Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Egy figyelmetlen elirt ár miatt lettem én is tiltva. Nem tudom kinek köszönjem. Pedig évente két hirdetést rakok fel, nem havonta több tucatot.
Most még elvagyok. Csak valamit megtalálni útba igazítás nélkül nehéz. Mint pl most hogy elszakadt egy gitár húr.
Idézet: „Csak valamit megtalálni útba igazítás nélkül nehéz.” Azért tanulod a nyelvet, hiszen azért vagy ott. Csak úgy ragad rád, hidd el A hozzászólás módosítva: Okt 23, 2017
Es war wunderschőn, jawohl!!
Liebe Grüsse: gkari
Dobrij vécser. Angolt tanítottak mert az a divat.
A hozzászólás módosítva: Okt 23, 2017
Örülök, hogy többen hozzászóltatok. Az rendben van, hogy letöröljük ami nem fér bele.
Én azt kifogásoltam, hogy valaki 10napos eltiltást kap, mert egyszer nem megfelelőt hirdetett. Erre a javaslatra várnék reakciókat különösen oldal admintól. Másrészről arra is kíváncsi vagyok, hogy honnan jön ez az eltiltás, ami nincs is a szabályzatban. A hozzászólás módosítva: Okt 24, 2017
Valószínűleg nem a nem megfelelő hirdetés miatt kaptad.
Régebben volt egy rossz szokás, versenyzés, hogy kinek a hirdetése kerüljön legelőre. Kitörölte a régit, feladta újra. (gondolom, vitte az erőforrást rendesen) Ez ellen van a 10 nap.
Leírtam, hogy miért kaptam, nem ez volt az ok.
Ha már szabájok szerint fórumozunk, én sem láttam a 10 napos eltiltást szabájtalan hirdetés miatt.
Feltettem egy hirdetést,és oda irtam, hogy kinek mit ér? Az árhoz irtam egy 100-ast, a 11. pont szerint nem adhatom többért. És ha én kevesebbre gondoltam. De még megkeresés sem érkezett a néhány perc alatt, hogy akármennyit is kérhettem volna. De megtanultam hogy százezreket irjak legközelebb.
Egyszerű, fix árat kell megadni, nincs licitáltatás, ez nem az az oldal.
Igazad van. De ugy gondoltam, ha valaki lát benn fantáziát, vigye, amennyit neki megér.
Olyan nincs hogy "úgy gondoltad".
Kötelező a valós árat megadni. Ez nem a Vakera, meg a Jófogás. Sőt, pont az előttem irták, hogy a folyamatos egymás beelőzését kizárják a hirdetéseknél, változtattak a szabályokon, hogy ugyanazt a cuccot 28 napon belül nem hirdetheted újra. (Ennek ellenére sokan megteszik.)
Az is szabály, hogy a magyar helyesírás szabályai szerint kell írni, éppen most szegted ezt meg.
Egy hét némítás minimum, hogy megtanuld. A hozzászólás módosítva: Okt 24, 2017
Szabály az szabály és nem szabáj.
Különös tekintettel, hogy nem külhoniként fórumozol. Szóval ahogy írsz az is egy "to break the rules".
Sem az "ugy gndoltam", sem a 10 napos eltiltás nincs a szabályzatban... a többi mondanivalónat inkább kitöröltem. Nem akárkinek akartam eladni a motyómat, nem kereskedés a célom, (vakera jofog..)hanem az egyik itteni fórumtársnak szerettem volna.
De tényleg igazatok van, és itt le is zártam.
Igaz. Ez egy helyesírási hiba. Egyes, leülhet. De a "szabál" kétszer.... igazgatói intő?
A hozzászólás módosítva: Okt 24, 2017
Amennyire ismerem, biztosan megfontolt szándékkal írta hogy "szabál", nem tévedésből...
Már csak abból is lehet erre következtetni, hogy kétszer van. No meg a szövegkörnyezet is segít...
Nagyon fontos kérdésem lenne. Van egy DELFA DHB-11 olaj melegítőm amiből kifolyt némi olaj. Az lenne a kérdésem, hogy ezt lehet pótolni motorolajjal? Végül is az is elég nagy hőn dolgozik...
Végre más téma, az előzőt ugyis kiveséztük. Lehet kapni úgynevezett hőközlő olajakat, a rákeresel, találsz. A motorolaj nem jó választás, valószínű, hogy "összekapnak".
Én trafóolajat próbálnék szerezni, az ilyen célra van.
Azt szerintem még nehezebb kapni.
Írd be a google-ba, hogy trafóolaj és egy rakás találatot kapsz. Még 1l-es kiszerelésben is találtam, rögtön az első találaton.
"Pafi" kollégával mi történt?
Ha ez a hír igaz, akkor a magas bíróságok szimpla justizmord-ot követtek el. Ha a szerződéstől elállásra nem volt joga, akkor azt semmisnek kellene tekinteni, nemhogy az ítéletben még hivatkozni rá. Ha egy új autó beázik még javítási kísérlet után is, akkor egyértelmű, hogy gyári hibája van, ez nemcsak jótállási, hanem szavatossági kérdés is, mely jog a gyártóval szemben érvényesíthető (persze az eladón keresztül akár).
Egyáltalán hogy lehet ilyenkor a kereskedőnek megfellebezni egy ítéletet, amikor tisztán látszik hogy a vevő hibás terméket vásárolt. Tudom a jog úgy van megírva ahogy, de hogy ennyire el lehet húzni, és össze vissza fellebezgetni ilyet nem szabadna megengedni. Gyorsított eljárásban kellene független bírósággal.
Amelyik kutya erős az....sajnos nagyon igaz mondás.
Szomorú, hogy nagyon sok ügyben ugyan ez történik: elsőfok ide ítél a másodfok oda. Közben semmi új nem derült ki, egyszerűen a másik bíró másképpen látja. A Józan Paraszti Ész elfelejtve, csak a jogszabályok betűit forgatják...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |