Fórum témák
» Több friss téma |
Gongoltam kipróbálom ezt a prototípusgyártást, mert kellene 15 egyforma panel.
Csakhát a szállítási költség azért elég magas, még ha registered air mailként kérem akkor is. Tudtok olyan gyártót, ahol olcsóbban tudják szállítani és mondjuk a gyártás sem sokkal drágább?
3-4 nap alatt leszállítják neked házhoz, potom 26$-ért mindössze! Ez neked sok ?! Nem értelek benneteket, ingyen szeretnétek ? Gyártasd le itthon bármelyik cégnél, és rögtön megtanulod értékelni, mit kapsz a kínaitól ennyiért?!
Kínában 5 dollárért legyártanak 10db nyákot (MAX 100X100mm) igaz hogy 2-3 hét mire ideér de valamit valamiért ...
Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Ápr 5, 2018
Igazából a szállítási idő annyira most nem érdekel. Csekkolom, köszi...
Ott is van szállítási költség, min kb 10$! És kb 3 hét szállítási idő.
Ha összehasonlítjuk a másikkal, ahol +10$-ért szinte azonnal megkapjuk a NYÁK-ot, nem rossz ár az... Viszont mivel neki 17db kell, így 2x5$+kb 12$ szállítás lesz min, 3 hétre!
Kicsit félrefogalmaztam, valójában 15db 33*100mm -es panel kell (direkt így terveztem),
az meg bőven belefér a 100*100mm -es méretbe. Szóval rendelek 100*100mm -esből 10db -ot, és van 30db 33*100mm -es, amire szükségem van. Szóval marad tartalékba más projekthez, vagy még az is lehet, hogy eladódik néhány darab, majd meglátom. Mindenesetre így máris olcsóbb, 8$ -al kölcséghatékonyabb lettem, az is valami. És mivel még aprojekt elején vagyok, nem probléma több hetes szállítási idő sem... Kaqkk meg nyert egy "hangszórót"... A hozzászólás módosítva: Ápr 5, 2018
Én már futottam bele ilyen 26$-os szállításba.
5 db 200x160-as lemezre azt írta a kínai, hogy a súly meg a méret miatt csak DHL-el szállítja. Az eredmény az lett, hogy a DHL csípőből vámkezelteti és ezért felszámol kb. 5000 Ft-ot, plusz az egészre (gyártási + szállítási ktsg.) ráverték a 27% ÁFA-t is. Igaz megjött néhány nap alatt.
Nem csípőből vámkezeli, hanem ha az értéke eléri a vámkezelési határt! Akkor kötelessége ezt tenni. De ha nem rajtuk keresztül kapod az árút, ugyanúgy fennáll a veszélye, hogy elvámolják.
Viszont nemrég jelentősen feljebb emelték a vámhatárt kb 40Euróra(ha jól emlékszem), abba már sokkal könnyebb beleférni kis tétel esetén...
Félreértettél valamit. Az igazság az, hogy ha vám+ÁFA összege kevesebb, mint tíz euro, nem kell megfizetni. A vámértékhatárok nem változtak.
Gondold át még egyszer, légy szíves, hogy ezt valóban nyilvánosan kell-e közölni!
Nem értettem semmit se félre! Korábban kevesebb volt a vámhatár!
Most ennyi: Idézet: „Összegezve a fentieket 22 EUR értéket meghalódó harmadik országból érkező árura már jelentkezik az import áfa fizetési kötelezettség, amelyet vám csak abban az esetben növel, ha ajándék esetén az áru értéke meghaladja a 45 euró, vagy normál esetben a 150 euró értéket.” Idézet: „Korábban kevesebb volt a vámhatár!” Ha arra gondolsz hogy 10 éve mennyi volt akkor igen, talán.
Ne szórakozzatok már itt, 2018-ra változott meg ez!!!
De mivel ez is csak egy cikk volt a netről, fenntartom magamnak a tévedés jogát.
Üdv. Készít valaki nyákot eladásra?
Nekem nincs időm, se tehetségem rá. 5x5centis kb, de SS20as IC van benne, tehát smd alkatrészek, vékony vonalak.
Ez érdekes, mert most próbáltam ki őket és friss regisztrációval nekem 3,83$ volt a DHL költsége. Elvileg jövőhéten már itt van. Egyébként régóta a pcbway-el gyártatok sima china posttal, de mostanában kezdenek már az idegeimre menni, bár hozzátenném ugyan azt a minőséget kapom, mintha itthon készítené el valamelyik cég, csak a kínai negyed áron lerendezi. Mindig a 100x100 határon belül maradok, az elég nagy terület.
Az itthoni dhl +áfás témával kapcsolatban csak annyit kell tenni, hogy a kínainak jelezni kell, hogy a dobozra írt értéket csökkentse le pl 30 euróra, mert 15e felett a dhl 27% áfát számol fel. Eleve kivan fizetve a gyártási költség és ingyenes csomagot kapnál. Csak a kínai nem tudja, hogy Magyarországon mi a helyzet az import árukkal. Az off rész nem tudom sérti-e a szabályzatot, ha igen, akkor valamelyik moderátor törölje A hozzászólás módosítva: Ápr 15, 2018
Idézet: „friss regisztrációval nekem 3,83$ volt a DHL költsége” Én is a napokban néztem őket, nálam 0$ volt a szállítás. Nem is rendeltem semmit tőlük, de egy érdeklődő emailt azért küldtem, hogy akkor mikor mi mennyi.
Hát ez fölödtébb érdekes. Az áru 2$ elvileg, a szállítás meg 14.63$, de nem DHL, csak 4PX...
Most akkor mi van? A hozzászólás módosítva: Ápr 15, 2018
Én legutoljára a DirtyPCB-nél gyártattam, a végeredmény hibátlan lett, 120×80 nyák 890Ft lett 10 darab mellett postával együtt. (11 darabot küldtek végül) nem volt rövid idő, majd 2 hónap, de ebbe beleszólt a Kínai tavaszi ünnep, amikor megáll az élet egy hónapra. Következőre kipróbálom a JLCpcb-t, jókat olvastam róla..
Kíváncsian várom a véleményeket. A hozzászólás módosítva: Ápr 16, 2018
Innen rendelek mindig: Bővebben: Link
Pár nap a gyártás, európai postával + hónap a szállítás . Hibátlanok a nyákok.
Vagy a link rossz, vagy már nem aktuális a NYÁK gyártás.....
Csak még egyet kell hozzá kattintanod és már ott is vagy a rendelés oldalon.
NYÁK gyártás...
A "mozgó" animáció zavarhatott meg szerintem, meg kell várni, míg a megfelelő látszik, (vagy a pöttyökkel kiválasztani) és akkor kattintani... Régebben én is láttam ezt az oldalt, ha hamarabb linkelitek, most lehet spóroltam volna 10$ -t... A hozzászólás módosítva: Ápr 16, 2018
Sziasztok!
Én mindig a pcbway.com weboldalról rendelek. A megrendelés elküldése után, kb. 3-4 nap alatt elkészül a nyák. Szállításként postai utat szoktam választani, igaz lassabb, de biztosabb... Csomagolás lufis vákuum fóliában, pcbway.com feliratú karton dobozban. Általában 10db-ot szoktam rendelni fajtánként, általában 1-2 darab panelt pluszban küldenek. Ha több panel kell, magasabb az ára, de ha egy kicsit változtatsz a nyák rajzon, simán átcsúszik az ellenőrzésen. Viszont a postaköltséget figyelni kell mert ott már nem mindegy a darabszám. Én úgy tapasztalom hogy 30db 45x45-os még belefér az olcsóbb szállításba. Mindig ajánlott küldeményként küldik a kész nyákokat, így végig nyomon követhető. *** A panel minősége tökéletes soha nem volt vele problémám. Teszek fel ide pár képet mindenki döntse el maga. A hozzászólás módosítva: Ápr 17, 2018
Moderátor által szerkesztve
DirtyPCB által készített nyák. Leírás pár hozzászólással visszább.
A hozzászólás módosítva: Ápr 16, 2018
Én is itt rendelek mindig, eddig gond nélkül és jo minöségben csináltak mindent.
Ma megérkeztek nekem is a jlcpcb paneljei, 8 nap alatt a rendelés leadásától számítva a fentebbi számla szerint DHL-el. Még egy ajándék filcet is küldtek gondolom kézi nyákrajzoláshoz, eléggé kontrasztosan fog, extra vékony hegy, a festékanyag még mosatlan panelen is kihagyásmentesen fed. Ugyan az a minőség, mint a pcbway, a jlc zöld nyákjai egy leheletnyivel világosabbak és a pozíció felirat festékrétege vastagabb, de ez így pont jó.
Kipróbálom majd a többi említett gyártót is, de jelenleg most nincs új projekt. Talán még annyi van a jlcvel, hogy a rendelés számát nem olyan helyre teszik a panelen, ahol takarásban lesz, hanem inkább ahova éppen sikerül. A pcbway azért berakja egy relé vagy trafó, esetleg ic foglalat alá. A hozzászólás módosítva: Ápr 16, 2018
Kiemelhető valamelyik gyártó a többi közül, akitől érdemes rendelni?
Nyelvismeret nélkül esélyes lehet egy sikeres rendelés leadás? |
Bejelentkezés
Hirdetés |