Fórum témák
» Több friss téma |
Mutass már egy képernyőmentést az eszközkezelődről. Ha USB hibát jelez, akkor ott valamelyík USB port előtt sárga felkiáltójelnek kell szerepelnie. Ha így van, távolítsd el az összes olyat, ami előtt sárga felkiáltójel van (jobb klikk és eltávolítás), válaszd ki a számítógéped (legfelső sor a fehér részen) és nyomj egy hardverváltozások keresése opciót (felső eszközsoron az utolsó ikon)...
A hozzászólás módosítva: Aug 11, 2017
Itt a kép: ott a Samsung hiba nélkül csak épp nincs ott.
![]()
Ott a hiba!
Rossz driver van megadva neki. Szórakoztál valami ADB-vel (pl. rootolás?) és ennek örömére az ADB interfészt telepíti fel a géped. Nyomj rá az eszköz illesztőprogramjának frissítésére és válaszd ki a megfelelőt!
Érdekességképp rádugtam az egyik notebookra, ugyanaz a driver van rajta.
Telepítsd újra a drivert (teljes letörlés, majd ismét felrakni).
Gyakorlatilag ezt csinálom reggel óta.
![]() Törléskor még a registry-ben is kitakarítok mindent. Most töltök le Live Linuxot, kíváncsi leszek, ott mit tud.
Ha minden ok, akkor az USB hiba az mikor volt? Én arra írtam az előző infót.
De mivel már megy, szerintem itt valami jogosultsággal kapcsolatos beállítási probléma lesz, legalábbis a hibaüzenetből nekem ez jön át.: "nincs hozzáférési engedélye az eszközhöz". Jobb ötletem nincs hirtelen...
Érzed a lényeget!
![]() Rendszergazdaként fut a gépem, egyedül használom, mindent engedélyeztem magamnak ÉS MÉGSE enged hozzáférnem.
Kész, Vége, feladom, elfogyott a rászánt idő és harci kedv.
![]() igaz, nem szeretem de a laptoppal fogom kezelni, azzal megy. Köszönöm mindenkinek aki foglalkozott a megoldás-kereséssel, előveszem a régi Spectrum gépemet, azt még értettem. ![]()
Esetleg még azt próbáld meg, ha nem úgy csináltad volna, hogy a drivert úgy telepítsd, hogy jobb-gomb-FuttatásRendszergazdaként, hiába vagy rendszergazda lehet, hogy ez kell neki...
Linux alól valami siker?
Előfordulhat-e, hogy win10 őfelsége nem "akarja" (tudja) látni egy nyalókás android tablet* meghajtóit ?
Gyári kábelével csatlakoztatva tabi szerint töltés van, semmi más. Win őfelsége tudomást sem vesz a tabletről ... A telefonoméval még töltés sincs ![]() * nemkici de occó tescogazdaságos tabi . 10" AKAI
Próbáld ki az AirDroid alkalmazást.:
AirDroid.com... Ezzel WiFin keresztül tudsz csatlakozni bármilyen androidos készülékhez, a PC -n csak egy böngészőt kell indítanod, és sok mindenhez hozzáférhetsz vele... Macsek71 ezt fontold meg te is... A hozzászólás módosítva: Aug 11, 2017
Elő. Amíg nekem is szedett-vedett win 10-em volt, az sem látta a Kodak fényképezőgépemet ha rádugtam. Aztán amióta olyan win 10-em van amit a microsoft oldaláról töltöttem le, azóta látja.
![]()
És ugye jelszóval jelentkezel be, mert akinek nincs jelszava nem rendszergazda.
Másolom a filmjeimet (>1,5 TB). Két mpg filenél megállt a másolás és azt irja ki, hogy a fájl nagyobb mint amit a rendszer támogat, vagy nincs elég hely a cél lemezen. A fájl mérete mindössze 5,5 GB és ilyen több is volt a filmek között. Vajon ez miért állt meg? Mindkét vinyo USB3-l van a PC-hez kötve, ahonnan másolom az 2 TB WD, ahova másolom az uj Intenso 4TB.
Természetesen.
Az egyetlen különbség, hogy a WD nam tudom milye 4096Byte ugyanez az adat az Intenson 32kB A hozzászólás módosítva: Aug 12, 2017
NTFS nem nagyon lehet, mert akkor csak 2TB-ot fog belőle látni az oprendszer. Ha mégis az, akkor talán azért nem tud rá többet másolni.
Több ilyen 2 TB WD vinyom van (összesen >16 TB), most vettem az elsö Intenso 4TB vinyot , erre akartam átmásolni egy 2TB WD vinyo tartalmát (kb 1,5 TB) és 4 ilyen fájl nem ment át 2 MPG meg 2 AVI. A többi szo nélkül átment.
Két egyforma WD 2TB vinyo között semmi gond ezekkel a fájlokkal, illetve a belsö vinyok bármelyikére is át tudom másolni. A hozzászólás módosítva: Aug 13, 2017
Átvert egy kicsit az uj vinyo. Valoban FAT32-re lett formátozva:
![]() Akkor most egy más kérdés; át tudom alakitani mondjuk ugy, hogy 2x2TB NTFS vinyo legyen az Intenso-bol? Mert igy egy kicsit baj lesz használni, miután a videoarchivumot kellene ezen tárolni, a kazettákon meg ugy 10 GB körüli anyagok vannak. A hozzászólás módosítva: Aug 13, 2017
És látja az oprendszered vagy a fájlkezelőd (pl. totalcommander) a 4TB-ot, vagy csak 2TB-osnak látja a vinyót? Mert NTFS fájlrendszerrel kizártnak tartom hogy lássa, ahhoz GPT partíció kell.
Neked mint írtam, az NTFS partíció sem jó, GPT partíciót kell csinálnod, természetesen azon belül annyi részre darabolod a vinyót amennyire akarod.
Más 4TB-s vinyom nincs, az Intensot viszont látja, látod, hogy már több mint a negyedét megirta, a többi lemez az mind 2TB vagy kisebb, van 3 belsö meg egy sereg külsö is (video studiom van - a külsök között 2 RAID is van. Mind hibátlanul müködik. Csak nemrég kaptam egy jo ajánlatot erre a 4TB vinyora, gondoltam jo lesz backupnak, de mint látom video anyagokra nem igen.
Azt a GPT particiot hogyan kell csinálni?
Közben rátaláltam, hogy hogyan kellene csinálni, de valami miatt nem engedi a rendszer.
A "Volume csökkentés" szürke.
Hogy a win partíciókezelője meg tudja-e csinálni azt most meg nem mondom, mert most a régi xp-s laptopomról írok. Az easeus partition master nevű programot szoktam erre használni, az megcsinálja.
Közbe rájöttem hogy hülyeséget írtam. Nem az NTFS lesz GPT hanem az MBR. Tehát az MBR helyett kell GPT partíció. A hozzászólás módosítva: Aug 13, 2017
Kicsit kevered a dolgokat.
GPT az a partíció elrendezésének módja, az ő párja az MBR fajta. Az NTFS meg a formázás típusa. A GPT partíciója szintén NTFS lesz ![]()
Nem teljesen jó helyen keresgélsz. Itt a leírás hogyan csináld.
Egy fontos dolog van, csak teljesen üres lemezt enged a rendszer átkonvertálni, szóval először törölnöd kell a meglévő partíciót róla. A hozzászólás módosítva: Aug 13, 2017
|
Bejelentkezés
Hirdetés |