Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot!

Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Lapozás: OK   146 / 690
(#) tbarath hozzászólása Aug 26, 2017 /

Sziasztok,

Ma hozzám került egy FuSi Amilo A1640 noti HDD nélkül. Öreg mint az országút, költözésnél segítettem és felajánlottam, hogy elviszem szelektív hulladékgyűjtő pontra, de ha valaki esetleg ki tudna bontani belőle valami számára használhatót, akkor viheti. Az állapotáról semmit se tudok. Helyileg Bp., nem szívesen postáznám.
(#) Gabó válasza tbarath hozzászólására (») Aug 26, 2017 /

Szia!
Engem érdekelne a noti Bpen merre lehet átvenni?
(#) antiktelefon hozzászólása Aug 26, 2017 /

Onkyo CD lejátszó doboz, VFD és mechanika elvihető a 12. kerületből. 43 széles, 34,5 mély, 11,5 magas, és dupla alja van, így a csavarok nem látszanak. Az elválasztó kivehető. Teteje nem szép, előlap egy lappal lefedhető, mivel egy síkban van a gombok nélkül. Elég nehéz a ház és a mechanika is, van benne anyag, nem nyaklik. Következő lomtalanításig vihető.
A hozzászólás módosítva: Aug 26, 2017
(#) tbarath válasza Gabó hozzászólására (») Aug 26, 2017 /

Megy privát
(#) wbt hozzászólása Aug 26, 2017 /

6-8db lézernyomtaó, 4-5db tintasugaras (Epson scanner-es is), 2-3db mátrix, 6-8db VHS magnó (általában koszosak) vihetőek a hétvégén. Hétfőn bezár a bazár. Nem postázom, nem csomagolom. (bocs) Kecskeméten pakolhatóak. (elnézést, megszámolni sincs kedvem, kb 1-2 m3...de pótolható/kerekíthető panelekkel és alkatrészekkel...).
(#) szikorapéter válasza wbt hozzászólására (») Aug 26, 2017 /

Szia,mátrixok milyenek?
(#) wbt válasza szikorapéter hozzászólására (») Aug 26, 2017 /

A4 működőképesek...Seikosa 1900 és a híres Epson LX300...tovább nem volt kedvem este túrni, bocs.
(#) wbt válasza wbt hozzászólására (») Aug 26, 2017 /

...és ha jól buktam fel benne, van 3 karton dupla leporello is...ha az nem kell, megy a papírgyűjtésbe a suliba. Ha lehet, egybe minden, mert a Zasszony ugye...mondta...mit mondta---"javasolta"...

Az Epson érdekelne de sajnos most láttam meg hogy csak a hétvégén jó, így lemondok róla. Azért köszönöm.
(#) wbt válasza szikorapéter hozzászólására (») Aug 26, 2017 /

No, most, ha annyira kell, kipakolhatom egy zsákba a szomszéd kerítése mellé, aztán vagy elviszi valaki, vagy te Mikor jönnél érte? (én nem vagyok oly szigorú, mint a Zaszony)

Már csak a jövő hónap menne sajnos (a kocsi hatósugarát sajnos benzin határozza meg, és fizetésig eléggé lecsökkent a hatótávom,most nem menne a 300Km (csak oda 150Km-et mennék).
(#) pjg válasza szikorapéter hozzászólására (») Aug 26, 2017 /

Bekvártélyozol fizetésig.
(#) wbt válasza pjg hozzászólására (») Aug 26, 2017 /

Fizetésig? Ingyé van (a benzin mondjuk nem)
O.k., megértem a távolság dolgot, én is most ebbe szenvedek (van jó cucc (több tonna), de baromi messze), ha találok dobozt, amibe elfér, akkor Péternek, mint régi listatársnak feladom postán is. (1x volt Budán kutyavásár), írj magánban címet. A többi, nem éjjeli bagoly meg jön és pakol!!! (vagy nem)
De ha jól rémlik , PJG, nálad is van cucc bőven (csak úgy rémlik az utóbbi 10-15 év más listáról, remélem, nem tévedek)
Remélem Péter nem keleten lakik, most jöttünk arról haza...egy ócska alkatrészboltot sem találtam...csak női cipő meg ruha...
(#) tbarath válasza tbarath hozzászólására (») Aug 26, 2017 /

Frissítés régi noti témában: Gabónak postával lenne jó, nekem a posta eléggé PITA és a jövő héten tuti nem fog menni. Szóval ha valaki addig személyes átvétellel (BP 9/13) vinné, akkor viheti jövő hétvégéig (vasárnap estig), egyébként postázom neki a cuccot.

