Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Az egész felső képsort elviszed?
Érte kell jönnöd kőbányára. A hozzászólás módosítva: Máj 10, 2018
Igen. Olvastam a kesudiót. Ha valakinek esetleg kell belőle, természetesen meg lehet egyezni. Ha nem akkor eljátszom vele.
Ok.
A tiéd. Megy a privát.
Szia!
Szeretném elvinni a 3M-es floppy lemezeket. További szép estét!
Szia! Elkelt már? Mert ha nem én elhoznám (bocsánat, de most nincs időm végignézni ezt a topikt) Üdv, Laca
Sziasztok.
Ismét sok minden nekem nem kellő cuccot találtam a műhelyben. Nem tudok - akarok fényképezgetni, akit érdekel egy elektronikai fejlesztőműhelyben fellelhető dolgok, jöjjön, mazsolázzon, ingyen van. Pár szóban: Monitorkártya, perifériák PC-hez, tápegység, lézermodulhoz, dobozok, alkatrészek, jó, és hibás vinyók, talán még egy alaplap is előkerül procival, alu idomok, és sok-sok minden. Dunaharasztiból elvihető. (minél előbb) Senkinek nem rakok el semmit, ezért ne is írjatok. Jössz, mazsolázol, tetszik, viszed. Elvileg most hétvégén végig itthon vagyok. Szép napot.
Elvihető cuccok.
A képkeret sarka letörött, de semmi baja. Képméret : 150*85 mm A tápdoboz mérete : 210*150*90 mm Csak személyes átvétel lehetséges. Nézd meg az adatlapomat. Bp. X. kerület kőbánya
Üdv!
A tápdobozt elhoznám.
Ezek is elvihetőek.
3 db. tápzsinór és egy tápegység. Csak személyes átvétel lehetséges. Nézd meg az adatlapomat. Bp. X. kerület kőbánya
Ok tiéd, de érte kell jönni kőbányára.
Így is kell?
Igen, írtam privátban, meg a másik tápra is (pont most álltam neki +-15V-os táphoz dolgokat keresni, de akkor hagyom).
Szia, a képkeretet elvinném az előző motyóval. A táp zsinórokat és a tápot is.
A hozzászólás módosítva: Máj 11, 2018
Ok.
Tiéd.
Akkor a tápról lemondok.
Jó, mert lassú voltam, és ez így becsületes.
A táp antiktelefon-é. A zsinórokat a te motyódhoz teszem. A hozzászólás módosítva: Máj 11, 2018
Sziasztok.
Anno terveztem egy GSM kaputelefont. Azután egyéb dolgok miatt abbamaradt a dolog. Van 2 teljesen összeszerelt, és kb 15-20 db félig összerakott NYÁK. (táppal, PIC-el DTMF IC-vel. Ha valakit izgat a dolog. alkatrésznek, vagy kaputelefonnak, viheti ingyen Dunaharasztiból.
Szia posta lehetséges? Ha igen akkor vinném.
Ha jut nekem is egy akkor elfogadom.
Elvihető cuccok.
A fejhallgató infrás működőképes, és 12V DC táp kell hozzá. Csak személyes átvétel lehetséges. Nézd meg az adatlapomat. Bp. X. kerület kőbánya
Én is jelentkeznék rá.
Jövő héten valamelyik nap szerintem el is tudnám hozatni. köszönöm!
Nagyot!
Ingyen elvihető: Fix, 5 V-os kimenetű DC-DC konverter (Bővebben: Link): 2 db. DC-DC konverter (Bővebben: Link): 2 db. Gyakorlatilag újak. A kimenetük igen zajos, inkább be sem építettem őket. TIP122: 19 db. új BC556B: 39 db. új L7812 (vékony fülű): 8 db. új L7815: 1 db. új L7905: 1 db. új L7915: 1 db. új 4700 µF / 100 V (öt lába van): 1 db. használt Pár "zacskó" bontott kondenzátor, 1000 µF alatti értékekkel. 2P furatszerelt sorkapcsok: 2 x 4 db. új 12 V-os peltier elem (40 x 40 mm): 8 db. Porszívó fordulatszámszabályzó: 1 db. bontott Hűtőborda: 2 db. TO-3 és hasonló tokhoz vannak benne gyári furatok, plusz amiket én készítettem. használt Szerelt TDA2030 alapú erősítő KIT (hiányzik belőle pár alaktrész, mono üzemmódra lett elkészítve, dokumentációval): 1 db. használt Hyundai FM transmitter: 2 db. csak kipróbálva voltak UFO lámpa LED-esítő (három mágneses talpa van), 1365 lm, 4200 K, 12 W: 1 db. Csak kipróbálva volt, nekem nem jött be. 230 V / 100 W, kalapsínre szerelhető kabinetfűtés: 1 db. bontott 230 V / ~1100 W, mókuskerekes ventilátorral szerelt kabinetfűtés (Figyelem! Szinte a teljes fémtest átforrósodik üzem közben!): 1 db. bontott Flux toll, fém testű (Ilyesmi: Bővebben: Link), töltve. A folyasztószer (Bővebben: Link) tökéletes, egyszerűen nekem nem jött be maga a toll a kemény hegyével. A szárát megfúrtam az egyszerűbb utántöltés miatt, az van leragasztva fekete szigetelőszalaggal. 1 db. használt Lérezes valami. Valószínűleg pozícionáláshoz lett készítve, egy egyenes vonal a vetített kép. Igen gyenge szegény, nappal alig látni. A tervezett felhasználási helyén kudarcot vallott. 1 db. használt Játékszabályok: Átvétel csak és kizárólag személyesen Dusnokon, egyeztetett időpontban. Nagyon szépen kérnék mindenkit, ne fárasszatok futárral, Postával, csomagautomatával stb.! Jelentkezni érte csak itt a témában lehet, az első jelentkező viheti a csomagot, a többit privát üzenetben. Aki visz, mindent visz, nincs válogatás. Ha valakinek csak ez vagy az kell a pakkból, beszélje meg a nyertessel. Szabadidőm kevés, nem is vagyok folyamatosan otthon, ezért kérném a játékszabályok figyelembe vételét és megértését! Köszönöm!
Ha neked nem sűrgős elviszem egyben. De lehet csak júniusban megyek arrafelé.
Köszönöm!
Rendben, a többit privátban.
Szia holnap megkapom granpa-tól! Köszönöm! Sanyi
|
Bejelentkezés
Hirdetés |