Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2753 / 3618
(#) granpa válasza nagym6 hozzászólására (») Jún 27, 2017 /

Én egy hónapja voltam Bajcsy-n egyeztetni, ma kaptam levelet, hogy egyeztessek, mert elvész a számom, lóvém.
(#) pucuka válasza nagym6 hozzászólására (») Jún 27, 2017 /

Hívd fel az ügyfél szolgálatot. A határidő július 1, még nem kéne tiltásnak lennie.
Biztos az egyeztette, aki a SIM kártyát vásárolta? Ha nem, csak személyesen lehet adatot egyeztetni, mert átírják.
A hozzászólás módosítva: Jún 27, 2017
(#) nagym6 válasza pucuka hozzászólására (») Jún 27, 2017 /

Most este 21 órára megjavult, működik, semmit nem csináltam időközben. Én vásároltam a sim-et, én egyeztettem. Ügyfélszolgálat fél órás géphang.
A hozzászólás módosítva: Jún 27, 2017
(#) pucuka válasza nagym6 hozzászólására (») Jún 28, 2017 /

Nos, nagy arcom volt, de engem is elért a sors keze. Jött emil, abba a postafiókomba, amellyel regisztráltam a T fiókot, (ez is egy történet) amibe összegyűjtöttem a család általam kezelt előfizetéseit. A levélben közölték, hogy leválasztották a fiókról a domino előfizetésemet, amit én vásároltam, én használok, és én is regisztráltam, amiről meg is jött az elfogadó SMS.
Felhívtam a regisztrációs számot, bő félóra után fel is vették, de a szerencsétlen ügyintéző semmi okosat sem tudott mondani.
Aztán jött a szemtelen SMS, hogy az előfizetők milyen fontosak, és értékeljem az üi munkáját, de csak számokkal. A szöveges részben aztán írtam rendesen.
Szóval, elképesztő.
(#) kameleon2 válasza pucuka hozzászólására (») Jún 28, 2017 /

Akkor kis kiegészítés az adategyeztetésről. Szüleimnél már van net, így - mivel telefonon éppen elérhetetlen volt az adategyeztetés, gondoltam okostelefonról megoldom. Kaptam egy szép nagy Error 404 hibát az oldalra. Végül több napra rá, notebookról megoldottam. A saját dominómat még sikerült telefonon elintézni - előbb. A legnagyobb meglepetés akkor ért, amikor visszakérdeztem: Mi történik ha a két adatkezelési szabályzatot nem fogadom el? Erre kiderült, hogy az egyik semmi másról nem szól, csak hogy reklámokat küldhetnek nekem. Gratulálok! Ezért szívattak meg egy országot! Marketingből.
(#) Bakman válasza kameleon2 hozzászólására (») Jún 28, 2017 /

Idézet:
„Ezért szívattak meg egy országot! Marketingből.”
Ha az adategyeztetést marketingnek gondolod, akkor ez egy kicsit erős túlzás. Az már más kérdés, hogy a szolgáltatók megragadják az alkalmat.
(#) pucuka válasza Bakman hozzászólására (») Jún 28, 2017 /

Igen, a törvényt nem a szolgáltatók hozzák. Csak sehogy sem akarunk rájönni, hogy a bürokrácia nem szokott megoldás lenni. És a jövő évi adategyeztetésig lehet vásárolni prepaid kártyát?
(#) goreny válasza pucuka hozzászólására (») Jún 28, 2017 /

Miért ne lehetne vásárolni? Vásárláskor adatot egyeztetnek.
(#) Bakman válasza pucuka hozzászólására (») Jún 28, 2017 /

Bürökrácia ide, bürokrácia oda, történt egy olyan eset, ami rávilágított egy résre. Sok olyan törvényt hoztak már az emberi leleményesség miatt. Pl. ezért sem lehet névtelenül számlát nyitni. Vannak olyanok, akik a dolgokat rosszra használják...
(#) szikorapéter hozzászólása Jún 28, 2017 /

Sziasztok. Az apró részlegből sorra eltűntek a hirdetéseim. Valaki tudja ez esetben mit kell tenni? Vagy hogy ez miért van? Válaszokat előre is köszönöm.
(#) granpa válasza szikorapéter hozzászólására (») Jún 28, 2017 /

Nem csak lejárt az idejük?
(#) szikorapéter válasza granpa hozzászólására (») Jún 28, 2017 /

Pont tegnap raktam fel 2 hirdetést mára eltűnt. Amikor megpróbáltam újra feltenni akkor azt írta hogy moderálási kérelem alatt áll. De nem értem az okát.
(#) kameleon2 válasza Bakman hozzászólására (») Jún 28, 2017 / 1

Idézet:
„Ha az adategyeztetést marketingnek gondolod, akkor ez egy kicsit erős túlzás.”
Ha a szolgáltatók megragadják azt az alkalmat, amikor az embereket cseszteti egyébként is a kormányzat - az is egy válasz. De az is, ha a szolgáltató nyomására készült az egész... Nekem ez utóbbi sanszosabbnak tűnik. Miért? Menj be a Tesco-ba 500Ft-ért veszel egy feltöltőkártyát. Ha valaki bombát akar készíteni, 1000 és egy megoldást fog találni és le fogja tojni az egész mizériát. Cserébe emberek millióit megszívatták - mindhiába és még marketinget is kapnak a nyakukba - és most jön az a rész, hogy kapok a nyakamba jogosan - egy moderációt, mert továbbvive ezt a fonalat engem azért érdekelne, mi történt a 200.000 eltűnt feltöltőkártyával? Vajon ott is megtörtént az adategyeztetés?
(#) Bakman válasza kameleon2 hozzászólására (») Jún 28, 2017 /

Itt a lehetőség, mondd el, hogy szerinted mi lenne jobb. Kíváncsi vagyok.
(#) granpa válasza Bakman hozzászólására (») Jún 28, 2017 /

Ezt komolyan kérdezted, vagy úgy gondolod, hogy Zoli befolyással bír erre (és többi) a baromságra?
(#) Bakman válasza granpa hozzászólására (») Jún 28, 2017 /

Komolyan kérdeztem. Nekem úgy tűnik, hogy tud jobbat, mivel a jelenlegi szerinte nagyon nem jó. Az egy teljesen más kérdés, hogy a véleményét/ötletét elfogadja-e valaki.
(#) pjg válasza kameleon2 hozzászólására (») Jún 28, 2017 1 /

Te elhiszed a mesét a 200.000 feltöltőkártyáról?
(#) kameleon2 válasza Bakman hozzászólására (») Jún 28, 2017 /

Mint volt képviselő - privátban szívesen kifejtem. Önállóságnak és gondolkodásnak hívják. A központi irányítás csak a nyomort fogja fokozni.
(#) FordPrefect válasza pucuka hozzászólására (») Jún 28, 2017 /

Idézet:
„Igen, a törvényt nem a szolgáltatók hozzák. Csak sehogy sem akarunk rájönni, hogy a bürokrácia nem szokott megoldás lenni. És a jövő évi adategyeztetésig lehet vásárolni prepaid kártyát?”

Persze. De a M parlament? mára ugyanúgy működik mint a "fejlett világban". Tehát a törvényt a szolgáltatók javasolják, általában az éppen hatalmon lévő csapat/(degradáló megnevezést írhatnék elfogadtatja. (ha nagyon necces, esetleg az ellenzék is beszáll, ha NEKI IS HASZNA származik...Be kell látni (sajnos) itt is amerika van. Lobbik, kemény zsebbe pénzekkel, szinektől függetlenül. Ha esetleg valaki nem lenne képben.
(#) Stewe válasza kameleon2 hozzászólására (») Jún 29, 2017 /

Épp ezért kell az adategyeztetés.
Ha nem köthető a kártya természetes- vagy jogi személyhez, megszűnik a hozzáférés.
A hozzászólás módosítva: Jún 29, 2017
(#) (Felhasználó 116638) válasza szikorapéter hozzászólására (») Jún 29, 2017 /

Lehet hogy te is átsiklottál a 2/19-es ponton.
(Hirdetési szabályzat)
(#) Stewe válasza pjg hozzászólására (») Jún 29, 2017 /

Valahol valaki biztosan beszerzett ennyi kártyát... amiről a sajtó - felelősség nélkül - azt mond amit akar, a szolgáltató pedig nem mondhat semmit az érvényben lévő szabályok miatt...
(#) Bakman válasza kameleon2 hozzászólására (») Jún 29, 2017 /

Azért ennyire nem vészes a helyzet, nem kell mindent ennyire borulátóan nézni. Tényleg érdekel, valószínűleg másokat is, hogy szerinted mi lenne a megoldás a nevesítés helyett.
(#) Frankye válasza szikorapéter hozzászólására (») Jún 29, 2017 /

Ha egy felhasználó (bármelyik, itt regisztrált) moderálási kérelmet ír a hirdetéseddel kapcsolatban (ld.: Használati feltételek 7. pont), az automatikusan eltűnik a nagyközönség elől, míg egy modeártor jóvá nem hagyja a moderáció-kérést, vagy nem ignorálja azt. Előbbi esetben íronk egy indoklást, hogy miért került érvénytelenítésre a hirdetés, utóbbi esetben automatikusan újra látható lesz a hirdetésed.
Most megnéztem, az egyik hirdetésed 28 napon belüli, ismételt feladás miatt, a másik a kép nem saját volta miatt került érvénytelenítésre. (Használat feltételei: 2/19. és 8. pontok.)
(#) kameleon2 válasza Stewe hozzászólására (») Jún 29, 2017 /

Hát most szereztél nekem pár kellemes percet - köszönöm! 5 perce röhögök.
(#) kameleon2 válasza Bakman hozzászólására (») Jún 29, 2017 / 1

Akkor megközelítem másfelől. Hiába szabályozza ezt le bármilyen precízen az állam - csak a jogos felhasználókat szívatja meg. Miért? Mert aki beszélgetésekre, vagy adatforgalomra használja a kártyát, annak is ellophatják a telefonját, kütyüjét, hiába voltak az adatai egyeztetve. Aki pedig technikai céllal használja - például egy SCADA rendszer távoli eléréséhez (vízmű, csatornázási művek stb), ahol nincs más - vezetékes megoldás, azokhoz a készülékekhez is hozzá lehet férni, ha eleve rosszindulatú céllal akarja valaki felhasználni. Az egyetlen megoldás a törvények betartása lenne - de ugye ebben nem nagyon jeleskedik a saját államunk. Hát ez a bajom. Azaz vegzálnak mindenkit - akit lehet - de egyébként hiába és még kapunk egy csomó reklámot is amellé, hogy fizetni kell a szolgáltatásért, ami jelentősen túlárazott - mivel nem hazai a szolgáltató, ergo kilapátol minden pénzt, amit lehet és nem adózza le. Sajnálom, ha nem vágok hozzá jó képet.
(#) (Felhasználó 116638) válasza Frankye hozzászólására (») Jún 29, 2017 /

Nem biztos hogy egyszerűbb, de biztosan korrektebb és megnyugtatóbb lenne, ha feladás előtt
ellenőrzésen mennének keresztül a hirdetések.
Itt alapból kiszűrhetők a nem megengedett dolgok.
Ez az egymást jelentgetős dolog elég rossz vért szül, szerintem.
Persze nem tagadom, volt rá példa hogy nekem is szúrta a szemem valamilyen mosógépes, vagy hasonló jellegű hirdetés.
Most is akad elég sok Jófogásos, meg vaterás fotó, érdekes azok senkit sem zavarnak.
A megoldás szerintem a hirdetések szűrése(moderátorok) lenne.
Így egy csomó félreértés, sértődés, vagy esetleg kicsinyes bosszú kiszűrhető lenne,élhetőbb lenne az Apró.
(#) Kicsa hozzászólása Jún 29, 2017 /

Én is apróhirdetési nyűggel jönnék : Már másodszor lett törölve a hirdetésem,a 2/19 pont megsértése miatt. Ugyanazon termék/szolgáltatás ismételt hirdetése 28 napon belül.
Nem értem.
Fent volt a hirdetés bizonyos árért. Senki nem vitte el,felraktam csökkentett áron. Mi ezzel a baj? Értem én,hogy 28 napon belül ismét fentvan,de okkal. Eladni szeretném,nézegettem eleget. Na de így nem fog menni.
Mit nem értelmezek jól?
Köszönöm szépen!
(#) Frankye válasza (Felhasználó 116638) hozzászólására (») Jún 29, 2017 /

Valóban célravezető lehetne, de a moderátorok nem győzik néha még így sem az oldal figyelését. Ezért került bevezetésre ez a funkció. Vannak a bejelentéseknek korlátai, miután mi is tapasztaltuk, hogy egyesek sportot űztek a feljelentgetésből. Mára ez is normalizálódott.
(#) Frankye válasza Kicsa hozzászólására (») Jún 29, 2017 /

A használati feltételek e tekintetben is egyértelműen fogalmaz: 28 napon belül nem lehet ugyan azt a terméket újra meghirdetni. Megértelek, de a szabály ezt is előírja, így be kell tartani.
Következő: »»   2753 / 3618
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem