Fórum témák
» Több friss téma |
Szia! Én szivattyúzásra tenném egy tesztre a gépet, és a nyomáskapcsolót becsapnám, hogy úgy érezze, hogy viz van benne. (megfújva tartanám) Ilyenkor a szivattyúnak, folyamatosan kéne mennie. De ez gép függő. Ha így működik, akkor meg kell nézni, hogy van e levegőcsapda a dob oldalán kialakítva. Vagy az összekötőcsővet átvizsgálni. Nem ereszti e el a levegőt.
Kedves Botond!
Írtam pár napja, hogy szerintem nem mindegy, hogy hol vágjuk szét az üstöt. Meg, hogy a beton és a motor súlya is tépi a Ti vágásotok után a ragasztást. Visszavonom az állításom. Mert a rugó és a lengéscsillapító is az üst középső részén van. Egyedül a feszített ékszíj jelent a ragasztásotokra kicsi terhet. Jelentéktelen. Köszi a segítséget. De most már ez így marad. Toyo csapágyakat tettem bele. A szimering felőli oldalra műanyag porvédőst. Csak kibír egy pár évet. Holnapig szárad, aztán összedobom. A hozzászólás módosítva: Márc 18, 2017
A légcsapda ragasztásánál segített kicsit.
Ez az F.BS van olyan jó mint a szélvédő ragasztó? A hozzászólás módosítva: Márc 18, 2017
Nincs a szélvédő ragasztó sokkal erősebb, de ha elegendő csavart tettél ez is jó lesz.
Nagy volt a hézag vagy? Mért nem inkább csavart raktál oda? Ha leszeded akkor ugyan azzal az erővel húzni fogja a ragasztást szétfele. Én ez idáig csak fbs el nyomtam
A hozzászólás módosítva: Márc 18, 2017
A francia kulcs takarásában van még csavar.
Na szóval az írásom újra visszavonom. Mert a Botond féle csapágy oldalon történő vágás hegesztést igen is tépi az 5-6 kg vizes ruha centrifugálásnál.
Szia! Nekem is jobban tetszik a szélvédő ragasztó tapadása, ereje. Majd a legközelebbi gépnél.
A hozzászólás módosítva: Márc 18, 2017
Én kb 18-19 csavarral szoktam megoldani. Persze hogy tépi a hegesztést mert azon a felén lóg az egész dob , de szerintem nem számít mert jó az úgy is. Gondolom Ő sem egyet csinált már így. Csak neki így kevesebb munka van vele mert nem Ő hegeszti.
Szerintem az a hegesztéssel közel azonos erejű. De ezzel sem lesz semmi baj, ha elég csavart tettél körbe.
Zolika ez a felújítás megfelelt egy autó kuplungozásának...
Némely típus esetén valóban. Persze van néhány autó, ami sokkal bonyolultabb.
Tépi?Lehet.Hadd tépje,gond még nem volt belőle.Ha középen vágot szét akkor meg az elöl lévő ellensúly tépi....
Én meg a hajamat, hogy ilyen "tartós fogyasztási cikkeket" tudnak gyártani manapság..
Szisztok.
Van nekem egy lndesit witp 82 tipusú mosógépem ami ha jól néztem f02 hibával megállt balról a harmadik led villàgít. Hibakép a következő vizet be engedi majd forog egyet kettőt aztàn elkezd szivatyúzni és dobja a hibát. Utóljára már a szivatyú el sem indult. Szerintetek mi lehet a probléma?
Szia!
Hibakód szerint tacho generátor hiba. Ellenőrizd a tacho tekercset méréssel, valamint annak csatlakozását. Elképzelhető, hogy csak kontakt hiba. A motor tengely végén levő mágnest nézd meg nincs e fellazulva. Mindkét irányba forog egyébként vagy csak egy irányba? Üdv, Palkó.
Azt nem tudom hogy mind a kétt irányba forog a dob. De azt nem értem hogy most már nem is szivatyúza ki a vizet csak megáll hibával. Ellenőrzöm a csatikat hátha csak az a probléma.
sziasztok.
AEG inverteres panel, az IGBT-k kimennek , valakinek tapasztalat hogy mi okozza?
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Elektrolux TimeSaver EWB 105205 W típusú mosógépem nem szivattyúzza ki a vizet. Egyik programon sem. Eddig ha új program indult, akkor is szivattyúzással kezdett mindig, de most azt sem csinálja. Hallani egy halk kattanást, ami kapcsolná a szivattyút és egyet ami kikapcsolná, de a szivattyú nem indul el. A program eztán elindul és úgy végigmegy, ahogy kell, csak nem szívja le a vizet egyik szakasz végén sem. Hol keressem a hibát, illetve mi lehet az? Köszönöm mindenkinek a segítséget!
szia.
Volt takaritva alul ahol összegyül a szemet benne?
Nincs benne szemét, kitisztítottam.
Valószínűleg van valami a szivattyúban.
De nem "búg", semmi hangot nem ad. Akkor is lehet benne valami?
Először is próbáld meg direkt árammal, hogy a szivattyú megy-e. Ha úgy igen, akkor keress további hibát.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |