Fórum témák
» Több friss téma |
nem sikerültek valami jóra a képek, de nagyjából ki lehet venni hogy mi-mi...
milyen disco fény? LED-es és RGB...hm... jól hangzik
Hali, a port beállításával nemsikerült megoldanom a problémát sajna , lehetséges h azlenne a baj h a poton elszállhatott a három rossz csatorna optocsatolója???? másra már nemtok gondolni, köszi az eddigi HELP-et
üdv
Megépítettem a fényt és sajnos ha bedugom a portba akkor pár led világít.Ezen kívül semmi. Ez miért van?
meg a szokásos mérések...(van-e feszkó a LEDnél...)
Üdv! Mindenkinek! Tetszik a téma, ezt nem lehetne megcsinálni Equalizer-nek? Vmi progit kéne hozzá írni vagy nemtudom??? Egyáltalán lehetséges
szcsináld meg így, 8 LEDdel és van a winamp vezérlős plugin, azt bebirod állítani, hogy milyen hangszinre villogjon a LED, én is így csinálom
semmit nem kell csak megépíteni a kapcsolást + a winamp plugin?
Külső tápról megy? vagy gépről?
külső tápról!
meg nem árt ha elolvasod az előző hozzászólásokat de ha vmi van, ittvagyunk
Most értem a téma végére! Ha már megcsináltad ezt akkor, fögg atól hogy a gépen mekkora hangerő van beálítva? Vagyis ha hangerőt leveszed 0-ra akkor az eq még megy? Mert nekem van 1 külső Equalizer-em de ha gépen lehúzom a hangot nem megy ha fölveszem akkor csak világít!? úgy kéne nekem hogy ne függjön a gépi hangerőszabájzástól!
a hangerő nem számít, mindegy, milyen hangerőn van, ugyanúgy működik
Kössz az infókat! lehet hogy megépítem!
üdv
Tudnátok segíteni? Szerintem a programos részével lesz a gond. Megépítettem a kis fényt de a ledek nem villogank. Nem tudom mit kellene csinálni. Egyébként az LPT port-ot azt külön vettem hozzá nem tudom számít e ez valamit.Ha mongyuk lehúzom a fényt és rádugom a nyomtatót és nyomtatok vele majd vissza a fényt akkor világít pár led majd újra ugyan ezt és akkor már másik ledek fognak világítani. (Ha újraindítom a számítógépet akkor az összes led világít.De ha lehúzom a gépről a kábelt akkor nem világít eggyik led sem.)
vettél PCI-os LPT kártyát?
ha kihúzod a kábelt, akkor nem is kell világítania Ezzel a progival tudod kezelni az LPT portot olvasd el a txt-t!
ja jut eszembe ha nem alaplapi LPT-d van, akkor más a címe, nézd meg az eszközkezelőben!
igen vettem kártyát mert nekem nem volt az alaplapomon.
Nekem így van most ahogy a képen.
A PCI EPP/ECP Parallel Port (LPT2)-be van beledugva a kábel és onnan is szeretném használni. Akkor mit kell beállítanom? (és hogyan? )
nézd meg az LPT2 tulajdonságait! vagyis rakj föl róla képet
sajnos itt nemlátom a port elérését, ez a b*zi windówz nem jeleníti meg, vagyis neked, az eszközkezelőben. De mért nem az LPT1-et használod?
Mert LTP 1-em nincsen.
Azt csak kiírja de nincs kivezetés az alaplapon.(ASUS M2N-E a lapom) Csak az amit vettem.Az pedig kettes. Szerintd mit kellene állítani és hol? Bios?
Elvileg az alaplapon kellene lennie egy tüskesornak!!!
És asszem meg is találtam! COM1 van fölé írva! LPT port az ATX12v melett! |
Bejelentkezés
Hirdetés |