Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Nekem is kettesem van.
Miből? Eddig mindig jobb bizonyítványokat mutattál.
Teljesen elharapózik erre a szerencse...
Szerencsjátékból.
Sajnos ebben nincs szerencsém, de a szerelemben......
Én minsig azt mondom, nálam csak egy szerencsejáték játszik, mégpedig az, amelyik mindig, biztosan fizet!
Tudjátok melyik az? A munka! Arra minden hónapban számíthatok, nem ér csalódás sosem!
Arukapcsolas. Nezd meg eloszor a filmet. Aztan ha ha meg van kedved johetsz az elo eloadasra.
Vagy először menj el cirkuszba, aztán nézd meg a filmet.
Ti még nem láttátok a telekszomszédomat gumicsizmában,nna,az az óriásláb! Ha meghal,úgy kell majd hanyatt lökni,mert nem fog eldőlni.
Tegnap Pesten voltam és utazás közben csak úgy poénból nézegettem az elérhető WIFIket! némelyek igen kreatívak tudnak lenni...
A hozzászólás módosítva: Szept 14, 2017
Én, anyáménak a tökmindegy nevet adtam, ebben semmi különös nincs, bár tényleg mókás...
Én egyszer egy " tököm tudja mi a jelszó" nevű Wifit találtam
Akadnak "kreatív" nevek!
Idézet: „A munka! Arra minden hónapban számíthatok, nem ér csalódás sosem!” Biztos? Nem ismered a Viccet? (bár lehet, annyira nem is vicc) Egy francia és egy német nagyvállalkozó beszélget magyarországi üzemeik kapcsán. -Mondd! Te fizetsz tisztességes bért a dolgozóidnak? -Ugyan. Hogy képzeled? Te talán igen? -Dehogy is. Nem hülyültem meg. Anélkül is bejárnak dolgozni. -Az enyémek is. -Ha már ilyen lelkesek, nem kéne tőlük belépti díjat szedni?
Ő lehet, hogy nem arra a kasztra gondolt és nem abba tartozik akit 10 perc alatt be lehet tanítani, droid módjára dolgozik és simán pótolható.
Volt "lajhárpopó" meg "qqriq" nevű is, csak azokról nem sikerült a képernyőkép...
Az igazság az, hogy ez ma már nem nagyon állja meg a helyét. Az ilyen cégektől ma már könnyű megszabadulni úgy, hogy kb. azonnal munkába állhat máshol az illető. Köszönhető annak, amit leírtál, miközben a cégvezetők sírnak, hogy nincs munkaerő.
Volt cégemnél is ez ment amíg a dolgozók fele egyik napról a másikra fel nem mondott. Persze azonnal lett ígéretek völgye és társai (a fizetésemelés csak egy apró mozzanat volt a völgyben). Érdekes, amíg a felmondások meg nem történtek, mindig is veszteséges volt a cég a vezetőség szerint, hiába teljesen mást mutatott a neten is fellelhető adatbázis.
Szerintem is. Az "örülj, hogy van munkahelyed", "sorban állnak a munkahelyedre" szöveget, már nagyon régóta hallottam.
Még mielőtt nekiállnánk örülni, sajna az érme másik oldala, ha pl. nekünk kell egy mester (kőműves, fűtésszerelő, szobafestő stb) na akkor szívás van.
Ki mondta:
"-Senki se kulomb, mint en. " (angolos billentyűzettel. )
Sziasztok!
Ott kezdődött a probléma, hogy a lakásban található WC-ben nincs fűtés, télen le tud hűlni, jó lenne kitalálni valamit. Elkezdtem agyalni: - jó lenne berakni egy elektromos fűtőberendezést, ahhoz természetesen valami vezérlést készíteni Arduinoval, ki kell cserélni a lámpa 3 eres kábelét 5 eresre, onnan lesz tápom. De mi lenne, ha infrapanel lenne felszerelve, és az csak akkor menne, amikor valaki bent van? Hu, ez jó ötlet, utána is néztem, mekkora kellene, hogy lehet felszerelni. Később beszélgetünk erről valakivel, számolgatjuk, milyen költségekkel kellene számolnom. Ha az első változatot választom, mindig menne a fűtés a WC-ben, ez olyan, mintha nyitva hagynám résnyire az ajtót, és a WC a folyosón levő meleg levegővel lenne fűtve. Innentől nem is gondolkodtunk tovább, tökéletesen működik ez a megoldás, nincs hideg a WC-ben A hozzászólás módosítva: Szept 26, 2017
Ma aszfaltoztak egy mellékutcát nálunk. Utca a közepétől teljesen lezárva, az aszfaltozógép és teherautók foglalják el teljes szélességében. Megállok a kocsival, látva, hogy nincs tovább megfordulok, érkezik hatalmas terepjárójával a nő. Átkiabál nekem nyitott ablakon: Itt nem lehet tovább menni? Először csodálkoztam miért a kérdés. Válaszoltam: Ha azt mondom tovább lehet, akkor át tud menni a gépeken?
Mi is aszfaltozunk. Mellékút vége lezárva, aszfaltozzuk a "fő"utat. Autó megáll, mondom neki, hogy vissza kell fordulni, itt nem mehet ki. Erre: Oké oké, ő csak egyenesen átakar menni, a szembe lévő utcába, oda ugye lehet?!
Másik jó, Nagy terepjáró jelez, hogy balra akar menni, erre elmegy jobbra. Szembe jönnek az autók, fel a friss aszfaltra, és dudál az úthengernek, hogy húzzon arrébb. És ez mind igaz....
Ilyenkor a gumival mi lesz? Tönkremegy vagy majd lekopik az aszfalt?
Idézet: „Nagy terepjáró jelez, hogy balra akar menni, erre elmegy jobbra.” Szoktam mondani: Attól, hogy valaki jobbra indekszel, még nem biztos, hogy balra fog kanyarodni...
Semmi. Egy idő után lekopik. A baj akkor van, ha épp akkor megy rá ha szórják a ragasztót. Simán feldobálja az autóra. Ragad mint állat. És csak gázolajos mosással jön le. Egy idő után.
A közlekedés jól kihozza az ember valódi énjét. Tegnap zebrán 3 öregmama traccsol. 2 méterrel odébb a járda, de az nem jó helyszín nekik. Megállok, rájuk dudálok, nem akarok órákig várni míg befejezik az úton. Ketten egyből elmentek, harmadik agresszív hadonászásba kezd, autómra rá akar ütni, de hirtelen visszatolattam, majdnem orra esett. Talán előre kellett volna mennem (nem komolyan).
|
Bejelentkezés
Hirdetés |