Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Boldog születésnapot, Hobbielektronika portál!
Lapozás: OK   4 / 8
(#) szilva hozzászólása Ápr 28, 2008 /

Még nagyon sok boldog szülinapot, HE!
(#) Kigyo hozzászólása Ápr 28, 2008 /

Bár csak szorgalmas (igen amatőr) olvasó vagyok, ezen szép alkalomból a GRATULA mellett szeretném megköszönni MUNKÁTOKAT. Nagyon sokat tanultam a segítségetekkel! és még mennyit fogok...
(#) nyulbul válasza Topi hozzászólására (») Ápr 28, 2008 /

Szinházi nyelven szólva "Jó műsorhoz jó közönség kell".

Szóval Jól csinálod (játok), s ezért hálásak vagyunk.

Gratulálok,s még több ilyen szülinapot.
(#) Dióda hozzászólása Ápr 28, 2008 /

Isten éltesse sokáig a fórumot és a rajta dolgozókat és tanulókat! Csak így tovább .

(#) bbb válasza X Sügi X hozzászólására (») Ápr 28, 2008 /

én is csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz. boldog szülinapot, éljen sokáig a he portál!

kár, hogy csak fekete póló készült, de azzal együtt az is tetszik (a fehér is kelendő lett volna szerintem)
(#) kaqkk válasza bbb hozzászólására (») Ápr 28, 2008 /

És még nagyon sok jókívánság legalább 80 évig!
(#) alex077 hozzászólása Ápr 28, 2008 /

Boldog szülinapot!!! Én is rengeteget tanultam itt. Ezek után a fejlesztések után el sem merem képzelni mi lesz itt pl 10 év múlva.....építünk egy saját fejlesztőközpontot, aztán le sem állunk a NASA alázásáig :taps: :vigyor2:
De télleg nagyon jó irányba fejlődik az oldal! Köszönet Topinak és az összes Modinak!
(#) dcsabi hozzászólása Ápr 28, 2008 /

Boldog szülinapot HE !
Ne feledjétek, aki az elektronikához és a villamossághoz ért, az sok mindenhez ért...
Hajrá...
(#) menyus hozzászólása Ápr 28, 2008 /

Ezúton gratulálok az oldal üzemeltetőinek a szülinaphoz! Az egyik (ha nem az egyetlen) leghasználhatóbb elektronikai oldal a hazai neten. Rengeteg jól képzett és segítőkész szakember van jelen a fórumokon. Pl. ennek köszönhetem többek között hogy ma már nem csak hírből ismerem a PIC et hanem önálló progit is írtam már rá. ( bár még mindíg láma vagyok a témához ) De amit tanultam azt itt tanultam...!!

Sok sikert a jövőben is !
(#) gyengus hozzászólása Ápr 28, 2008 /

Boldog szülinapot HE!
(#) retoocs hozzászólása Ápr 28, 2008 /

Boldog születésnapot Hobbielektronika!!!
(#) Moderátor hozzászólása Ápr 28, 2008

Isten éltesse a HE-t!

És köszönjük az elismerést... (Pirulós smile)
(#) Georgee hozzászólása Ápr 28, 2008 /

A moderátor éltesse az oldalt , BOLDOG SZÜLINAPOT HE!
(#) szamóca hozzászólása Ápr 28, 2008 /

Talán annyit fűznék hozzá, hogy ez egy olyan oldal, ahol nick-nevek alapján ismeri a nagytöbbség egymást.
Mégis van közösségi (jó ismerősi) szellem, a hovatartozás érzése. Amit lássunk be, más portálokon nem jellemző ilyen mértékben.
Ez egy nagyon eltalált, jól moderált, emberi hangvitelű, lap. Biztos vagyok abban hogy nagyon sokáig fennmarad.
Ehez kívánok erőt, egészséget, kitartást, alkotójának, és fentartójának.
(#) soos csaba hozzászólása Ápr 28, 2008 /

Sok-Sok Boldog Szuletesnapot Kivanok en is eroben egeszsegben!,es Isten eltese ezt a Franko oldalt,ahol oly sokmindent lehet tanulni!,es Isten eltese sokaig Topit is hogy ezt mind oszehozta!!!
(#) bbalazs_ hozzászólása Ápr 28, 2008 /

Eljen AZ OLDAL!

Es hala istennek - bar manapsag sajnos udito kivetelnek szamit - itt meg raszolnak a gyerekre, ha a fojtotekercset, fejlesztest LY-nal irja vagy eppen a divatos roviditeseket hasznalja, mert 'hamahama' kell a valasz...
(#) zsoltee0001 hozzászólása Ápr 28, 2008 /

Boldog szülinapot a HE-nak
(#) Isti hozzászólása Ápr 28, 2008 /

Éljen a HobbiElektronika.hu!

(#) Peti_85 válasza szamóca hozzászólására (») Ápr 28, 2008 /

És milyen igazad van!!! :yes:

Ezen már én is nagyon sokat gondolkoztam, hogy hogy lehet csupán "nick-nevek" alapján haverokat, ismerősöket, akár barátokat szerezni! Ez van ha egy jó hely összehozza az embereket

Ki van ez találva! Hát ez a bolt is... Ez már a csúcs!
(#) xray hozzászólása Ápr 28, 2008 /

Boldog szülinapot!
(#) jocokacska hozzászólása Ápr 28, 2008 /

Sok boldog szülinapot az oldalnak!(ez az az oldal ahol a legtöbb időmet töltöm )
(#) Gyimate hozzászólása Ápr 28, 2008 /

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!! Remélem 10 év múlva is fogunk ünnepelni.
(#) tomi675 hozzászólása Ápr 28, 2008 /

Nem vagyok valami nagy fórumozó, de itt a Hobbielektronikát nagyon megszerettem, mert vannak segítőkész emberek, akikre lehet számítani. Nagyon jó ötlet az áruház! :taps:
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!
(#) mester06 hozzászólása Ápr 28, 2008 /

Boldog szülinapot HE.hu!
(#) Rafaell hozzászólása Ápr 28, 2008 /

Boldog születésnapot Hobbielektronika! Rengeteg érdekes téma van itt! Órákra székbe ragasztanak a topicok!
(#) Tom025 hozzászólása Ápr 28, 2008 /

Csatlakoznék az oldalt életetők közé, boldog szülinapot HE! Tényleg megérdemeltek minden gratulációt Topi, és mindenki, aki a fejlesztésben részt vesz.. Én magam ugyan nem vagyok ős-HEtag, de mióta itt vagyok, figyelemmel kísérem a legtöbb történést az oldalon, sok időt töltök itt, de nem érzem mindezt "elcseszett" időnek. Tanulni, publikálni, ismerkedni mind tökéletes a hely, sok kedves embert ismertem már meg a fórumon keresztül, részüket személyesen is, a többieket "csak" nick alapján, erre aligha van lehetőség más helyeken. Mondjuk azért van még, ott a másik nagyobb fórum, de meglátásom szerint fokozatosan kihal, átszokik az is aki ott van még. Nagyra tartom az ilyen ismerettségeket, jelenleg még nem BME-hallgatóként máshonnan elektronikás ismerősöm nemigen van. Az egyelőre még egyetlen publikált cikkem utánépítéseit is nagyon jó látni, valamint a részletes leírások segítségével nagyon jó mások kapcsolásait is megépíteni.
Póló mindenképp kell majd, valamint kérdés hogy a bizonyos bolt minden alapvető alkatrészt forgalmazni fog majd, tehát teljes alkatrészbevásárlást is lehet-e ott intézni, vagy csak az "extra" jó és olcsó cuccokért lehet majd oda menni? Ja, és ki lesz az eladó, valamelyik modi?
A 10 évek, amit itt kívángattok, szerintem ha nem történik addig valami katasztrófa, tuti meglesz!

Üdv!
(#) zozz12 hozzászólása Ápr 28, 2008 /

Sziasztok!

Nekem mindig is nagyon tetszett ez a honlap, mert egyszerű mégis fejlett és frappáns! Itt tanultam sok-sok mindent!
Boldog szülinapot!
(#) Gab_Bee hozzászólása Ápr 28, 2008 /

Sok boldog Születésnapot Hobbielektronika!

Sok dolgot tanultam innen, és még szeretnék is!
(#) jocoo hozzászólása Ápr 28, 2008 /

Boldog születésnapot HE!
(#) ndavid87 hozzászólása Ápr 28, 2008 /

Nagyon boldog szülinapot Hobbielektronika.hu!
Hasonló jókat mindazoknak, akik létrehozták ezt a fantasztikus oldalt!
Következő: »»   4 / 8
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem