Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Aktuális még? Mert akkor egy tuchel aljzatra jelentkeznék ha még lehet. Ha jó, írj P.Ü.-t...
(Screenshot_2018-01-19-20-21-10.png képen a baloldali)
Sziasztok!
Ingyen elvihetők a képeken látható dolgok: - 2 db különböző Junoszty tv (lehet, hogy csak alkatrésznek jók) - SMC Barricade - PC konfig: Asrock P4VM800 (elvileg működik, úgy lett kivonva a forgalomból), ismeretlen proci, Club 3D VGA, LG DVD ROM (HDD és RAM nélkül). A tv-k és a pc csak személyesen és csak jövő hét h-k-sz Budapesten, a Parlament mellett. Az SMC-t hajlandó vagyok postázni. A hozzászólás módosítva: Jan 24, 2018
Szia! Az smcre jelentkeznek!
Szevasztok!
A PC-re jelentkeznék ha lehet. Köszönöm. Üdv. M.
Szia, a két Junoszty tv érdekelne. Köszönöm.
Elkeltek.
A hozzászólás módosítva: Jan 24, 2018
Ha 1 is érdekel, Györökön van (+ 1 szürke régebbi).
Sziasztok.
Fejérmegyéből, Perkátáról elvihetők a képeken látható dolgok.
Szia!
A dell kijelzőről tudsz infót mondani? Leginkább a felbontás érdekelne.
Szia!
Sajnos semmit. Amit látsz én is annyit tudok.
Általában szokott rajta lenni part number (DP/N), vagy ha az lekopott akkor a szériaszám 2. része is az. (Pl. ha CN-0R779G-... a S/N, akkor R779G a part number.) Ez alapján könnyen be lehet azonosítani.
Ránézésre Latitude D5xx széria egyébként. A hozzászólás módosítva: Jan 24, 2018
Köszi az infót, akkor gondolom még a sima 1024*768 vagy hasonló felbontása lehet.
Szia, igen érdekelne, csak sajnos arrafelé ritkán járok.
Budapesten jársz? Mert itt is elérhető lehet (ha felhozom).
Hello,
Az autós rádiómagnó érdekelne ha megvan még. üdv: L
Szia, Szeretném elkérni ha lehet , a többit privátba
Elvihető a 16. vagy 14. kerületből, ha kell még valakinek egy Asus TUSL2C alaplap 1300-as Tualatin procival, 2 x 256 MB Rammal. Nem az integrált hangkártyás változat. Hűtőre 8 cm-es venti kell, az nincs meg, borda ok. Hátlap lemez is megvan. Működőképes volt, mikor lemondtam róla. Hozzáillő tápot is tudok adni, még nem P4 csatis FSP, ha az is kell.
Elvihető a XIV. kerületből egy motorhibás Samsung portartályos porszívó. Szét van szedve, de elvileg mindene megvan.
Lehet hogy érdekel. Írtam PÜ-t e-mail címmel.
Van 9db elvihető kis nyákom, vezeték nélküli ledmeghajtóhoz, olyan mint amit ebben a hozzászólásban tettem közzé. Gyártatott, kétoldalas, lakkozott kis panelek, és nincsenek beültetve. Ha valakinek eddig nehéz lett volna a vezeték nélküli ledmeghajtó megépítése, ezzel könnyű dolga lesz.
Nem postázom (akkor sem ha valaki külön rákérdez). Több jelentkező esetén kártyaleosztás szabálya szerint osztódnak! Nem feltétel, de elfogadok használt gyerekruhát, cipőt, játékot - 4,5 éves kislányom számára.
Szia!
Érdekelne a lap, ha még megvan. Írok PÜ-t.
Lemondok róla, nem tudom alkatrészként használni a sajátomhoz.
Honnan lehetne elvinni? Írok privát.
A hozzászólás módosítva: Jan 26, 2018
Ebben az esetben engem érdekel. Írok jefflynn barátunknak privátot.
Szia Skori!
Érdekelne a panel, amennyi jut (2-3 is elég ). El is tudnék menni érte, ha priviben megírod, hogy hova.
3-4 darab engem is érdekelne postával. Írok privátot.
Csak érdekesség képen
Idézet: „Nem postázom (akkor sem ha valaki külön rákérdez).” |
Bejelentkezés
Hirdetés |