Fórum témák
» Több friss téma |
Lmf: Holnap járok arra, megnézzem? Hányas kell, mennyi(fekete, fényes, horganyzott)? Emberi áraik vannak.
M5-6-8-as kellene úgy 10db mindegyikből.
10-esem az még van, meg vettem pár marokanyát is. Az újabb anyagspórolósból is van, de a kis szárnyak, ill. a három menetnyi anyagvastagság nem túlzottan nyerő.
Szia Szami!
Ilyen van nekik, ha kell veszek. Az 5-ös és 6-os anyák cc. megegyeznek az átmérővel, tehát rendesen fog. A 8-as anya magassága cc. 4mm. Szia: Kálmán
Sajnos ez is ócska vacak kategória, és nem a "békebeli" öntött. Semminél ezért kicsit jobb
De ha bemerészkedsz városba: Idézet: „Budapest, Gyöngytyúk u. 33, 1172” A hozzászólás módosítva: Máj 11, 2017
Mármint a külvárosba. Holnap rájuk nézek, hátha jobb van nekik.
Sajnos ez van, söt a minap vettem Németországban több ezer rozsdamentes nikkelezett M2,5 és M3 anyát és nagyon meglepödtem, hogy egyik másikban menet sem volt, és ami még rosszabb sok anyában rossz a menet (nem kap a csavarra). Reklamáltam, küldtek még egy zacskoval amugy az anyák nagyon jo kinézetüek, nem gagyi préselt lemezböl vannak. ( abbol tavaly vettem egy zacskoval, és azok mind jok voltak ).
Igy most egyik másikban ujravágom a menetet - mert az anyák valoban nagykn szépek (csak rosszak). Az öntött szárnyasanyákkal - mégha gagyik is, eddig semmi gond nem volt.
Sajnos a Gyöngytyúk u.-ban csak ilyen van.
Sejtettem. Köszi Kálmán! Mindenesetre rendes tőled, hogy megpróbáltad.
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, hogy Budapesten hol tudnék vásárolni hangosításhoz apróságokat (pl. mikrofonkengyel, jack to RCA kabel, stb.).
Lehetőleg viszonylag könnyű parkolással, mert nagy autóval megyek. Köszönöm
Pl. Páko KFT. Kamionnal is meg lehet állni előttük.
Címet tudnál adni?
Sziasztok!
Ennek a csatlakozónak keresem az ellen darabját. Ez egy Husqvarna fűnyíró traktoron található,ezen keresztül lehet az akkuját tölteni. De sajnos ilyet nem adtak hozzá. Nem tudja véletlenül valaki hogy milyen néven keressem?
Hálás köszönetem . Honnan a túróból tudtad hogy így kell keresni?
Köszönöm!
Nincs mit. Amikor bejött a piacra a C-tek volt nálunk az üzletkötő. Vettünk egy akkutöltőt tőle és adtak hozzá ajándékba egy 3 led-es töltöttségjelzőt (talán még meg is van). Annak az elején volt ilyen csatlakozó.
Hali!
Ehhez a PSR1500 as szintetizátorhoz kerek a képen látható billentyű/gumi párnát. A hozzászólás módosítva: Máj 14, 2017
Ez nem éppen kezdő elektronikai kérdés lesz, de nem ismerek olyan fórumot, ahol feltehetném ezt a kérdést. Szóval úgy érzem, vennem kellene egy digitális videókamerát, kb 100$ környékén.
Az érdekelne, hogy milyet érdemes venni szerintetek, van valami tippetek esetleg tapasztalatotok? Lehetőleg minél jobb képminősége legyen, és mentes legyen a párnatorzítástól, szóval nagylátószögűek mindenképp kizárva. Ha a kép szélén van egy ajtó mondjuk, akkor az egyenes legyen, ne görbe. Egyébként ilyen kis youtubra feltöltött videók készítésére kellene... Ilyesmire gondoltam: Link... A hozzászólás módosítva: Máj 15, 2017
Ebben az árkategoriában nem igen lehet válogatni, mert minden modell tiszavirág életü, s mire megérkezík hozzád már el is tünik a régi néven. Ilyeneket Europában is kapsz és még vámot meg Afát sem kell majd utánnuk fizetni.
Ha kicsit ráraksz az árban, már olcso márkás kamerát is kapsz - mind mentes az általad ecsetelt hibáktol s mindegyikben jobb lencse van mint ezekben a NoName kamerákban. (Sony, Panasonic, Canon, JVC stb és ezekre esélyed van helyi garanciát is kapni).
Igazából nem néztem a hazai üzletek kínálatát sem árát, de attól tartok, hogy idehaza az ilyen digitális kamerák amik valóban 1920*1080 full HD ben rögzítenek, kb 70EFt től kezdődnek. Ha még valami márka is van rajta, akkor esetleg 100EFt- tól fentebb. De utánnajárok akkor, meglátom mi lesz...
Üdv!
Hol tudnék ilyen kábelátvezetőt vásárolni?
Esetleg cipőfűző szóba jöhet? (Janó bácsi után szabadon)
Csőszegecs Esetleg kettőt két oldalról beragasztva. A hozzászólás módosítva: Máj 24, 2017
A helyedben nem használnék ilyen helyen semmilyen átvezetőt..
Szia!
Gondolom csak a dizájn a lényeg, én egy 8-as, vagy 10-es alátétből alkotnék hasonlót fúrással és festéssel.
Van szép fúrógéped, tudsz hosszában lyukat fúrni egy keresztfejes csavarfejbe.
Vagy esztergályos ismerősnel lehet kuncsorogni |
Bejelentkezés
Hirdetés |