Észak-Kelet. Heves megye pontosabban. Van erre elektrós bolt de el van dugva meg kell találni.
(#) teszti válasza tbarath hozzászólására (») Aug 26, 2017 /

Szia!

Engem érdekelne.
(#) ha6qt válasza tbarath hozzászólására (») Aug 26, 2017 /

Köki - Nyugati M3 vonalon át tudnám venni bármely hétköznap délután
A hozzászólás módosítva: Aug 26, 2017
(#) pjg válasza wbt hozzászólására (») Aug 27, 2017 /

Itt délkeleten van ócska alkatrészbolt, kettő is, csak az egyikben nincs amit keresek, a másik meg piszok drága.
Van itt cucc. csak lenne rá kedv, hogy kiválogassam és kilökjem a felesleget. Melyik másik lista?

Ugye, megy káromkodás nélkül is?
A hozzászólás módosítva: Aug 28, 2017
(#) tbarath válasza teszti hozzászólására (») Aug 27, 2017 /

OK, intézzük privátban a többit.
(#) (Felhasználó 116638) hozzászólása Aug 28, 2017 /

Sziasztok!

Kőszeg környékéről ingyen elvihető:
-1 doboz vegyes kábel, csatlakozókkal.(Hálózati, lapos, többeres stb. kábelek)
-1db Grand Prix mini hifi alkatrésznek
-1db régi Philips rádiósmagnó, alkatrésznek.
NEM POSTÁZOM,ÉS NEM VISZEM SEHOVA!
Ezzel kapcsolatos kérést, hozzászólást válasz nélkül hagyok, főleg ha PŰ-ben zargatsz!
Kizárólag személyes átvétellel!
Magyarul:
-Érte jössz, viszed.
Elérhetőséget, telefonszámot az első jelentkezőnek adok,(magánban) a fórum szabályai szerint.
A hozzászólás módosítva: Aug 28, 2017
(#) (Felhasználó 116638) hozzászólása Aug 28, 2017 /

1db régi BUSH hifi valami, a 2db gyári hangfalával, az előzőekben írt feltételek szerint.
(#) sargarigo hozzászólása Aug 30, 2017 /

Nekem nem kell, de kidobni sajnálom. Sikerült beindítani, de csak egyszer, szerintem akkut kellene tölteni. Évek óta csak kallódik. Töltő nincs, de a hátlapon ki van vezetve egy 5V-os csati. Ha jól emlékszem van rajta egy igo8 is. Csak személyesen Kecskeméten.
(#) kiborg válasza sargarigo hozzászólására (») Aug 30, 2017 /

Szia!

Navigálni tökéletes lenne.
Andriod fut rajta?

Foglalva.Ment PÜ.
(#) sargarigo válasza kiborg hozzászólására (») Aug 30, 2017 /

Ezen winCe (asszem) van, nem androidos. Akkor a google még csak kereső volt. Így is kell?
(#) bbb válasza bbb hozzászólására (») Aug 30, 2017 /

Sziasztok!

Az egyszer már felajánlott resprom lira 68 még mindig elvihető. Aki előtte jelentkezett érte, többet nem jelentkezett miután megbeszéltük, hogy mikor jönne érte.
Holnap délelőtt ott leszek a 13. kerület, Váci úton (Duna plázához közel), ahol a készülék is van, máskor viszont kérdőjeles, hogy mikor tudom odaadni.
(#) HA5AWS hozzászólása Aug 30, 2017 /

Sziasztok!
Van jó pár műszer katalógus. Tektronik, HP, Rohde & Schwarz Marconi. Ha valakit érdekel a XIII. kerületből elvihető.
Üdv: Gábor

IMG_7717.JPG

Részemről tárgytalan, viheti a következő foglalás!
(#) sargarigo válasza sargarigo hozzászólására (») Aug 30, 2017 /

Még mindig vihető a tenyérgép!
(#) ronin75 válasza bbb hozzászólására (») Aug 30, 2017 /

Szia, engem érdekelne. Köszönöm.
Következő: »»   146 / 690
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem