Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Esetleg a régi módosítási funkcióból az ár átírását nem lehetne visszahozni? Meg esetleg egy dőlt betűvel szedett komment rész,ami a hirdetés végére odaíródna?
Például átírom az árat és a komment részbe beírom,hogy Csökkentett áron vihető...áresés...ilyesmire gondolok. A szövegezés-kép nem módosítható,csak az ár.
Ok, de ha mindenben a rosszat keresed, nem lehet mit tenni.
A moderátor kollégák véleménye, hogy az utólagos módosítás lehetőségét továbbra sem tesszük lehetővé, mert visszaélésekre ad módot. (Utólagos módosítás, miután létrejött az üzlet.)
A HE-nek nem fő profilja a hirdetés, erre vannak on-line hirdetési portálok. Itt csak azért jött létre, mert erős felhasználói igény volt rá, és mert a fórum részt nem szeretnénk ezzel "terhelni". Ha annyira szeretnéd eladni, és sürgős, akkor egy erre szakosodott oldalra tedd fel, kérlek a hirdetésed.
A kérdést/kezdeményezést köszönöm szépen! Sajnálom,hogy nem megoldható a dolog,bár amennyit szenvedtem vele már,lehet hogy egyszerűbb,ha "titkosítom". 1 aukciós oldalon fent van,de nem igazán van rá kereslet,úgy látom.
Köszönjük szépen!
Gondolom akkor virágzott fel igazán a település.
![]() Általában semmi sem jó. A windows, a közlekedés, az adategyeztetés, az egészségügy, az itelefon, a más házvezérlése, a más napeleme, stb. Bár ötletet egyet se hallottam. Marketing. Szereztél pár perc mosolygást. A terméked te hogyan adod el?
Köszönöm a választ. Akkor ha a szabályoknak megfelelővé teszem a hirdetést akkor újra fel tudom rakni?
![]()
28 napon belül nem hirdetheted meg ugyanazt a cuccot.
Mi nem világos?
Az előző hirdetést töröltem így nem volt 2x ugyanaz fent.
![]()
Látom nem érted.Feladom
![]()
Téma kitakarítva!
Attól függetlenül, kinek van igaza. -Magánlevelet ugye nem adunk ki nyilvánosba, a másik fél beleegyezése nélkül. -Ugyanakkor ha már megtörtént, van annak normális elintézési módja, (moderációt kérünk rá) nem kell vulgárisba átesni.
Köszi! Korrekt volt a moderáció!
A dologból levontam a konzekvenciát.
A témát tekintsük lezártnak, ha kérhetem!
Nem keresem a rosszat - jön az magától. Talán kevésbé olvasottnak kellene lennem, hogy elviselhessem. Ennyi. Nem voltam mindig ilyen, csak valahogy az elmúlt 47 év rajtam is nyomot hagyott. Szeretnék végre én is pozitív lenni megint- csak nem hagyja az élet és a tapasztalatok.
Igazábol engem az zavar, hogy lépten nyomon hangoztatod, miszerint semmi nem jó.
Igen, Valóban virágzott. Kórházak lettek felújítva, Lehel téri piac, kisebb illetékek lettek kiszabva, magasabb élelmezési nyersanyagnormák voltak a gyermekintézményeinkben, hogy csak néhányat említsek és nem település, hanem települések szintjén. Tudod általában az embereknek van egy rossz elképzelése a politikáról és a politikusokról. De a politika pont olyan, mint mi magunk. Pont olyan, mint amilyen ember éppen csinálja. Ha gazember - akkor gazember módjára teszi a tennivalóit. Mostanában csak az arányok változtak. Rosszról sokkal rosszabra. Igen - megtartom magam a jogot, hogy morogjak, ha valami nem tetszik. Ötleteket természetesen adok - már csak annak aki megfizeti, mert kivétel nélkül csak visszaéltek eddig velük . Ha majd mást tapasztalok - ismét ingyen osztogatom a tanácsaimat. Ha pedig valami rossz a tapasztalataim alapján, azt továbbra is szóvá fogom tenni. A termékemet nem én adom el. Ott van már minden nagykereskedőnél és tolonganak (hál'isten) érte. Egyszerűen azért, mert például nem a MS a marketingtanácsadóm, hanem az emberi igények és a termék strapabírósága (nem tervezett elavulásra készült). Még szinte el sem kezdtük árulni, de ott vagyunk két közintézményben, magánvillákban, családi házakban és most indul a német és olasz értékesítés egy már évtizedek óta kiépített (megbízható) kereskedelmi láncon keresztül. Nemsokára (októberben) szakirányú magazinban is olvashatsz róla, ott leszünk a következő intelligens ház kiállításon is. Nekem ez az igazi visszaigazolás - és köszönöm - ebben a témában nem vagyok morgós. Abban inkább, hogy önerőből kellett mindenért keményen megküzdeni, egyetlen fillér állami segítség nélkül, miközben a nálam sokkal tehetségesebb XY és YZ sok milliós támogatásokat kaptak például Perpetum Mobile projektre például.
Idézet: Az már elég nagy baj, ha a hangulatodra, az élethez való hozzáállásodra nincs semmilyen befolyásod, míg ezzel szemben minden kívülálló körülménynek, tényezőnek van. Ekkor az ember nem a saját életét éli (valaki más irányít, de vajon ki?), hanem valami mást, ami mindennel ellenállásban van, még önmagával is. Minden dolog olyan amilyen, nem lehet azokat megváltoztatni. Ellenkezni velük persze lehet, egy egész életen át. „Szeretnék végre én is pozitív lenni megint- csak nem hagyja az élet és a tapasztalatok.” A világ számos pontján százezrek örülnének annak, ha olyan problémáik lennének mint nekünk, és nem halnának éhen nap mint nap.
Látod ez a különbség elmélet és a gyakorlat között. Erős akarattal a földet is meg lehet fordítani. Nos: rajta! Engem nem vígasztal az, hogy mások mennyivel nyomorúságosabban élnek addig, amíg van aki jobban él nálam. Én megteszem a magamét a hozzászólásaim hangulatainak dacára. Csak kezdek belefáradni. Nem volt sokkal jobb régebben sem, mert problémák akkor is voltak. De annyi, amivel az ember meg is birkózott. Vagy mi voltunk erősebbek, vagy a problémák sokasodtak meg, de az tény, hogy többnek érzem.
Olvasd el a dícséreteimet és számold össze a tappancsaimat is.
![]()
Kizárt dolog. Azok csak számok. Lehet, hogy csak én látom így, de lépten nyomon olyan hozászólásoddal találkozom, miben temeted az emberiséget és ez hosszútávon igen furán hat. Van egy csomó dolog az életben, aminek lehet örülni. Miért nem keresel párat? Hasznos lenne, hidd el.
Idézet: „de lépten nyomon olyan hozászólásoddal találkozom, miben temeted az emberiséget és ez hosszútávon igen furán hat.” Halkan megjegyezem, ezt én is régóta így látom, cseppet sem vitatva ezzel a fórumtárs szakmai hozzáértését és eredményeit. Jó lenne legalább egy csepp optimizmust olvasni néha tőle. ![]() Idézet: Érdekes, beszűkülten relatív általában az embereknél a jó-rossz megítélése. Sokat hallgattam olyan jajveszékelést, hogy nem tudta megvenni az Audi A7-est, csak az olcsóbb A6-ost. Valódi depresszióba süllyedt. Én öreg átlag autómmal ki vagyok békülve. Ezt gondolom relatív ítélésnek. „A világ számos pontján százezrek örülnének annak, ha olyan problémáik lennének mint nekünk, és nem halnának éhen nap mint nap.”
Miért vagy ilyen, inkább örülnél:
Magyarországon július 1-től ingyen lehet energiához/közműhöz jutni.
Akkor viszont egyet nem értek, ha minden, amihez hozzányúlsz, arannyá válik, akkor mi a baj?
![]()
Ez vajon akkor is érvényes, ha mondjuk nálam van 3 fázis, fázisonként 16 A-es kismegszakítóval és fel szeretném bővíttetni 3x25A-re?
Tudtommal az eddig is ingyenes volt, 32A-ig.
1x32A-ig ... igen
1 fázisnál igen, de 3-nál nem. Legalábbis akárhány villanyszerelőt megkérdeztem, mind azt mondta. Ott összeadódik a 3x16A, az már 48A,jóval túl a 32-n.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |