Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
üdv postát állom ha megvan? még a lcd monitor ?
Bocs de már elvitte "baloghvl" kolléga
Sziasztok!
Elvihető Kőszegről 1 doboz vegyes kábel, vezeték. Rengeteg DB9, Molex,stb csatlakozóval. Csak személyes átvétel, nem postázom, nem viszem sehova. Egyszerűbben: ÉRTE KELL JÖNNI Jelzést itt kérek, a topic szabályai szerint!
Ingyen elvihető a fotón látható játék,(Lego koppintás)
Ahol van 5-6 éves gyerek,és örülne neki, szívesen odaadom, az enyémek már kinőtték. Mindene megvan, tiszta, használható. Ezt is személyesen, nem postázom.
Szia!
Engem érdekelne az asztal ha még meg van. THX
Szia! A legóra lecsapnék! Eggyeztetek holnap ismerősöm mikor megy arra. Utána jelzek az időpontról!
Üdv!
Műhelyfelszámolásból ömlesztett állapotú alkatrészek elvihetőek Budapest XVI kerületből.
Ellenállások, kondenzátorok, potik, csatlakozók, NYÁK-ok. Egy része új, egy része kiforrasztott. Átvétel csak személyesen, egyben.
Lemondok a legóról köszönettel.
A doboz kábel érdekelne ! Kb hány kiló vonattal el tudom hozni ?
Sziasztok!
Pásztóról elvihető az alábbi két asztal: A nagyobbik 60x120 cm a kisebb 70x80 cm. Mindkettőben van fiók, az ajtók néhány csavarral visszeszerelhetőek. Üdv: Attila
Hello, Az Asztal1 képen lévő érdekelne. Részleteket kérem privárban egyeztessük!
Köszönöm.
Helló!
Ha van érdeklődő, viszek egy marék 74241/-44/-45-ös IC-t (LS, ALS is, 20-40 db.), BNC csatlakozót (15-20 db.), a találkozóra. A hozzászólás módosítva: Szept 16, 2017
Az IC-k érdekelnek, és a BNC-k is. (Nem vagyok mohó, másnak is hagyok, de jelentkezem rá.)
BNC csatlakozóra bejelentkezek én is.
Már megint úgy csinált, mintha bevenné a módosítást (1'-en belül!), aztán mégse!
Kiegészítettem (volna): 4053, 74138, -'191,-'193, uA702 (140УД1Б), UA714-ekkel.
Sziasztok
Találtam kutakodás közben néhány nosztalgia magnókazettát meg egy lejátszót , fülhallgatót ! Ingyen elvihető ha érdekel valakit !!
Szia!
Kérem őket, ha beférnek még a dobozba. Köszönöm.
Oké rendben , de már nem fér ! Majd másikba !!
Sziasztok.Felajánlom Orion néprádióm (fellelt állapot csövek megvannak minden okés benne), de nem tesztelt. Ronda barnára festették.
Hobbielektronika találkozón átvehető. Esetleg érdekel érte ablakos eprom. Szintén ugyanitt egy 24V / 10-20A körüli EI magos trafó. Elviekben működik. Szintén ablakos eprom érdekelne cserébe, vagy akár mérőkábelek is. A helyszín szintén a Hobbielektronika találkozó! A hozzászólás módosítva: Szept 17, 2017
Szia.
Engem érdekelne a néprádió, ablakos EPROM-om van, megnézem milyen típus. U.i.: Találkozóra megyek. A hozzászólás módosítva: Szept 17, 2017
Rendben a néprádió akkor a tiéd.
Köszönöm!
SGS M2764AFI EPROM-jaim vannak, elvileg vadonat újak. 2db-ot tudok vinni. Illetve egy darab TESLA MHB2716C használt* EPROM-ot. Katonai válogatott példány. * Feltételezhetően van benne beégetett program, de soha fel nem szerelt telekommunikációs berendezésből lett bontva. Foglalatban volt, hősokkot nem kapott. Ha gondolod tudok vinni MHB8080A procit is 2db.-ot.
Érdekelne a processzor is. Köszönöm az ajánlatot.
Már csak a trafó maradt.
Tudom, hogy szereted a mikroszámítógépeket ezért kérdeztem. Én is szeretem őket.
Egy fizikai méretet kérhetek a rádióról? Csak, hogy mekkora szatyrot vigyek. |
Bejelentkezés
Hirdetés |