggel is.
Szia. Nem azt kérdeztem hogy van-e hanem azt hogy megy-e ?
A hozzászólás módosítva: Feb 25, 2017
Mivel a kérdezőt sem érdekli igazán, ezért nem érdemes vitatkozni erről. Az akkumulátor mögött ott a perdöntő felirat....
Megkaptuk a választ, nincs benne SIM foglalat. Tehát 450 -es. A gyári típusszámból nem hiszem, hogy bárki kitalálja, aki nem foglalkozott ilyennel.
Látom már, az utóbbi pár órában felgyorsultak az események. Feliratok, Másik verzió.
Egy kicsitt összekavarodtak a válaszok.
Az alkatrész poziciószáma E2 (ezt írja a nyákon), az alkatrészen U 3-at ír . De ha megfordítom, akkor n 3-at ír.
Akármi is lehetett az, most már tárgytalan, mert megprobáltam levenni és kettétörött.
Köszönöm szépen az eddigi javaslatokat.
Sziasztok.
Szeretnem cserelni a kepen lathato karbon ellenalast egy oszcilloszkopbol.Milyenel lehet? -650 V-ot mertem rajta a foldhoz kepest .Koszonom.
Lefordítom: Szeretném kicserélni egy szkópban a karbon (szénréteg) ellenállásokat ilyenekre. Megfelelnek-e? Ezek új típusú fémoxid ellenállások, stabilabbak. Teljesítményben megfelelőek legyenek.
Én nem cserélném ki ezeket a tömör szénellenállásokat, mert jobban tűrik a nagyfeszültségű igénybevételt a fémréteghez képest.
A hozzászólás módosítva: Feb 26, 2017
"Kadarist"-nak igaza van, ha nem sérültek, nem cserélendők.
Amelyiket szeretnem cserelni,annak az erteke meg van nove 10Kohm-rol 14Kohmra.Ha kapok ugyanilyent akkor kicserelem.Ha nem akkor igymarad.
Koszonom a hozzaszolasokot.
T. Kollégák!
Találtam néhány IC-t: IX0187PA 4B00 felirattal, SHARP. Nem sikerült a keresőkben meglelni, mi lehet ez? Aki megfejti, ingyen adok neki (ha kell). Köszönöm.
Azt írja a fáma, hogy távirányító-IC és az M58484 analógja.
A hozzászólás módosítva: Feb 26, 2017
Köszönöm Mester, már sokadszor segítettél. Ezért volt egy zacskóban az M58484-gyel! Azt megtaláltam.
Sziasztok!
RYN 12110 Ezeknek a teljesítmény tranzisztoroknak keresem az adatlapját, vagy legalább a teljesítmény adatait. Köszönöm.
Szia!
Azt írják, hogy ez a 2N3716 kódolt fedőneve.
Hello! Itt meg ennyit írnak róla : "Internal L.M. Ericsson number for the 2N3716"
Igen, én is onnan vettem az információt.
Sziasztok!
Ha valakinek lenne erről az ic-ről adatlapja, feltehetné esetleg: TH1108.2A A google nem haver, mert csak utalgat erre-arra, konkrétum nélkül. Állítólag Ni-Cd gyorstöltőben van. Köszi, ferci
Hello...
Kicsit elvesztem. Be kellene szereznem egy gombelemet (ami igazából akku...), aminek a méretei : - átmérő 7,5mm - vastagság 1-1,3mm Viszont nem igazán tudom beazonosítani a Wikipedia vonatkozó listája alapján sem, hogy ez CRxxxx vagy SRxx jelölésben mi. (Feszültségét meg pláne nem.) És a legszebb, hogy forrasztható, fülekkel ellátott kellene.... Valaki ismerős ezeken a területeken? Köszi ha tudtok segíteni
Ezt remélem komolyan gondolod, mert viccnek azért durva lenne
Ha te nem tudod beazonosítani a wiki oldalakon akkor jó eséllyel olyan méretet keresel ami nem létezik. De még ha lenne is, akkor is egy másik kérdés a beszerezhetősége. Szerintem ha elárulod hogy mibe kellene, akkor nagyobb eséllyel kapsz választ, mert a "d7,5mm x 1-1,3mm elem" alapján nehéz segíteni. Illetve ezek a méretek mennyire tutik, mert wiki szerint (Bővebben: Link) d=7,5mm nincs, csak 6,8 és 7,9 van 0,15 tűréssel. És a 7,75 simán lehet hogy saccométerrel 7,5 mm, de a tolómérő lehet mást mutatna. 7,9x1,3 pedig van, link. A különböző kódhoz tartozó feszültségeket is megtalálod az első linken. A hozzászólás módosítva: Feb 28, 2017
|
Bejelentkezés
Hirdetés |