Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Sziasztok!
Székesfehérváron elvihető egy mikróból átépített nyák levilágító. Időzítővel van bekötve,ajtó nyitásra lekapcsol. 125 W-os HGOK lámpa lakik bent,a mikró többi alkatrésze kibontva. Csak személyes átvétel! Sört/Csokit szeretem...
Üdv! Engem a 3db motor érdekelne, lehet róla szó?
Felajánlok egy 32Gb-os microSD kártyát. Kínából jött, nem 100%-os. Ha kb 8Gb-nál többet írok rá, az az feletti rész felülírja a korábbi adatokat. Viszont 8Gb-ig teljesen jó.
Írtam privát üzenetet, de mivel nem jött válasz, jelzem itt is.
Alex
Hali!
Particionáld 8gb-re, és úgy kell használni Nekem is van ilyen 64/8G kártyám, az fekete színű
Jelentkeznék érte! Üdv!
Köszi a tippet, ezt még megpróbálom. Addig is elnézést kérek mindenkitől, aki érdeklődött.
Amennyiben beválik pipi tanácsa azért megírhatod, tanuljunk belőle.
Ok, elfogadom, hogy törölve, de mi abban a rossz, ha tényleg nem 8 bg-os a memkártya mint azt a felirata mutatja? Életszerűtlen, kit sért? Nem kéne vissza élni az ok nélküli, vizsgálat nélküli törlés intézményével, ami nem von maga után semmi következményt csak a törölttel kapcsolatban.
Sziasztok
felajánlok egy nagy doboznyi bontott panelt annak aki tudja hasznosítani vagy forrasztgatni akar. Kb 12kg van A paneleket Nagykőrösön tudja átvenni de postázhatom is bár az nem ingyenes. Akit érdekel írjon Egyben adnám oda az egész doboznyit.
Ha van köztük PCs panel, az érdekelne! A többit meghagynám másnak!
Szia vinyók vannak de egyben adnám az egésze már írtam.
Szia!
Egyben vinném, a pk-t természetesen állom.
Sziasztok
Feleslegessé vált egy tintasugaras és egy lézer nyomtató melyek ingyen elvihetők ! A lézer működik csak a toner telitetségét nem tudom . A tintasugaras is működik csak patronokat kell benne cserélni , ja és wifis !!
Szia. Ha vállalod a postázást, én igényt tartanék a lézernyomtatóra. Természetesen a posta költséget vállalom.
Helló,
postára is adod, ha így kérik?
Igen ha kéred és fizeted a postát akkor elküldöm futárral !
A hozzászólás módosítva: Jan 15, 2018
Igen ha kéred és fizeted a postát akkor elküldöm futárral !
Igen, kérem, és a postát természetesen fizetem. Köszönöm.
A többit beszéljük meg privátban.
Egy régebbi felajánlásból maradt 15db ilyen eszköz.
"Szabályok": - a jelentkezők számával arányosan osztódik az egyénenkénti darabszám. Ha öten jelentkeztek, mindenki hármat kap. Stb. (Az egyben vinném, tegnapra ott vagyok érte, kizárt). - személyes átvétel Diósdon (M0 közeli címen, munkaidőben) vagy Bp. Rákospalota-Kertváros vasútállomásnál estefelé. Máshova nem vinném, csak kóla, ropi, csoki stb. ellenében. - futárral tudom küldeni, mással nem. Ennek díja 1000Ft. (Név, cím, telefonszám, email cím szükséges). Csomagkövetés van, ami a címzett számára hozzáférhető, senkinek nem keresem meg a csomagját (pl. ipartelep Jóska Pista Bt. Mariska néni átvette dolognak nem járok utána). - én nem próbáltam, de bontatlanok. A doboz szerint B szabványú és WinXP-ig támogatott eszközök.
Szia
2DB-ra igényt tartanák , többit privátban
Nem jelentkezem, de nekem nagyon szimpatikus a "szabályrendszered" !
Szia. 1darabért elmennék .
Nekem nem volt türelmem átolvasni.
RT évkönyvek 1982-től 2009-ig(?). Nem makulátlan állapotban, a pincében tároltam. Bp XVII.
Szia!
Mind nem kell csak 1-2 darab érdekelne ha postáznád, utána nézek melyik. Balu
Bocsánat, azt nem írtam, hogy nem postázok. Sorry, de nem fér bele.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |