Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Én is vezettem S105-öt, annál kevés rosszabb volt a kezeimben. A 120-as is egy kalap ..... Ami jó volt, az a S100S. Hogy vigasztalót is mondjak: az unokahúgomat (180/~80) >10 évig szolgálta a "kispolszki"-ja, nem sok gondja volt vele (azon kívül, hogy a nővérével ketten alig fértek bele
![]()
A Polszki élmény lesz. Nekem is volt egy. Ajándékba kaptam Laár András barátomtól. Haza mentem vele Budapestről Gödöllőre és egy élet elég élményt adott.
![]()
Szerintem megleszek a géppel. Pont olyan kiszámíthatatlan lesz mint én... maximum majd nevetünk egymáson a vassal.
![]()
Én mikor eladtam a lejárt forgalmis utánfutómat, a vevő felakasztotta, és elhúzta. Megfogta a rendőr, meg is büntette. Azért lehet szerencséd. Nagy levegő, gyorsan haza, betolni az udvarra, ott már a rendőri intézkedés hatálytalan. Hacsak nem bizonyítja felvétellel, hogy közúton történt a buli.
Akkor lehet jobban járok a tolással.
![]()
Én egy ismerős polszkijával mentem 100Km-t, nem mondta, hogy a fűtést a hátsó űlés előtt láb alatti pöcökkel kell bekapcsolni, ez -15 fokban szintén élmény volt.
![]() ![]() Sajnos a kinti macskákra sok baj leselkedik. ![]() Megmondom őszintén nem nagyon vagyok macska kedvelő , a kutyákat jobban szeretem. De néhány éve idetévedt egy szép kis fekete macska. Nagyon megsajnáltam, befogadtam. 4 hónap múlva nem jött az "esti vacsorára", hiába hívtam. Tudtam, hogy valami baja történt, reggel az út szélén elütve találtuk meg a háztól vagy 1 km -re. ![]()
Nekünk megvan a 120-as is
![]() ![]() ![]() ![]()
A víz sem forrt fel? Régen sok gőzölgő skoda állt az út szélén.
Pont múltkor mondták valami autós tévéműsorban, amiben éppen retró dolgokkal (tv, rádió, autók) foglakoztak, hogy a skoda nem forralja a vizet ha desztillált vízzel van feltöltve. Viszont ha csak szimpla csapvízzel akkor gyorsan felforralja. Élő példa rá az, hogy nagyapám mindig csapvízzel töltötte fel a 100-as skoda hűtését és ahogy kell szépen fel is forralta.
A hozzászólás módosítva: Jún 23, 2017
Szia ! De egy párszor , általában a pesti dugóban
![]() ![]() ![]()
Szia ! Az igazság az , hogy a gyári termosztátok 85%-a nem nyitott ki időben . Csak a szerencséseknek , vagy a fondorlatosak élhettek , azzal a kivétellel , hogy eljutottak "gyorsan" A-ból B-be
![]() ![]()
Nagypolski? van még rajta vas alkatrész ami nem rozsda?
A kicsi (126p 650E) nem vészes összes rozsda ami van rajta mind a küszöböknél jelentkezett.
![]()
A kispolszkimat 2! forintért adtam el. Minden úton halálfélelmem volt. Egy Opel Rekord 2.0S után ültem bele. Nem sokáig.
Egy rokonom Németországba járt Skoda 105-el dolgozni, két német utanként hüvelyezni kellett. Hazajött Németből, nekiállt hüvelycserének, mire végzett, letelt a szabadság, indult vissza. De tudta, hogy a következő hazajövetel pihenés lesz, nem hüvelyezéssel telik, csak majd az azutáni.
Mièrt nem vitte magával az alkatrèszeket, s ott javitotta meg? Akkor nem az otthoniaktol kellett volna az idöt elrabolni.
Németeknél vannak szabályok. Pl. ránkszóltak, hogy hétvégén ne dolgozzunk. Pont kéziféket javítottunk. Az utcán sem állhatsz neki autót hüvelyezni. Anno a haverét a lakótelepi parkolóban csinálták.
![]()
Szerencsére nem vagyunk egyformák. Abban az időben amikor a lengyelek jártak ide piacozni, láttam Gödöllőnél olyan kis Pókot amiben négyen ültek és húzott egy lakókocsit.
![]() ![]()
Annyi a szabály, hogy egy hònap parkolás után mozogni kell az autònak. (fèl mètert) Utcán szerelni nem kivèteles eset. Szükség törvényt bont.
Ami fontos, minden tèren az èrvènyes papir.
Hy
Hogy kell egy adot forumban egy adott felhaználotol egy szavat keresni? A hozzászólás módosítva: Jún 23, 2017
Nem elég csak a hozzászólásait? Olyan sokat írt a témában?
Üdv. Ez a volt fesztivál Soprronban egy szabad ég alatti esemény, vagy fedett részben van?
Állni, vagy ülni is lehet?
Alapvetően ez egy kemping.Sátorban alszol,vannak faházak,de azok tuti teli vannak.Az esemény népszerűsége miatt már az első nap,vagy a nulladik napon már teli van,alig találni sátorhelyet.A koncertek szabad ég alatt vannak,több színpad van,de vannak sátras rendezvények is.Számíts rengeteg emberre,tömegnyomorra de van egy érzés amit nem lehet leírni,mikor ott vagy.
Én 2-szer voltam ,ezelőtt 10-en évvel ( ![]() Jó odamenni,ott lenni,aztán hazaérni a civilizációba. ![]() István |
Bejelentkezés
Hirdetés |