Fórum témák
» Több friss téma |
A Schuko olyan, mint itthon a Hilti fúró. Steckdose a hivatalos neve.
Sziasztok!
Olyan üvegbiztosítékot keresek ami panelba forrasztható, tehát a két végén van kivezetése. 11,5mm hosszú és 3,7mm átmérőjű. Hajvasalóban volt és nem fér bele másik. 5A-es a biztosíték. Köszönöm!
Szia. Hali Itt nézd meg :Bővebben: Link http://www.tme.eu/hu/katalog/biztositekok-5x20mm_113292/
A hozzászólás módosítva: Márc 7, 2017
Mi értelme egy üvegbiztit beforrasztani?
- nehezebben cserélhető - a biztifoglalat 100Ft árával olcsóbb..
Írtam. Hajvasalóban van így, és nem fér be más. A bemenő vezetékben van beépítve.
Sok eszközben van beforrasztott biztosíték és nem fér más a helyére. Pl. kompakt fénycső, dugasztápok, notebook tápok, ...
Sziasztok!
A 1-1623849-0 típusszámú többfordulatú potmétert lehet-e valamelyik magyar országon beszerezhető potméterrel helyettesíteni? Köszönöm a választ előre is!
Üdv!
Alkotó Quad 405-ös kapcsolásában szerepel 2db 0,063R/2W-os ellenálás. Ilyent hol tudok beszerezni, mert sehol nem találok? Vagy úgy kell megtekerni huzalból? Előre is köszönöm!
0,12 Ohm és 0,13 Ohm párhuzamosan kötve 0,0624 Ohm.
Válassz
Bővebben: Link
Köszönöm!
Sziasztok! A képen látható csatlakozókat keresem, de nem tudom a nevét, így nem találom. Az ügyesebbek segítségét előre is köszönöm.
Keresek 3-6 mm átméröjü szénrudakat. ( valamikor ilyenek voltak az elemek + elektrodái). Sajnos már elfogyott az utolso is. Van valakinek ötlete, hol lehetne ilyet venni vagy kapni. 3-4 cm hosszu darabok elegendöek. ( lehet, higy valahol hulladék is van).
Ezek Siemens csatik ( belsö szabványok szerint). Sajnos csak nagyobbak vannak, azokat akár ingyen is odaadom.
Nekem meg ilyen keletnémet RFT aranyozott érintkezős gyártmányaim vannak...
Zseblámpa elemet (4,5 V) most is lehet kapni, ugyan nem szedtem még szét, de szerintem érdemes lenne megnézni mi van benne.
Azt még nem néztem, nagyon régen nem vot ilyen a kezemben, de a modern ceruza stb elemekben a + elektroda már nem szén. Na majd szerzenk valahol egy laposat.
Sziasztok. Sb2110 diódát vagy helyettesítőt hol kapok? Adatot se találtam róla.
eBay keresőszavak: graphite electrode. 1000 + 1 választék.
Kösz, ott már kerestem. Ilyen vékony alig van és az is Ukrajnában. 8 mm-s meg vastagabb nekem is van. Egy helyen még van grafit (Németország), de az elado szerint az tul puha.
Üdv!
Váltani szeretnék a vasalásról a fototeknikára. Meg tudnátok mondani, hogy hol tudok olcsón venni pozitív 20as lakkot? Előre is köszönöm!
Szia!
Semmiről nem akarlak lebeszélni, meg rábeszélni sem, de olvasd el ezt a cikket, lényegesebben olcsóbb kényelmesebb, könnyebben kezelhető technológiáról van szó, arról nem is beszélve hogy a végeredmény profi lesz, és semmi nehéz nincs a használatába.
Üdv!
Ezekhez az érintkező nélkül árusított csatlakozókhoz milyen érintkezőt kell venni? Bővebben: Link Bővebben: Link Jó hozzájuk ez a fajta? A hozzászólás módosítva: Márc 24, 2017
Üdv!
Hidi Péter-féle Thereminhez kéne KF Tekercs/Filtertekercs/455Khz-es szűrő/nevezdahogyakarod, 3 db fehér és egy fekete Sajnos nem találok ilyet sehol. Peti a Ham-bazárt mondta, hogy ott van, oda sajna csak bátyámat tudtam elküldeni (szolnoki vagyok), nem kapott fehéret, csak feketét. A helyi boltban a tulaj azt mondta, megnézi, úgy emlékszik van neki, csak sajna még nem talált... Tudna valaki segíteni ebben? köszi! U.I: A paneltervem 8x8-as alkatrészekre van tervezve, elvileg a 10x10-est könnyebb beszerezni de én még azt sem tudtam szerezni. Ha minden kötél szakad, NYÁK-áttervezés és rádióbontás.
Sziasztok. Egy szobai levegőpárásítóba kellene nekem egy,a képen látható motor. Elméletileg ez fújná kifelé a páragőzt,vagy hogy nevezzem. Mostani motor teljesen bekorrodált. Ebay is szóbajöhet. Vagy valakinek lenne ilyen a fiókban elfekvőben,átvenném.
Köszi előre is!
Sziasztok!
Ilyesmi órát szeretnék építeni. Ha jól gondolom ez valami vékony furnérral van lefedve. Hol lehet ilyesmit venni Budapesten? Köszi!
Hello! Az bizony nem fa furnér, hanem műanyag fólia...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |