Fórum témák
» Több friss téma |
Igen, számít a polaritása, ez a panelen jelölve van! A világosabb burkolat részen ott a "-" jel, ez megy a sötétebb oldalra, a világosabb panelrésznél ott a "+" jel.
A hozzászólás módosítva: Márc 5, 2017
Valóban a kolléga összekeverte véletlenül a dolgokat. Valójában az ilyen kondenzátoroknak általában a negatív oldalát jelöljük. a panelon is és a kondenzátor oldalán a csíkkal is.
Tehát a képen látható panelen a sötét rész a negatív, azt forrasszuk a kondi világosabb jelölt részéhez, a panelon látható világos rész a pozitív és az megy a kondi sötét oldalához. De ilyen esetekben segítség lehet ha megnézed a másik kondenzátort is a panelon amin látszik is hogy a + al megjelölt rész a sötét jelöletlen részhez csatlakozik. üdv
Jónapot mindenkinek!
Mamámnál találtam valami "220V-os" elosztó félét. Valaki tudna-e nekem segíteni abban, hogy mire használhatták és hogy mi van magyarul ráírva, mert a google nem adott találatot? A válaszokat köszönöm.
Szia!
Az írás: 3 rubel volt az ára..- 220V 1981-ben készült. Valami hőkioldós elosztó - ha a jobb oldali konnektornál túláram van, lekapcsolja . A barna bütyökkel állították vissza. A hozzászólás módosítva: Márc 9, 2017
Remélem azért használni már nem akarod..
Átnézegettem a lehetséges fórumokat, de nem találtam jobbat, a kérdésem feltevésére. (Még a HDD fórum sem az igazi ehhez.)
Nos, sok kiszolgált HDD -vel találkozni, a motorjuk felhasználására (pl. csiszoló készítés) sok film is fellelhető. Nem találok viszont semmilyen infót az olvasófej erősítő IC-hez. Bizonyára speciális, digitális alkatrészek, talán hasznosíthatók lennének más célra is. Van valakinek elvi infója róluk? Néhány típust mellékelek.
Van egy tippem: Ha nagyon vékony és nagyon nehezen szakad akkor huzalszikra géphez való vágószál .
Köszönöm, valamiért az előzőekben nem ment fel a kép, megpróbálom újra.
A hozzászólás módosítva: Márc 9, 2017
Valószínűleg túl nagy a mérete azért nem engedi feltenni a fórummotor ..
Hát, kételkedem, mert 833 kB, de már mindegy, mert közben sikerült azonosítani: CrNiFe mágnesezhető huzal, őskori huzalos magnetofonhoz. Pl. az ÁVH még az 50-es években is használt ilyen magnókat.
Sziasztok, Vettem egy 5,5mm-es kamerát, drivert nem küldtek hozzá, de amit letöltöttem, semmilyen szofver nem ismeri fel, sem az android. A 16 lábú IC érdekelne, hátha valaki találkozott már vele. Felirata: FE 8.1 MB31O(vagy 0)70, A1146 . Nekem semmilyen keresés nem hozott eredményt. A kamerafejbe 5 vezeték megy GND, +5V, LED V, (a 8 lábú állítja elő mellette), DP és DM. Ha bedugom, a win10 harangozik, de nem ismeri fel. Ha esetleg lenne gyári driver lemez, megköszönném, ha elküldené a tartalmát.
Köszi: Mike
Üdv!
Valaki meg tudná mondani, hogy milyen néven kellene rákeresnem a képen látható csatlakozóra a gyártó (Festo) oldalán?
Festo menetes csatlakozók
A hozzászólás módosítva: Márc 12, 2017
Szia, Ilyen alkatrészt nem találtam a FESTO oldalán, csak nyomáskapcsolót, komplett szelepeket. Meg kellene mérni az átmérőt, menetemelkedést, hátha a vizes boltokban lenne ilyen. Talán az Apróhirdetésekben dobj fel egyet, hogy ilyet keresel, hátha van valakinek bontott. Legvégső esetben marad az esztergályos....
Köszi! Sokat segítettél!
A hozzászólás módosítva: Márc 12, 2017
Ügyes!Mentettem, bármikor jól jöhet!
Szervusztok!
Szeretném megtudni mik ők: PFC8583P, MC6612S ? Egy ideje keresem, de nem lelem. Köszönöm.
Hány lába van? Ha nyolc, akkor lehet AN6612S is (különösen ha főzőlapban van).
PFC8583P helyett PCF8583P - Real Time Clock I2C + RAM vezérlő felülettel.
Köszönöm. Elírtam, mert közben láttam, hogy valahol már kiírtam ezt.
Most nincs előttem; ez új, tehát nem tudom mire lehet(ne) használni. Viszont MC a felirata (persze attól lehet AN: gyártói allűr).
"Most nincs előttem"; de a közelemben sem.
Szia!
Az AN99-es tömörített állományt, vagy az AN97-et próbáltad? Csak azért érdekelne, mert felcsigázta a fantáziámat ez az endoszkóp, de ha nem beüzemelhető, akkor nem költenék rá.
Nekem is van egy ilyen vagyis hasonló, mert nekem van egy aksis wifi adapter is hozzá. Na meg cd is...
Pü-be email és átküldöm.... A hozzászólás módosítva: Márc 15, 2017
Sziasztok, a képen lévő "bekarikázott" alkatrész típusát keresném.
Talán az valamennyit segít hogy egy egpu adapteren található Köszönöm előre is, Roland |
Bejelentkezés
Hirdetés |