Fórum témák
» Több friss téma |
Ezek után mi mást is tehetnék hozzá:
Isten éltesse a HE fórumot, alkotóját, tagjait, és hogy magunkat is ünnepeljem: a moderátorokat! Deguss kolléga szavaival élve: Idézet: „...az oldal mi vagyunk, így örüljünk egymásnak, szerintem! Szóval ifjonc- és őstagoknak egyaránt boldog évforduló-ünneplést!” Boldog szülinapot! ![]()
Boldog szülinapottt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Csatlakozok!
![]()
Sok boldog szülinapot!
De ez hanyadik születésnap? Jah már látom. ![]() Idézet: „...az oldal mi vagyunk...” Ez tetszik! ![]() Boldog szülinapot HE! ![]()
Boldog szülinapot, és remélem még sok lesz!
Ezen az oldalon tanultam meg jó pár dolgot az elektro-val kapcsolatban! ![]() üdv Balu ![]()
Boldog születésnapot, Hobbielektronika portál!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :worship: :worship: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
csatlakozom én is! lassan már annyi idős mint én
![]() ![]() ![]() ![]()
Két év alatt ennyi mindent összehozni.
![]() Sok siker továbbra is a modiknak! ![]() Jó munkát! ![]() Ílyen ütemben fejlődjön tovább, és ilyen hozzáállásal a fórum. ![]() A netszámlát meg ne figyeljük ![]()
Nagyon örülök az oldalnak mert én is itt ismerkedtem meg komolyabban az elektronikával!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
NAGYON HAPPY SZÜLETÉSNAPOT!!!
Sokat segített az oldal, és mindenki!!!! THANX!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
Mindenkinek Gratula, és főleg neked TOPI, örülök, hogy egy ilyen jó csappattal lehetek a kezdetektől !
Mondhatni: 2 ev alatt szepet fejlodott az oldal!Gratula!
A tagok is segitokeszek; sokat tanultam Toletek. Csak igy tovabb ![]()
Boldog sz.napot HE!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Elég gyorsan fejlődik az oldal.Ennyi fórumtéma meg kapcsolás, és még csak két éves. Mi lesz 4-5 év múlva? ![]() ![]() ![]() Cak így tovább!!!!
Sok sikert és eredményekben gazdag épitgetést és a fiatalabbnak jó tanulást kivánok! Ez az oldal maradjon még meg sokáig, hogy mindenki hasznára váljék.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Nem az a jó szakember aki mindent fejből tud hanem az aki tudja hol kell keresni " Ezt egy egyetemi tanár barátom mondogatta mindig. Ez az oldal pedig erről szól. ![]() ![]() ![]()
Boldog születésnapot Hobbielektronika!
Szerintem nagyon jó a honlap, nekem nagyon tetszik, lényegében minden itt van ami kell... ![]()
Énis csatlakozom az előtem szolokhoz. Boldog szűlinapot. Nagyon
![]() ![]() ![]()
HEPI-BÖRSZT-DÉJ-TÚ- JÚ- HEPI-BÖRSZT-DÉJ-TÚ- JÚ-HEPI-BÖRSZT-DÉJ-TÚ- JÚ-HEPI-BÖRSZT-DÉJ-TÚ- JÚ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Olyan rendesek vagytok... Ha lenne szemem vagy könnyem, tuti kicsordult volna!
De virtuális síkon elsírtam magam... ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |