Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vicces - mókás történetek

Témaindító: Topi, idő: Dec 28, 2005
Témakörök:
Tisztelt felhasználók! Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lapozás: OK   752 / 983
(#) Orbán József válasza Robin2 hozzászólására (») Szept 3, 2017 /

A motorizálás ennyi volt, bizony.
Már akkor nagyon takarékosnak számított, egy fél zsíros kenyérrel elment egész délelőtt.

Ha megküldöd a számlaszámodat, küldök egy félórás világkörüli útra elég zsét...
Mi fél szavakból is emlékezünk...
(#) vision61 válasza Orbán József hozzászólására (») Szept 3, 2017 /

Idézet:
„...hogyan tanultunk meg váz alatt biciklizni,...”

A pár évvel idősebb unokatestvérem fogta a nyerget, futott velem.
(#) Orbán József válasza vision61 hozzászólására (») Szept 3, 2017 /

Aztán orvul elengedték a tanulót... Az úszásoktatás sem nélkülözte a tudományos fundamentumokat. Tanulót csónakkal be a vízbe, kihajítás, ha mégis utolérte a csónakot a gebedező, evezővel koppintás a kézre. Kapaszkodás kilőve, csakis úszás, esetleg próbaivás, hátha leiszik annyit a tanuló, hogy leérjen a lába...
Nagyon expressz módszer. Az alap a kutyaúszás volt - tulajdonképpen ebbe nem szóltak bele, csak ne merüljön le perceknél tovább - erre építkeztünk aztán.
A hozzászólás módosítva: Szept 3, 2017
(#) sonajkniz válasza Orbán József hozzászólására (») Szept 3, 2017 /

A ruhacsipesz + kártyalap már korszerűbb megoldás volt.
(#) Gafly hozzászólása Szept 4, 2017 /

Mai alkotásom:
Az URL majd ha visszajott az egyetemrol, akkor elkuldi.
Helyesen:
Ha Dénes visszajott az egyetemről, elküldi a linkeket.
(#) icserny válasza sonajkniz hozzászólására (») Szept 4, 2017 /

Ruhacsipesz? Fatengelyes megoldás! Mi egy drótot tekertünk a vázra, annak vége ment a küllők közé. Ennél még korszerűbb volt a dinamóra kötött telefonhallgató. Sajnos, a váltóáram idővel lemágnesezte a hallgatót, s az így egyre halkabban szólt.
A hozzászólás módosítva: Szept 4, 2017
(#) elektroncso válasza icserny hozzászólására (») Szept 4, 2017 /

Én nekem az első fék bovdenjének túllógó vége volt belehajtva a küllőkbe, de én süni riasztónak neveztem. Lehettem vagy 4-5 éves.
(#) Orbán József válasza Orbán József hozzászólására (») Szept 4, 2017 /

A magyar fociról
Utóirat

Ezennel megkövetem a csapatot. Úgy harcoltak, hogy le a culpával, én bűnöm a kishitűség...
Bár ilyen kényes népeket, mint a portugál...? Alighogy kicsit kinn volt a véres csont és egyből durciztak. ...hogy miért nem mondja be a magyar, hogy piros ulti, vagy dobok egy támasztott gáncsot, vagy "szolgám leszel odaát!", vagy alahuakbaru, mittomén, akkor ugye lett volna idejük elbúcsúzni a szeretteiktől.
Így meg minden nyílt törés után, ha kaptak egy szabadrúgást maximus...
Továbbra is az a véleményem, a magyar fociválogatott maradjon velünk - itthon - jó ez nekünk.
De ez szép munka volt, gratulálok!
(#) zsoltee0001 válasza Gafly hozzászólására (») Szept 4, 2017 /

Csak akkor ha Acces Dániel, engedi, külömben Acces Viola letilt.
(#) granpa válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Szept 4, 2017 1 /

Ennek fuss neki még egyszer.
(#) zsoltee0001 válasza granpa hozzászólására (») Szept 4, 2017 /

Szójáték lett volna
(#) granpa válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Szept 4, 2017 /

Az a része rendben van.
(#) zenetom hozzászólása Szept 9, 2017 /

Délután izzót akartam cserélni...
(#) zsoltee0001 válasza zenetom hozzászólására (») Szept 9, 2017 /

Made in china, mit vársz tőle, egyébként jónak tűnik a szála, biztos az volt a hunyó?
(#) Remci válasza zenetom hozzászólására (») Szept 10, 2017 /

Az új izzót már foglalattal együtt kell cserélni, mert nem kompatibilis a régivel
(#) gyuszo válasza zenetom hozzászólására (») Szept 10, 2017 /

Az izzó 75 W-os, a foglalatra 60 W max van ráírva, akkor most hogy is van ez ?
(#) vision61 válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Szept 10, 2017 /

Nem, ez Tungsram gyártmány.
(#) Gafly válasza zenetom hozzászólására (») Szept 10, 2017 / 1

Áramtalanít, fogóval bennragadt részt kiteker, majd ezt követően:
- Tökös legényként kitekert részt kiegyenget, két vezetéken ellenállást mér, ha vezet akkor forrasztási helyeket megtisztít, huzalokat kivarázsol, hőálló ragasztóval (vízüveg?) ballont beragaszt, huzalokat beforraszt, száradási idő után visszateker és örül
- Informatikusként TESCO-ba elmegy, vesz egy E27-es LED "izzót", beteker és örül.

Bónusz kérdés, miért volt ott annyira meleg?
Foglalatot megnéz/tisztít, csavarokat meghúz/ellenőriz.
A hozzászólás módosítva: Szept 10, 2017
(#) elektroncso válasza Gafly hozzászólására (») Szept 10, 2017 /

Idézet:
„Bónusz kérdés, miért volt ott annyira meleg?”

Például mert ezt a lámpát így nem szereljük, a foglalatnak lefelé kell állnia.
(#) Bakman hozzászólása Szept 10, 2017 /

Céges teherautó, szép nagy, osztott tükrökkel. Parkolóban elakasztják, a tükörben lévő irányjelző búra eltörik, nagyon (alig marad belőle valami), más nem sérül. Levél a cégnek, ez történt. Válasz: jelentsem be a rendőrségen, jelentsem be a biztosítónál, majd kérjek időpontot a szervíztől. Utóbbi kb. három-négy hetes várakozási idővel működik...

Kollégát felhívom (titokban autómágus), mondja, kb. 3000 Ft-ért van ilyen búra. Ó, remek, hárman összedobtuk rá a pénz. YouTube felüt, hogyan kell cserélni: videó. Viccelsz? Fél kézzel, három perc alatt. Eredmény a melléklet szerinti.

Tükör.jpg

(#) bbb válasza Bakman hozzászólására (») Szept 10, 2017 /

Erről cask annyit, hogy itt a youtube videó arról, hogyan cseréld ki a Hyundai Elantra hátsó kerékagyát 12perc alatt. Ez kettőnknek műhelyben alig 3.5-4 óra volt, mivel úgy össze volt rohadva!

A legtöbb ilyen videó már jó előre be van gyakorolva, bejáratva a cuccok, s úgy valóban könnyedén megy
(#) Bakman válasza bbb hozzászólására (») Szept 10, 2017 /

Nem tűnt ördögi műveletnek, akár begyakorolt videó akár nem. Arra nem gondoltam, hogy maga az üveg ennyire vékony. Ha megjön az új, mindnképpen lemérem, milyen "vastag" üveget használtak.
(#) antikzsolt válasza Bakman hozzászólására (») Szept 11, 2017 /

3mm nem vastagabb szerintem
(#) 444Tibi hozzászólása Szept 11, 2017 /

6 csatornas hazi keszitesu relepanel,5 jo, a hatodik mikor meghuz, lerantja a24v/700mA tapot 19voltra.
Mondom, tekercszarlatos a rele, meres,mind a 6 rele 560ohm..
Fejetvakargat, azert relet cserel, a hiba marad, a relevezerlo tranzisztor 150 fokos...
Megoldas, reletekerccsel parhuzamos rugasgatlo dioda egy 18 voltos zener volt, beleesett a diodas fiokba, en meg nem neztem, ahogy jottek beforrasztottam oket.
(#) Orbán József hozzászólása Szept 11, 2017 / 1

JLH-mat bedobozoltam anno, bemérés, 2ségbeesés indul...
Kb. 6-7V cs-cs a bemenetre adta le a vég teljesítményt, írom a fórumra, most mi van?
Közben észrevettem, hogy az erősítő potiját kb. 1/3-ig tekertem csak fel.
Néhány évtizednyi élet az elektronikákkal és mégis.
Magam előtt égtem ügyesen, többiek nem kommentálták...tapintatból talán...
(#) zsoltee0001 válasza Bakman hozzászólására (») Szept 11, 2017 /

Most még többre van osztva.
Szerintem te rontottad, el, mert hiába pattintottad ki óvatosan, folyamatosan az járt a fejedbe hogy "fogadjunk hogy el fog pattanni a tükör" a negatív gondolatok pedig bevonzotték a vele kompatibilis eseménysort, a vonzás törvénye értelmébe
(#) Kovidivi válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Szept 11, 2017 /

Én mindig arra gondolok, hogy megnyerem a lottót! Eddig semmi... Mondjuk lehet azért, mert nem is lottózok?
(#) nagym6 válasza Kovidivi hozzászólására (») Szept 12, 2017 /

Idézet:
„Mondjuk lehet azért, mert nem is lottózok?”
Nem azért.
Én vettem már néhány lottót, mégsem nyertem. Hagytam is a fenébe az egészet.
(#) Orbán József válasza nagym6 hozzászólására (») Szept 12, 2017 / 1

Nekem megadatott! Csak úgy csapkod körülöttem a szerencse! Már másodszor nyertem a lottón 10 év alatt. Megint kettesem van! Na ugye?!
(#) nagym6 válasza Orbán József hozzászólására (») Szept 12, 2017 /

Így könnyű, ha két olyan számot ikszelsz be, amelyik nyerő.
Következő: »»   752 / 983
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem