Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot!

Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Lapozás: OK   171 / 690
(#) neogeo2 válasza ronin75 hozzászólására (») Jan 16, 2018 /

Szia!
Beneveznék annyira amennyi jut. Rövidesen írok privát üzenetet... Köszönöm!
(#) jucsaba válasza ronin75 hozzászólására (») Jan 16, 2018 /

2 vagy amennyi jut engem is érdekel.
(#) 13_Balu50 válasza elektrorudi hozzászólására (») Jan 16, 2018 /

Oké semmi gond .
(#) GARFIELD13 válasza elektrorudi hozzászólására (») Jan 16, 2018 /

Szia!
Ha megfelelő, hogy csak a hétvégén tudok elmenni érte, akkor én jelentkezem a könyvekért.
Üdv.
(#) Szikravadasz hozzászólása Jan 17, 2018 /

Sziasztok!
Ingyen elvihető ez a majdnem új "márkás" music center. Nagyon szép állapotú, tán sosem volt használva (vagy igen keveset), csak egy polcon porosodott. Alapvetően működik, a szíjhajtások elég hektikusan. A rádiórész jó, AM érzékeny, FM nagyon gyenge. Lehet, hogy áthangolták és csak a tükörfrekvenciákon jön valami, nem bontottam meg. Az összes poti kontaktos, a felvevőgomb akkor esett ki, mikor hozzám hozták.

Csak személyes átvétel Vác környékén, vagy január 22, 23, 24 és 29, 30, 31 kora délelőtt Budapest belvárosban (Parlament - Deák tér).
(#) kissattila88 válasza Szikravadasz hozzászólására (») Jan 17, 2018 /

éÉn Vácon el vinnémelvinném.
A hozzászólás módosítva: Jan 18, 2018
Moderátor által szerkesztve
(#) Szikravadasz válasza kissattila88 hozzászólására (») Jan 17, 2018 /

Tiéd. Holnap, holnapután napközben?
(#) kissattila88 válasza Szikravadasz hozzászólására (») Jan 17, 2018 /

Pénteken délután?
(#) elektrorudi válasza GARFIELD13 hozzászólására (») Jan 18, 2018 /

Szia!
OK, a tiéd.
(#) ronin75 válasza jucsaba hozzászólására (») Jan 19, 2018 /

Örülök, hogy érdekel, de egy privát üzenettel is megtisztelnél?
(#) GARFIELD13 válasza elektrorudi hozzászólására (») Jan 19, 2018 /

Szia!
PÜ ment.
(#) jani1987 hozzászólása Jan 19, 2018 /

Keres valaki ezek közül valamit? Per pillanat ötletem sincs mihez kezdjek ezekkel.
(#) Gafly válasza jani1987 hozzászólására (») Jan 19, 2018 / 1

Tedd el, jól jön az még...
(#) granpa válasza jani1987 hozzászólására (») Jan 19, 2018 /

Az ötlyukú, szimmetrikust kereste itt valaki nemrég. A többi is jó volt csatlakozónak anno. Dugóm van hozzá.
(#) antiktelefon válasza jani1987 hozzászólására (») Jan 19, 2018 /

Ezek vannak a Videoton erősítőiben is. Az első képen lévők elég szépek, az enyémek mind el vannak kopva, mert vakon próbálták bedugni a csatlakozókat. Szerintem tartsd meg, nem foglal helyet, és még jól jöhet.
(#) Tomi111 válasza jani1987 hozzászólására (») Jan 19, 2018 /

Az ötlyukú félköríves elrendezésű jó a Solomon pákákhoz. Ilyet tettem én is a saját gyártmányú tápba.
(#) tbarath válasza Tomi111 hozzászólására (») Jan 20, 2018 /

Az a tuchel (din?) aljzat
(#) Tomi111 válasza tbarath hozzászólására (») Jan 20, 2018 /

Igen! Mint jani1987 második képén a bal oldali.
A hozzászólás módosítva: Jan 20, 2018

Solomon.jpg

(#) Sebi válasza tbarath hozzászólására (») Jan 20, 2018 / 2

Igen, nálunk így hívják: tuchel. Egyébként DIN (szabványú) kisfeszültségű csatlakozó.
A Tuchel egyébként a gyártó cég neve, mely ma már egyesült az Amphenol-lal. (Amely névvel nálunk a régi szkópokon használt csavaros csatlakozót illették.)
A '60-as években még a képen látható csatlakozó volt a "tuchel" (EAG erősítőkön is).

Más helyeken a DS121 sokpólusú többsoros csatlakozó is tuchel néven forgott...
(#) Moderátor hozzászólása Jan 20, 2018

OFF-ot kérjük fejezzétek be!
(#) OFK hozzászólása Jan 20, 2018 / 13

Lehet, hogy most meg leszek kövezve, talán ki is leszek tiltva... no mindegy.
Soha nem értettem, hogy miért off az, ha egy téma megbeszélése kapcsán egy kicsit "elkalandoznak" a hozzászólások. Szerintem senkinek nem ártanak, általában hasznosak és tanulni is lehet belőlük, mint a most törölt hozzászólásokból is lehetett. Igaz, nem "szorosan" a topic nevéhez igazodtak, de pl. egy elektronikai alkatrész nevével voltak kapcsolatosak.
Szerényen megkérdezném, hogy ha esetleg felmerül itt egy elektronikai alkatrész neve, és valaki tudni szeretné, hogy azt helyesen hogyan ejtik, az nyisson egy "Hogyan ejtik a...." topicot?
Ha alkalmanként tényleg messzire kalandoznak a hozzászólások, lehet szólni a tagoknak, hogy "kérem, tessenek visszatérni az eredeti kerékvágásba" vagy valami hasonlót, neadjisten viccesen is. De ezért azonnal törölni...?
És most leszek kivágva: Ez szerintem a hatalom villogtatása.
Pont.
(#) lazsi válasza OFK hozzászólására (») Jan 21, 2018 /

Mondjuk az "Érdekességek" topicba jobban illene, az tény... És ahogyan már előfordult más esetben, esetleg az adott hozzászólásokat át lehetett volna helyezni oda a törlés helyett... Kivéve persze, ha a netikettet sértették volna meg, vagy személyeskedő vitába fajult volna. (De nem volt ilyen, legalábbis amennyit olvastam belőle.)

Kerestem ennek az üzenetemnek egy megfelelőbb helyet, olyasmit, hogy "Üzenet a moderátoroknak" vagy hasonló topic, de nem találtam. Pedig az oldal tetején lévő "keresés fórumban" résznél több kulcsszóval is próbálkoztam.
Jó lenne, ha lenne ilyen topic.
Ha van, akkor jó lenne, ha a bal oldalon lévő "Fórum témák" kiemelés között lenne.
(#) sevenhill hozzászólása Jan 21, 2018 / 1

Ingyen elvihető kizárólag személyes átvétellel Tatabányán rengeteg szerelt nyáklemez, ipari jellegűek is vannak benne, MOSFET-es, IC-s,jó minőségű low ESR kondik, stb.
Ingyen elvihető továbbá egy HP síkágyas lapszkenner , nincs hozzá táp és a mechanikája szorul.
(#) Robin2 válasza sevenhill hozzászólására (») Jan 21, 2018 /

Szia, engem érdekelnének a nyákok. Köszönöm.
(#) granpa válasza lazsi hozzászólására (») Jan 21, 2018 /

Csak alul, a sötétzöld sorban lévő "Hiba jelentése" címen, tudsz a moderátorokkal kapcsolatba lépni.
(#) OFK hozzászólása Jan 21, 2018 / 1

Dunakesziről vihetőek az alábbiak, mivel november elejétől - többszöri ígérete ellenére sem jött érte, aki akkor kérte. Nem postázom. Bp. IV, XIII. XV. ker. megoldható.
VT RM 5632 rádiók, bontva, 3 db.
+ egy kis kazettás magnó
A hozzászólás módosítva: Jan 21, 2018
(#) sevenhill válasza Robin2 hozzászólására (») Jan 21, 2018 / 1

Robin2 , írtam P.Ü.-t!
(#) ronin75 válasza OFK hozzászólására (») Jan 21, 2018 /

Szia, átvenném Dunakeszin. Köszönöm.
(#) OFK válasza ronin75 hozzászólására (») Jan 21, 2018 / 1

Ok, rendben.
(#) jucsaba válasza sevenhill hozzászólására (») Jan 21, 2018 /

Ha Robin2 nemegy érte, enge mérdekel , oroszlányból.
Következő: »»   171 / 690
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem