Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Csere-bere
A témában az eladás - vétel szigorúan tiltott! Erre kizárólag az Apróhirdetési rovat használható.
Nem találtam olyan topikot ahol bármit lehetne cserélgetni,nem eladni hanem kizárólag csak cserélni, arra gondoltam,hogy felkinálom cserébe a dolgaimat,esetleg mit keresek cserébe,és a jelentkezők felkinálják amit tudnak cserébe adni. Kérem a moderátort amennyiben van ilyen topik irányitson oda ,mert és a keresőn nem találtam.
Felkinálnám cserébe hangszóróimat amik TV-kből lettek kiszerelve kb 60 db . De nem egybe gondoltam ird meg hány Wattos érdekel és mit kinálsz érte! A hozzászólás módosítva: Ápr 19, 2017
DVD lejátszó üres dobozokat felajánlok cserébe ! Műszer doboznak épitőknek. várom az ajánlatokat
Mikró sütő kondenzátorok 12 db Cserébe ajánlom
Sziasztok. Mivel javításába belebuktam (pár dolgot el tudok a készülékkel kapcsolatban mondani ) így felkínálom cserére. Bármi elektroncsöves kütyü vagy KPE vízcső érdekel.
A készülék amit felkínálok egy Type: TR 4656 -os tranzisztoros 2x50Mhz-s oszcilloszkóp.
Szia ! Az oszcilloszkóp-ról egy képet lehet kapni ?
Persze rakok fel ma fotókat külső-belsőről kell? Hiánytalan a vas,még ASZ tranyókat is adok hozzá.
Ide is felteszem a fotókat.
Hali ! Na itt látom,és a másik az milyen ?
Hali. A másik ugyanez csak tükörből nézve.
Na vicc nélkül : szerintem kétsugaras 50 MHz lehet.
Sziasztok, 1 db Kékes, 2 db Alba Régia, 1 db Duna Tv cserélhető. Elsősorban csöves rádió, vagy elektroncsövek érdekelnének, de bármit meghallgatok.
Szia,vannak csövek és rádiók is,a kérdés már csak az hogy jutna el a TV egyáltalán? Ha érdekelnek akkor gyere privátba.
A készüléket elvitték.
Tv hangszórók kb 30 db 2 W-tól 15 W igy hangterelősek is .értelmes dolgokra cserélném
Sziasztok.
Keresek 24Voltostrafót weller pákához. Írj privátba, ha van esetleg felesleges neked. Köszönöm.
Szia !
Hány Wattos kellene ? Gondolom AC is jó .
Elcserélném a p4-es cpu-m, az alapja, sapphire HD 2600 pro videokártya, 4db 512 mb RAM, és tápegység, winchester.
A felajánlásokat várom!
Akit érdekel jöjjön pü-be!
Helló mindenkinek !
szeretném fel ajánlani ezt a laptopot ! nincs benne RAM és hdd sem így nem tudtam tesztelni de ha van . Hűtő bordád és egy pisztolypáka pc ventilátor abból is 2 db 8cm vagy 7 rég AMD hűtök és adok egy AMD laptop porcit is akkor azt elfogadnám érte köszönöm a figyelmet további szép napot SZERKESZTÉS MIATT ÚJRA FÖLTÖLTETEM A POSZTOT A hozzászólás módosítva: Júl 19, 2017
Olyasmi kellene mind az "apróhirdetés" csak "csere-bere". A már nem aktuális dolgokat lehessen törölni, de ne 3 hét után szűnjön meg a hirdetés hanem 3 hónap, pl.
Jó ötlet, szerintem is nagyon hasznos lenne. Lehet ugyan 30 napra is kérni, de az sem sokkal több, mint 3 hét. Továbbá én teljesen szétválasztanám a kínál, ill. a keres témákat, tehát lennének külön "cserére kínál" / "cserére keres" / "eladásra kínál" / "vásárlásra keres" oldalak.
Hát hozz létre olyan topikot
A topikból nem lehet törölni a már nem aktuális dolgokat, ez a gond vele.
A "Moderátori segítséget kérek"-kel ez is megoldható.
Sziasztok. Van pár kettős tirisztorom elcserélném őket számomra értelmes dologra.
Leginkább nagyobb teljesítményű torroid trafó vagy 1 fázisú frekvencia váltó érdekelne cserébe. Típusa: PDT6016 tirisztorok 60A 1600V-osak. de van itt még egy PD3016-os kettős diódám is 30A 1600V. A tirisztorok 60A 1600V-osak. A kettős tirisztorból összesen 3 db van (így összesen 6 tirisztor) a kettős diódából csak 1db.
De bármi más számomra használhatóbb dolog is érdekelhet cserébe.
Szintén itt. Volna még egy Geiger-Müller számláló is csővel együtt. Működő darab hordozható katonai. Cserébe inkább funkció generátor érdekelne, olyan ami modulációképes,de más is érdekelhet.
Szia,ettől komolyabb szerkezetet keresnék,lehetőleg asztali kivitelben.
Fűnyíró motor, fűkasza motor de szinte bármi érdekel. Ha komolyan érdekel a sugárzásmérő akkor írj rám privátban és meg tudjuk beszélni.
Pontos típusát meg tudod mondani?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |