Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Idézet: „Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!” Tartsuk már ezt tiszteletben, nem olyan nagy kérés szerintem ide írni ugyanazt a mondatot, amit amúgy privátban írnál le...
Ingyen elvihető egy nagy kupac vezeték. Van benne utp kabel, 6 eres riasztó kábel, antenna kábel, 230V-os kábel. .személyes átvétel van, posta nincs, hely Újpest, IV. Kerulet. Hétvégéig tudok várni, utána kuka.
Sziasztok!
Ingyen elvihetők a képeken látható DVD roncsok. Dunaújvárostól 14 Km-re ,Perkátáról. Van aminek csak háza van, van amiben találni panelt de mind bontott,hiányos. A mérteinél fogva nem fogom postázni. Jelentkezés kizárólag itt!
Egy nyilvános lapon igen sunyi dolognak tartom a privát üzengetést.(Vélemény ez a jövő?) A hirdetés feladójának kellene kezelni. Ha nem oda írja ki az érdeklődást akkor ne vegye figyelembe.
Így van. Csúsztam már le emiatt cuccról én is. És amikor ezt szóvá tettem, idézve a sárga fejléc szövegét még én lettem elhajtva...meg mindenfélének elmondva.
Üdv!
Engem érdekelne a kupac, ha még megvan. Mikor lehetne elhozni? Legkésőbb szombat délután mindenképp el tudok érte menni. Anti
Egyre több ilyen ember van.. Sötét a jövőnk úgy látom..
Szia. Igen megvan még. A szombat nekem is jo. Délutáni órákban?
220µF/16V álló kondit találtam. 200db elvihető.
(bocs, de nem postázom, a chips-et szeretik a gyerekek...ha erre jársz) Kecskeméten mazsolázható. Hogy aljas legyek, a 3. jelentkező viheti A hozzászólás módosítva: Márc 15, 2017
Idézet: „Hogy aljas legyek, a 3. jelentkező vihet” Ez tényleg annak tűnik...
Sziasztok,
Dévaványáról Daewoo márkájú képcsöves TV ingyen elvihető, nem tudom, hogy működik-e. Posta nem jöhet szóba méretei és súlya miatt.
Sziasztok. Elvihető egy PCI buszos Creative SB128 hangkártya. Hibátlanul működik, csak már asztali gépem nincs itthon, és nem akarom tovább rakosgatni. Átvehető Óbudán és Újpesten.
Kb. délután 4 körül?
A részletekért írok PÜ-t.
Eddigi jelentkezők száma: 0
Ez tényleg aljasság Na, jó, az 2. is kap (csak sikerül kiharcolni, hogy megverjenek...)
Engem érdekelne, ha nem sürgős. Az öcsém megy valamikor Ceglédre, útközben be tudna érte ugrani. Amúgy bontottak, vagy még nem voltak használva?
Feláldozom magam első jelentkezőnek. Nekem túl essze van, meg nem is tudnám használni.
Új cuccok, nagy zacsiban, mint a chips. A postáskisasszony fejbelőné magát, ha postázni kellene. Azért nincsenek kibontva, mert volt, aki fintorgott, hogy ki lett belőle engedve a levegő...az már nem új...azért elvitte ... Tetszőleges időpontban jöhettek.
Üdv!
Posta megoldható?
Engem is érdekelne, csak túl messze lakom. (2. jelentkező)
Írtam PÜ-t.
Szia!
Van még? Ma délután megfelelne egy találka? Milyen chipset vigyek? Sós, sajtos,hagymás-tejfölös? Én is kecskeméti vagyok.
Biztos akad még. Jöhetsz. A chips "típusa" tetszőleges, csak csípős ne legyen. PÜ-ben írj rám.
Sziasztok! Ingyen elvihető (szeretem az édességet de nem feltétel)a képeken látható két nyomtató! A kisebb azt csinál mindent csak nem nyomtat a nagyobbikról nem tudok semmit én nem próbáltam állítólag az is csinál valamit. Nem szívesen postázom a méretük miatt.
A photoshmart premium érdekel, Budapesten nem jársz valamikor véletlenül?
Napok óta nézegetem és egy tábla milkát vizionálok a helyére.
Feketeként hibátlan, a piros viszont egy csíkban kihagy. Itt Érden az orvos orvosovics azt mondta, hogy szabaduljak meg az ilyen ártó szellemektől és akkor elmúlnak a vízióim.
FF lézert keresek, bár valami kisebbre gondoltam
Helyileg merre van, hány kiló, és van-e benne fekete toner (ha párszáz oldal van még benne akkor simán elég nekem évekre). |
Bejelentkezés
Hirdetés |