Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Lemented a képeket, majd beilleszted őket az új hirdetésbe.
Nekem is ez volt, amin kikerekedett a szemem.
![]() ![]()
", mivel a fénysebesség 330-szor gyorsabb, mint a hang"
Zárlatos lett az agyam ettől a mondattól.
Én is küzdök alkalmanként a problémával. Mintha szándékosan nehezítené a rendszer az ismétlést. Határozottan kényelmes lenne, ha egy "újbóli megjelenés" opció is lenne, amiben esetleg átírhatja a hirdetni vágyó a változásokat.
Tulajdonképpen csak vissza kellene adnia a régit a képernyőre, aztán a felhasználó eldönti mi legyen vele. Ajánlásom: Régen volt egy téma, ami a fórummal kapcsolatos technikai, kezelési, és fejlesztési sajátosságoknak adott helyet. Azt kellene feléleszteni, és oda éppen beillene a felvetés. A hozzászólás módosítva: Júl 2, 2017
Én ezt egyszerűen úgy oldom meg, hogy a gépen tárolom a hirdetés szövegét és a hozzá tartozó képeket is. Kb. négy kattintás újra feladni, már ha van értelme.
Ha az ismétlés funkció működne, a hirdetők kb 60%-a fèl naponta frissítene, csakhogy legelől legyen. Most legalább egy kicsit dolgozni kell vele. Persze tisztelet a kivételnek.
Nem a kozmikus sugaraktól?
Engem meg az zavar, hogy aki eladta a motyóját, miért nem veszi le a hirdetését!
Nekem a kalitka megvan, pl autó. De ilyen hülyeséget, mint amit idéztem, még nem hallottam. Ha keresztülmegy az alufólián, az emberkénkből csak por marad.
Ez pont olyan,mint amit a katonaságnál mondtak. Atomrobbanás esetén, talpal a robbanás felé feküdjünk a puskára. Mintha akkor már nem lenne mindegy
![]()
De mindig legyen nálad egy marék fű, hogy fűbe tudj harapni.
Én azt hittem, arra gondoltál, hogy ne tegyen az ember külön még "tetőkapacitást" is a fejére.
Volt egy régi ismerősöm, Prof-nak becéztük. Zivatarban sétált át a gyárudvaron, esernyővel. Amikor belecsapott a villám a gyárkéménybe, elmondása szerint "majd kiugrott a szeme". ![]() A hozzászólás módosítva: Júl 2, 2017
Általában ha hiányzik egy funkció, akkor azt igyekszik a használó pótolni valahogy. De ez nem egyenértékű a funkció megteremtésével.
Talán igen, talán nem, ezt én nem tudom eldönteni. Ha így lenne, és ez zavaró lenne, akkor szabályozni kell a kérdést.
De véleményem szerint a funkció szükségessége nem lehet vita alapja, mert kell és kész. Az viszont lehetne feltétel, hogy mondjuk a lejárat után el kell teljen mondjuk minimum 5 napnak, és csak akkor lehetne megismételni a hirdetést. Ezzel megszületne a lehetőség, és egyben a szabályozás is be lenne építve. Még mindig nem értem miért nincs a fórumnak fejlesztési és működési kérdésekkel foglalkozó témája? Volt ilyen, de most ködbe van burkolódzva.
Az alufólia annyit ér szerintem, mint egy autó. Egyiket se próbálnám ki.
Gondolom a cikkíró ezen a nyomon akart elindulni. Idézet: Talán azért, mert nem lehet egyszerre mindenkinek jót tenni. Ha piros, akkor az egyik csapatnak nem tetszik, ha kék, a másiknak. Kb. így van bezárva a fejlesztési ötletek soha ki nem merülő tárháza. Érthető is a dolog.„Még mindig nem értem miért nincs a fórumnak fejlesztési és működési kérdésekkel foglalkozó témája?” Miért kellene a lejárat után várni még extra öt napot? Gondolom mindenki gépén elfér pát fotó és egy szöveges fájl. Legközelebb már csak a másol - beilleszt kombót kell használni.
Volt is régebben ilyen, akadtak akik kb. 8 óránként előre tették a sajátjukat, az ember agybajt kapott tőle... Hozzáteszem engem már nem nagyon zavarna, nem nagyon van itt olyan amit érdemes lenne megvenni.
Más: Simpi-vel mi van?
Mintha neki is be lenne szórva a nyoma sóval. ![]()
Köszönöm szépen! Én se bóklásznék
![]() ![]()
Elment köbzoli után? Ha így fogynak az öreg rókák hamarosan elfogy az oldal is.
![]()
Vonat + busz. Ennél jobbat nem találsz szerintem.
Egyszer meghívlak egy sörre, ha nem sietsz haza nagyon ![]()
Gyanítom nem laksz messze druszám
![]() ![]()
Simpi múlt héten kérte hozzászólásainak törlését, röviden: elmondása szerint nem értett egyet a márciusi ÁSZF változtatással.
Ismeritek az oldalt, az előző ÁSZF már 12 éves volt, és azóta változtak szabályok is, változtak és szigorodtak is a kötelezettségek, mindkét fél számára. Felhasználói és üzemeltetői oldalról is. Az egyik ilyen kötelező jogi passzussal nem értett egyet, pedig még tervezeti státuszban vissza is küldtük a felvetése miatt újra ellenőrzésre a jogi szakiknak, de mivel pontok törvényileg kötelezőek, ők sem tudnak mást tenni. De ennél bővebbet az érintett helyett nem mondhatok, nem lenne korrekt vele szemben. Simpi saját kérésére lett tehát megszűntetve felhasználói fiókja. A hozzászólás módosítva: Júl 2, 2017
Tényleg töröltétek az összes régebbi hozzászólását? Na az nagy érvágás.
Sziasztok,
Én meg Köbzoli-t nem láttam jó rég óta.... |
Bejelentkezés
Hirdetés |