Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Sziasztok,
Aki lát benne fantáziát az viheti a kb. 50 darab, képen látható CD-t. Van benne driver, katalógus, játék, infó, program, etc... Postára adni értelmetlen, meg nem is szeretném. Soroksár-Taksony vonalon átvehető. Omron, HP, HQ-Nedis, Audi, Nero, Harry Potter... stb. A hozzászólás módosítva: Okt 17, 2017
Szia!
Jelentkezek a CD-kért. A Soroksári átvétel nekem is jó. Üdv.: István
Nekem?
Kollegák!
Érdekel valakit ez a pár "apróság"? Dunakesziről vihető
Szia!
Ha a postázás megoldható, akkor igen. Pk-t természetesen állom.
Szia, ha nem postáznád, személyesen átvenném. Köszönöm.
Személyes átvétellel beállnék a sorba!
Sziasztok!
Kidobás előtt felajánlom a tisztelt kollégáknak megmaradt FX1000 és Fx1050 mátrix nyomtatóhoz való alkatrészeket melyeket ingyen el lehet vinni !!
Sziasztok!
A ma esti apróságok is Dunakesziről vihetőek el.
Egy IR helikopter modell, valami mechanikus hibája van, alkatrésznek.
Egy HD akciókamera, a kijelző hajlékony fóliája törött. Személyes átvétel BPn vagy DPD futárral. Ha kéred felteszem a vaterára 1Ft-ért és akkor 890Ft.
Szia! Az akciókamera érdekel, egy típusszámot írj légyszi...
Helló Megvannak még?
Igen.
Elmennék érte holnap.
szia, nincs típusszám rajta, valami kínai klón.
Kár, legalább microhdmi kimenet van rajta? Gondolom nem WiFis, vagy de? Minden tartozékával együtt vinném... Tudnál mutatni valami felvételt, ami ezzel készült?
Nem wifis, van microhdmi. Nem tudok róla többet. Nincsenek tartozékai.
De azért működik? Ha ráteszed usbvel egy gépre webkameraként legalább ad képet?
A részleteket akkor holnap, most nem otthon vagyok, köszi...
Kedves RoliNyh! Ne haragudj, de nem fogom próbálgatni, sem megjavítani. Vagy elviszitek így ahogy van vagy megy a hulladékba.
Jó akkor ha estig nem jelzi RoliNyh hogy elviszi, akkor a tied.
Nem is kértem, hogy javítsd, mindegy...
Azt hittem a tiéd, és van róla több információd. Én így passzolom, bbb viheti. Köszi...
Elvihető kb. 10cm (élén mérve) bontatlan SPAR matrica csomag a Sziget Mánia, Hegy Mánia, Rejtvény Mánia, Állati rekordok sorozatokból. Bp. XI., XVIII. ker.
A hozzászólás módosítva: Okt 20, 2017
|
Bejelentkezés
Hirdetés |