Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Nem publikus az email címed.
Ingyen elvihető a kepen látható fel nem használt stkatúrgipsz. a bontott 20kg-os, kb a 2/3-a van meg a kicsi 5kg-s bontatlan. Újpest a lelőhely. Ugyanitt egy rakás bontott konnektor , kapcsoló is vihető.
Szia!
Holnap (kedden) este mindent elvinnék, ha még esélyes vagyok. Stranszky Károly
Ha ez nekem szól akkor jöhetsz.
Gábor
Helló mindenkinek !
szeretném fel ajánlani ezt a laptopot ! nincs benne RAM és hdd sem így nem tudtam tesztelni de ha van . Hűtő bordád és egy pc ventilátor abból is 2 db 8cm vagy 7 rég AMD hűtök és adok egy AMD laptop porcit is akkor azt elfogadnám érte köszönöm a figyelmet további szép napot A hozzászólás módosítva: Júl 18, 2017
Szia Engem érdekel, ha privátba adsz elérhetőséget, akkor felhívlak, hogy milyen hűtőbordáim vannak.
írtam neked(.)
A hozzászólás módosítva: Júl 18, 2017
Ha még aktuális , beneveznék rá.
Köszönöm!
szia(!) igen(.)
A nagybetűs mondatkezdés nem opció, hanem kötelező, mint ahogy az írásjelek használata is! A hozzászólás módosítva: Júl 18, 2017
Szia!
Küldtem PÜ-et...
Tőlem még pénzt is kért érte!
Ekkora tuskót! Ha egyszer felajánlotta!
Nem semmi.Pedig a fórum címében le van írva:Felajánlás azaz, ingyen elvihető
12-cm ventilátor rács elvihető
ebből is 3 db
Vezeték nélküli fúrógép. Két fokozatú, szabályozható fordulatszámmal. Gyorstokmány. Bármilyen körülmények között, űrbeli környezetben is használható. Soha nem kell tölteni.
Kézi amerikáner ?
Vártam, hátha valaki fotót kér róla.
kár, hogy ilyen messze vagy.(_)Mindig is szerettem volna egy ilyen régi műszert.
A hozzászólás módosítva: Júl 19, 2017
Nézőpont kérdése hozzám Bécs csak fele út és itt a világ közepe Mosonszolnokon
Nem érted, miért írtam. Kiborg adatlapján csak az ország látható, lakhely nincs.
Igy igaz !
Csak hogy mindenki tudja, milyen szuper szerkezetről van szó.
Egyébként elkelt.
Nem csodálom, hogy elvitték. Nekünk is van egy itthon, s sose hagyott még cserben.
Ilyen meghajtású tekercselőgép volt a BKV Pirok Gyula Főműhelyében 1968-ban. Érdekes volt vele dolgozni.
Mivel 2 sebességes, a drót erőszükségletének megfelelő oldalra felfogva (4 lábú 3 szög állványon), a kart áthelyezve, ment a tekerés. Számláló a tengely másik végén, lehajtható kapcsolattal (ami egyúttal stabilizálta a tengelyt). Szálvezetés ballal, merőleges hajtás jobbal.
Ez nem amerikáner, hanem szovjetikáner..
Megint találtam néhány felesleget hogy működik-e azt nem tudom !!
Nem lenne rossz, de elég messze vagy sajnos.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |