Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Thomson DPL 4000
 
Témaindító: X Sügi X, idő: Ápr 23, 2006
Témakörök:
Lapozás: OK   1 / 1
(#) X Sügi X hozzászólása Ápr 23, 2006 /
 
Van egy ilyen erölködőm, és sajnos hiányzik az előlapja! Lehet ezzel kezdeni vmit? vagy esetleg van vkinek hozzá kapcs.rajz???
(#) puskas87 válasza X Sügi X hozzászólására (») Ápr 23, 2006 /
 
En nem kaptam sehol elolapokat de sok sikert.
pont ezert van ez az elolaposdi hogy a lopott cuccot ne tudd ertekesiteni.Elveszett?sok sikert hozza!szedd szet keszits a vegfokokbol erositot mas dobozba(ez csak jo tanacs)
(#) X Sügi X válasza puskas87 hozzászólására (») Ápr 24, 2006 /
 
Áhh.. akkor vmit félreértettél.. Ez nem autóba való.. Szobai 5.1 es erősítő, Egy elég ritka darab.. Ez az..

Szval ennek hiányzik a full előlapja, amin a teljes vezérlés található... De már én is gondolkozok rajta, hogy átépítem.. Csak hát sok remek funkciója van, pl. optikai bemenetek, s-video.. kompozit video.. Soroljam? van vagy 30 csatlakozó a hátulján..
Egyébként nem lopott.. Csak ugy van..
(#) szabi83 válasza X Sügi X hozzászólására (») Ápr 24, 2006 / 4
 
Idézet:
„nem lopott”

:no:

mivel mo-n ritka, vszínű mo-n nem is volt forgalmazva ez a tipus, esetlek az osztrákoknál és onnan származik :yes: :yes:

tehát onnan kell az elejét is megszerezni

esetleg aswoban érdeklődni, ott lehet ilyeneket venni modulonként...
(#) X Sügi X válasza szabi83 hozzászólására (») Ápr 24, 2006 /
 
Aswo-ban? Na ehhez hülye vagyok.. Kisegítenél?
Jah,
Idézet:
„„nem lopott” mivel mo-n ritka,”
, keresztfater egy újrahasznosító cégnél dolgozik, és oda vitték be bezúzni.. Szval kituggya.. ő meg elhozta.. Mekkora barom volt, aki bevitte...
(#) kocici17 hozzászólása Jan 29, 2009 /
 
Szevasztok mkinek.
Tudnátok-e segíteni, egy thonson dpl4000-rel kinlódok.
Sajnos semmi dok anyagom nincs igy sajnos még kezelési útmutato sincs. A másik kérdés, hogy bekapcsoláskor ellenörzi e a hangfalak állapotát ez a dög vagy nem , mert az istenért sem tünik el stabilan a "preraring" felirat. Ezt, hogy lehet eltakarítani??.

Köszi mindenkinek kocici
(#) Peatboy hozzászólása Máj 18, 2009 /
 
Hello mindenkinek! Lenne egy kis problémám. Nem olyan rég szert tettem egy Thomson Scenium DPL 4000es erősitöre. Nem is volt vele eddig semmi probléma csak pár napja az egyik oldalon alig jön valami hang ki épp hogy cicereg. Nem tudja valaki mi okozhatja ezt. Kapcsolási rajzot próbáltam keresni de mivel elég ritka magyarországon remélem hátha van köztetek olyan akinek esetleg meg van vagy tudna segíteni.
Gondolom van benne valami védelem ami megakadályozza hogy egyből a végfok menjen ki de kapcs. rajz nélkül nem érek semmit. Ha valaki tudna segiteni nagyon hálás lennék érte!!!
(#) tarimate hozzászólása Szept 3, 2012 /
 
Hello mindenki!
Volna nekem egy Thomson dpl 4000-em és az a problémám vele hogy nem lehet változtatni a hangerőt valami valószínűleg kiment benne, potméter nem végállásos. Esetleg valakinek valami ötlet? Köszi előre is.
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem